papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 142
- Like
- 52.863
- Πόντοι
- 27.261
κεραυνοβολος ερωτας, δυσκολα ξεπερνιεταιΚωλοεμπόδιο ο Πχ ... μαλακισμένο![]()
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
κεραυνοβολος ερωτας, δυσκολα ξεπερνιεταιΚωλοεμπόδιο ο Πχ ... μαλακισμένο![]()
Μάστορα θα μπορούσε αλλά οι μαρτυρίες και η πορεία του στο σάη υποδεικνύουν εκτός από γενετήσια χαζομάρα και κάποιου είδους γυναικεία παρέμβαση στο δράμα του. Για να σε κατατοπίσω λιγάκι:Μου θύμισε αυτό![]()
![]()
Τύπε δε νομίζω ... εδώ μέσα εκτός από τα γνωστά, τις γυναίκες τις έχουμε σούζα και δεν μας επηρεάζουν σε τίποταΜάστορα θα μπορούσε αλλά οι μαρτυρίες και η πορεία του στο σάη υποδεικνύουν εκτός από γενετήσια χαζομάρα και κάποιου είδους γυναικεία παρέμβαση. Για να σε κατατοπίσω λιγάκι:
![]()
ποιες μαρτυριες μαρη λετζιτ πουστριτσα ?Μάστορα θα μπορούσε αλλά οι μαρτυρίες και η πορεία του στο σάη υποδεικνύουν εκτός από γενετήσια χαζομάρα και κάποιου είδους γυναικεία παρέμβαση στο δράμα του. Για να σε κατατοπίσω λιγάκι:
![]()
Έχω γνωρίσει προσωπικά 16 άτομα από το σάιτ, 10 στο νήμα της Ταυλανδης και 6 στο νήμα των παππουληδων. Και άλλους 2 μέσω βαιμπερ. Κανείς δεν είχε σχέση με το άβαταρ η, την περσόνα που πλασαριζε στο σάιτ.
Tύπε δεν ξέρω τι σούζες εννοείς εσύ, πάντως η μόνη σούζα που ξέρει ο μπακαλιάρος είναι αυτήΤύπε δε νομίζω ... εδώ μέσα εκτός από τα γνωστά, τις γυναίκες τις έχουμε σούζα και δεν μας επηρεάζουν σε τίποτα![]()
Εσυ εισαι πουστρακος κακολντ. Τι μάρτυρες έχεις;Έχω μάρτυρες πουστράκο....
Εγώ δεν είμαι παντρεμένος,πόσο μάλλον τελειωμένος κακόλντερ όπως εσύ....
![]()
Η γκόμενα του χασοδίκη πάει και με άλλους και του τα φοράει ?Tύπε δεν ξέρω τι σούζες εννοείς εσύ, πάντως η πιο αγαπημένη σούζα του μπακαλιάρου είναι αυτή
![]()
Χοντρό τύπε το υπονοούμενο για ladyboy επειδή που τον χάνεις που τον βρίσκεις στην Ταϋλάνδη τρώει Friskies![]()
Ποοο ρε φίλε τι μου τον θύμησες το σκουπιδοφάγο; μια φορά του είχα αναρτήσει φωτό με 9 μουνάρες και μια χοντρή μπαζόλα (σε ψιλοάσχετο θέμα) και μου είπε ότι του άρεσε η μπαζόλα. Έχει σύνδρομο ρακοσυλλέκτη σε έκδοση γυναικών ο τύπος.Η γκόμενα του χασοδίκη πάει και με άλλους και του τα φοράει ?![]()
Καμία σχέση καπετάνιο
Με Ταϊλανδέζα δεν μπορείς να σαι ποτέ σίγουρος τι υδραυλικά έχει από κάτωΠοιά lady boy και κουραφέξαλα ...
Του αρέσουν οι Ταϊλανδέζες γιαυτό του την έβαλα.
![]()
και συ ρε γαμημενε για μπαχαλο ψαχνεις ..
σε μπλε το εχεις?και συ ρε γαμημενε για μπαχαλο ψαχνεις ..![]()
Καμία σχέση καπετάνιο
η γυναίκα μου για να ξέρεις φερνει σε αυτη εδώ