Επισκέπτης
εμενα ειναι πιο ωραιαρε ποβελ, μπάρμπι?
πάντως εγώ έχω τα πιο ωραία δάχτυλα στο σάιτ, και όποιος το αρνηθεί είναι πολύ ζηλιάρης
εμενα ειναι πιο ωραιαρε ποβελ, μπάρμπι?
πάντως εγώ έχω τα πιο ωραία δάχτυλα στο σάιτ, και όποιος το αρνηθεί είναι πολύ ζηλιάρης
δεν ειναι και ο κωλος δικος μου ε :S :S :Sπααααααααααα ρε νώντα [glow=red,2,300]πόσο ασπρουλιάρης είσαιιιι[/glow]
αλλά η στυλιστική παρέμβαση στις φωτογραφίες είναι όοοολα τα λεφτά λέμε, έιτις φορε δε γουίν, μοναδικός
Ρε μαλάκα, πώς ακουμπάς έτσι τον κώλο λες κι έχεις φρεσκοβαμμένα νύχια, συχαίνεσαι να την ακουμπήσεις ;δεν ειναι και ο κωλος δικος μου ε :S :S :S
ρε!δεν επιανε τον κωλο επειδη παιζοταν φαση...μονο γ χαρη της φωτο το εκανε...(η κοπελα...)Ρε μαλάκα, πώς ακουμπάς έτσι τον κώλο λες κι έχεις φρεσκοβαμμένα νύχια, συχαίνεσαι να την ακουμπήσεις ;
Ρε μαλάκα, πώς ακουμπάς έτσι τον κώλο λες κι έχεις φρεσκοβαμμένα νύχια, συχαίνεσαι να την ακουμπήσεις ;
καλά τονε πιάνει, κάνει και βαθουλώματα το δεξί του χέρι
δεν ειναι και ο κωλος δικος μου ε :S :S :S
ο κοντος την εβγαλεκαλά έχω την απορία αυτή την photo πώς την έβγαλε το ζεύγος;;.... ο τιραμόλα ήταν ο τύπος και τράβηξε μέχρι εκεί το χέρι του;;;... εκτός και αν ήταν κι άλλοι παρόντες
ο κοντος την εβγαλε
εγω αυτο το παθαινα μικρος με το χεσιμο αλλα το ξεπερασααφού είσαι άνετος να πηδάς [glow=red,2,300]μπροστά σε φίλους[/glow] είσαι θεός... εμένα (δεν το χω κάνει και ποτέ) πιστεύω θα μου έπεφτε... [glow=red,2,300]δεν νοιώθω πολύ άνετα[/glow]