Επισκέπτης
εμενα ειναι πιο ωραιαρε ποβελ, μπάρμπι?![]()
![]()
πάντως εγώ έχω τα πιο ωραία δάχτυλα στο σάιτ, και όποιος το αρνηθεί είναι πολύ ζηλιάρης![]()
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
εμενα ειναι πιο ωραιαρε ποβελ, μπάρμπι?![]()
![]()
πάντως εγώ έχω τα πιο ωραία δάχτυλα στο σάιτ, και όποιος το αρνηθεί είναι πολύ ζηλιάρης![]()
δεν ειναι και ο κωλος δικος μου ε :S :S :Sπααααααααααα ρε νώντα [glow=red,2,300]πόσο ασπρουλιάρης είσαιιιι[/glow]
αλλά η στυλιστική παρέμβαση στις φωτογραφίες είναι όοοολα τα λεφτά λέμε, έιτις φορε δε γουίν, μοναδικός![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε μαλάκα, πώς ακουμπάς έτσι τον κώλο λες κι έχεις φρεσκοβαμμένα νύχια, συχαίνεσαι να την ακουμπήσεις ;δεν ειναι και ο κωλος δικος μου ε :S :S :S
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε!δεν επιανε τον κωλο επειδη παιζοταν φαση...μονο γ χαρη της φωτο το εκανε...(η κοπελα...)Ρε μαλάκα, πώς ακουμπάς έτσι τον κώλο λες κι έχεις φρεσκοβαμμένα νύχια, συχαίνεσαι να την ακουμπήσεις ;
Ρε μαλάκα, πώς ακουμπάς έτσι τον κώλο λες κι έχεις φρεσκοβαμμένα νύχια, συχαίνεσαι να την ακουμπήσεις ;
καλά τονε πιάνει, κάνει και βαθουλώματα το δεξί του χέρι![]()
δεν ειναι και ο κωλος δικος μου ε :S :S :S
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ο κοντος την εβγαλεκαλά έχω την απορία αυτή την photo πώς την έβγαλε το ζεύγος;;.... ο τιραμόλα ήταν ο τύπος και τράβηξε μέχρι εκεί το χέρι του;;;... εκτός και αν ήταν κι άλλοι παρόντες
ο κοντος την εβγαλε![]()
εγω αυτο το παθαινα μικρος με το χεσιμο αλλα το ξεπερασααφού είσαι άνετος να πηδάς [glow=red,2,300]μπροστά σε φίλους[/glow] είσαι θεός... εμένα (δεν το χω κάνει και ποτέ) πιστεύω θα μου έπεφτε... [glow=red,2,300]δεν νοιώθω πολύ άνετα[/glow]