Νέα

Πώς φαντάζεστε ότι είναι τα άλλα μέλη;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
υπαρχει θεα με σταρακια,λιωμενο τζιν,απλυτο μαλι,και χιλοπλυμενη μακο μπλουζα? :think: :think: :think: :think: :think:
τα αλλα μπορω να τα παρακαμψω αλλα αυτο με το μαλλι παρτο πισω!εχω φετιχ με τα μαλλια μου!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Η λουκ αρκανς ειναι κουλτουριάρα γκόμενα, είμαι σίγουρη ότι κάνει πίπες με επίπεδο και μεγάααααλο βάθος αν με πιάνεις.  :rockon: :rockon:

Επίσης, είσαι οφ τόπικ, εδώ λέει για το πώς φανταζόμαστε τα μέλη, όχι πώς τα φαντασιωνόμαστε  :s&m_1:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Φανταζομαι την lukritia σαν το ομορφο ροκακι της διπλανης πορτας. Καστανη με ωραιο σωμα, μακρυα μαλιά,ντυμενη σπορ και με μεγαλη δοση ανεμελειάς
Ανεξαρτητη ταυτοχρονα και χωρις να σηκωνει μυγα στο σπαθι της.....

Την boomb την φανταζομαι πληθωρικη , χυμωdη με πλουσιο στηθος και πολυ θερμη στο sex. Eπισης με πολυ δοση χιουμορ και ευχαριστη στην παρεα.

Τα περισσότερα παληκαρια τα εχω γνωρισει προσωπικα και ετσι δεν γραφω.

Θα ηθελα πολυ να γνωρισω τον Πουτανγαμων.Δεν μπορω να φανταστω πως μπορει να ειναι εμφανησιακα, αλλα σιγουρα θα πρεπει να ειναι πνευματωδης ανθρωπος με πολυ χιουμορ.

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Η λουκ αρκανς ειναι κουλτουριάρα γκόμενα, είμαι σίγουρη ότι κάνει πίπες με επίπεδο και μεγάααααλο βάθος αν με πιάνεις.  :rockon: :rockon:

Επίσης, είσαι οφ τόπικ, εδώ λέει για το πώς φανταζόμαστε τα μέλη, όχι πώς τα φαντασιωνόμαστε  :s&m_1:
ασε την λουκ τι ειναι.
και πες μας αν ισχυουν αυτα που ειπα για σενα?
μην κανεις την κινεζα. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
οπως και να εχεις τα μαλλια σου,το μονο σιγουρο ειναι οτι ειναι λιγδωμενα.
παρτο πισω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τα μαλλια μου λεμε ειναι το φετιχ μου!!!!!!!!!!!!!
ποτε δε θα τα αφηνα λιγδωμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

σεγιεν.... ;) ;) ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τελικά τη μεγαλύτερη φαντασιωση την εχει η Λουκριτια για τον εαυτο της  :jerking:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
για να ξερετε πως ειμαι εγω βαζω την φωτο μου
:2funny:

Συνημμένα

• o typos.jpg
    o typos.jpg
    27 KB · Εμφανίσεις: 74

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ασε την λουκ τι ειναι.
και πες μας αν ισχυουν αυτα που ειπα για σενα?
μην κανεις την κινεζα. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Όχι δεν ισχύουν, μόνο το ότι έχω κωλάθρα  :coffee:

αυτό με το βυζαρού ρε παιδιά πού το βρήκατε ήθελα να'ξερα, καμία σχέση  :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εμενα μου φαινεται κατι σα 45αρης μεσου αναστηματος και με 5-10 παραπανισια κιλα,
γκριζομαλλης και πρασινοματης

παντως σιγουρα για χαλια δεν τον εχω

κι εγώ τον φανταζομαι πρασινομάτη τον περσονα  :rockon:
αλλά όχι γκριζομάλλη, με πλούσιο σκούρο μαλλί.
(και μούσι, όπως είπα, όχι γενειάδα αλλά έτσι ένα αλαφρύ μούσι)
και όχι 45άρη, πιο μικρό

και φωνακλά, όχι να φωνάζει επίτηδες αλλά να έχει δυνατή φωνή  :rockon:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Η Λουκ πρέπει να είναι ωραία αλλά έχω την εντύπωση ότι έχει αυτό το μαλακισμένο στυλ με τα ολσταράκια και το τζιν που κόβει την ροή του αίματος στους αστραγάλους.
[size=10pt]Μη σε δω μπροστά μου θα σου αστράψω σφαλιάρα.[/size]

ναι ναι ετσι. :2funny:

ελιωσα με τη σφαλιαρα. :2funny: :2funny: :2funny:
μια και απο μενα. :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καριόλες τώρα το είδα το θέμα θα σας ξεμπροστιάσω όλες:  :grin:

θα ποστάρω την εμφάνιση των μελών που έχω γνωρίσει από κοντά.

