loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
σορυ παιδια..δε τον ξερω τον περσονα κ απο χτες...άμα μπει ο περσόνας θα κλάσει στο γέλιο μαρή
σορυ παιδια..δε τον ξερω τον περσονα κ απο χτες...άμα μπει ο περσόνας θα κλάσει στο γέλιο μαρή
γτ το πιστευεις ομως θα μας πεις?αν θες...
σωστα δε μπορει να γινει..
αμα μπει τωρα ας πουμε ο περσονας θα χοροπηδαει απο την χαρα του κ μετα θα ανταλλαξουνε ευγενειες...
Να μπει ψηφοφορία...
δεν ειπα οτι ειρωνευεσαι βρε... ;)δεν ξερω ουτε το λεω ειρωνικα..οποια γυναικα δω σε τσατ φορουμ κλπ την ιδια εντυπωση εχω..προφανως και δεν ισχυει για ολες αλλα εχω φαει κολλημα! πρεπει να με βγαλετε ψευτη επιτελους
εσένα δεν μπορώ να σε φανταστώ διαφορετικό από τον κυριούλη στο αβαταρ σου... αδύνατο, με ελαφρή φαλακρίτσα μπροστά και σοβαρό ύφος (αλλά χωρίς γυαλιά)
καλά ρε, τόσο καιρό έχεις να γράψεις και αυτό σου ήρθε?
δεν ειπα οτι ειρωνευεσαι βρε... ;)
οκ..εχειςενα δικιο εδω που τα λεμε...
κ γω το ιδιο πιστευα μικροτερη γ τους αντρες...κ τις γυναικες... :-
πιστευω οτι μπουμ εχει απο τις καλυτερες κολαρες για σκισιμο
και γαμιετε προστυχα,και ειναι καβλιαρα.
μετά που μεγάλωσες όμως και έγινες μια ΘΕΑ και είδες ότι και συ μπαίνεις σε τσατ/φορουμ ειπες, δε μπορει, θαναι και άλλες μουνάρες σαν εμενα...
υπαρχει θεα με σταρακια,λιωμενο τζιν,απλυτο μαλι,και χιλοπλυμενη μακο μπλουζα?μετά που μεγάλωσες όμως και έγινες μια ΘΕΑ και είδες ότι και συ μπαίνεις σε τσατ/φορουμ ειπες, δε μπορει, θαναι και άλλες μουνάρες σαν εμενα...
Το τρίτο το μακρύτερο (κερδίζεις).
ΛΑΘΟΣ σε όλα.
ΑΚΡΙΒΩΣ το ΑΝΤΙΘΕΤΟ σε όλα.
Κυριούλη....εσένα δεν μπορώ να σε φανταστώ διαφορετικό από τον κυριούλη στο αβαταρ σου... αδύνατο, με ελαφρή φαλακρίτσα μπροστά και σοβαρό ύφος (αλλά χωρίς γυαλιά)
μπουμπουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
υπαρχει θεα με σταρακια,λιωμενο τζιν,απλυτο μαλι,και χιλοπλυμενη μακο μπλουζα?
απλα εχω καλη φαντασια και δεν πεφτω ποτε εξω.ξέρεις πολλά εσύ
μπουμπουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
εκτόρρ αυτό μόνο πες μου, έχεις παχιά φρύδια?
ευχαριστω ρε λαιον μου γ τα καλα λογακια :-*Η Λουκ πρέπει να είναι ωραία αλλά έχω την εντύπωση ότι έχει αυτό το μαλακισμένο στυλ με τα ολσταράκια και το τζιν που κόβει την ροή του αίματος στους αστραγάλους.
Μη σε δω μπροστά μου θα σου αστράψω σφαλιάρα.