loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
δε ξερω αν μοιαζουν εμφανισιακα παντως στην εξυπναδα μοιαζουν αρκετα!!!!!!
ναιλς θεος!!!!!!!!!!!!!!!τελος!!!!!!!!!!!!!!!!!
δε ξερω αν μοιαζουν εμφανισιακα παντως στην εξυπναδα μοιαζουν αρκετα!!!!!!
http://im2.yupi.gr/y2/410________________20_large.j
δε σας λεω ποιος ειναι :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote] :dancing:
δε σας λεω ποιος ειναι
Οχι_ο_Νωντας!ο Οβελιξ
να το παρει το ποταμι
αυτη η γκομενα ποιο μελος του σαιτ ειναι; ακουω....
καρφωθηκες αμεσως εσυ....σου ειπα μην βιαζεσαι....με σωζει που δεν εχω μπλε ματια!
να βαλουμε ψηφοφορια;να το παρει το ποταμι
η σιλβα αποποιειται την φωτογραφια την μαριαννα την ξερουμε ποσες μεινανε αραγε η βελβυ ειναι σκελετουλα ουτε αυτη η αλλες δυο ειναι φακλανες απ'οτι λενε μονο η αληντισσα εμεινε για δειξε λιγο κωλο μηπως την αναγνωτισουμε απο το αποτυπωμα τηςκαρφωθηκες αμεσως εσυ....σου ειπα μην βιαζεσαι.... να βαλουμε ψηφοφορια;
εχμ ....ιδεολογικα δες το τυπε μου....οχι πραγματιστικα....ποια θα σου ρχοταν στο μυαλο βλεποντας την φωτο βασει οσων διαβαζεις;ετσι σαν ψυχογραφημα καπως....η σιλβα αποποιειται την φωτογραφια την μαριαννα την ξερουμε ποσες μεινανε αραγε η βελβυ ειναι σκελετουλα ουτε αυτη η αλλες δυο ειναι φακλανες απ'οτι λενε μονο η αληντισσα εμεινε για δειξε λιγο κωλο μηπως την αναγνωτισουμε απο το αποτυπωμα της
την σεξουλα λογω του κωλοδαχτυλουεχμ ....ιδεολογικα δες το τυπε μου....οχι πραγματιστικα....ποια θα σου ρχοταν στο μυαλο βλεποντας την φωτο βασει οσων διαβαζεις;ετσι σαν ψυχογραφημα καπως....
υγ...δεν υπαρχει στανταρ απαντηση....εγω πχ εχω την δικη μου....
νωντα παλευουμε?μεμος!!
κριμα να μην εχουμε web cam να βλεπουμε τις κοπελες μας με ακουει κανεις διαχειριστης βαλτε επειγοντος live chatβρηκα και φωτο απο αλλη μια γκομενα που μπαινει καθε μερα στο σαιτ μας και ποσταρει....
βρηκα και φωτο απο αλλη μια γκομενα που μπαινει καθε μερα στο σαιτ μας και ποσταρει....
αδυνατον.....δεν εχω λεφτα για αγωγες απο τυχον οφθαλμικες βλαβες προκληθουν σε μελη του σαιτ....τα φαγα στις ποθτανες....Ποσταρε την φωτο χωρις επεξεργασια απο το φωτοσοπ