πλέζουρας:
αδύνατος, αψηλός, με γλωσσοδέτη, κυκλοφοράει μονίμως με σορτσάκι και μπλούζα του γάβρου και ένα σετ χειροπέδες που ισχυρίζεται ότι το πήρε λάφυρο από τους μπάτσους σε συμπλοκή στο Καραισκάκη.
δωρητής:
γυμνασμένος, ευθυτενής, με ξανθές μπούκλες και γαλανά γυάλινα μάτια και αλαβάστρινο στήθος.
βολταίρος:
κοντός, μίζερος, χτικιάρης με καράφλα, κλασσική φάτσα κομπλεξικού κομμουνιστή με στρογγυλά γυαλάκια και μικρό ιταλικό μουσακι. Το σαρδόνιο γέλιο κλείνει την αποκρουστική παρουσία του συγκεκριμένου μέλους το οποίο ακόμα και όταν υπογράφει κάνει παράθεση από τον γούγλη.
Ζίροου:
πρόσχαρος, μακρυμάλλης, καμπούρης, ψηλός με στραβά δόντια, μεγάλη μύτη και κολλητα τζην όπως οι αναρχικοί. Το μόνο καλό ότι μέσα από τα στενά τζην φαίνεται το τεράστιο μέγεθος του πέους αφρικανικών διαστάσεων.
Στρέιτ:
Ψηλός σε σημείο χαχολιάς, άχαρος με μεγάλα άκρα τίποτα το ιδιαιτερο εκτός από το εμφανές χάρισμα που είχε από μικρός για το μπάσκετ.

Για τους άλλους θα ακολουθήσει άλλο μήνυμα..
:uglystupid:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
καριόλες τώρα το είδα το θέμα θα σας ξεμπροστιάσω όλες:  :grin:

θα ποστάρω την εμφάνιση των μελών που έχω γνωρίσει από κοντά.

πλέζουρας:
αδύνατος, αψηλός, με γλωσσοδέτη, κυκλοφοράει μονίμως με σορτσάκι και μπλούζα του γάβρου και ένα σετ χειροπέδες που ισχυρίζεται ότι το πήρε λάφυρο από τους μπάτσους σε συμπλοκή στο Καραισκάκη.
δωρητής:
γυμνασμένος, ευθυτενής, με ξανθές μπούκλες και γαλανά γυάλινα μάτια και αλαβάστρινο στήθος.
βολταίρος:
κοντός, μίζερος, χτικιάρης με καράφλα, κλασσική φάτσα κομπλεξικού κομμουνιστή με στρογγυλά γυαλάκια και μικρό ιταλικό μουσακι. Το σαρδόνιο γέλιο κλείνει την αποκρουστική παρουσία του συγκεκριμένου μέλους το οποίο ακόμα και όταν υπογράφει κάνει παράθεση από τον γούγλη.
Ζίροου:
πρόσχαρος, μακρυμάλλης, καμπούρης, ψηλός με στραβά δόντια, μεγάλη μύτη και κολλητα τζην όπως οι αναρχικοί. Το μόνο καλό ότι μέσα από τα στενά τζην φαίνεται το τεράστιο μέγεθος του πέους αφρικανικών διαστάσεων.
Στρέιτ:
Ψηλός σε σημείο χαχολιάς, άχαρος με μεγάλα άκρα τίποτα το ιδιαιτερο εκτός από το εμφανές χάρισμα που είχε από μικρός για το μπάσκετ.

Για τους άλλους θα ακολουθήσει άλλο μήνυμα..
:uglystupid:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ακόμα και τώρα που γράφω αυτή τη σειρά κακαρίζω σαν ηλίθιαααα

βολτέρ πέτυχα την καράφλα ρεεεεεεεεεεε  :2funny: :2funny:

edit: ο γλωσσοδέτης τι είναι?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom