treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Το γραψα χτες εκει στο θέμα τυπε
και με είπαν κουτσομπόλη!![]()
ειχα τσεκαρει κατι φατσες σε γνωστες πουτανες εβα ελλη κλπ αλλα δεν μπορεσα να ταυτοποιησω
Το γραψα χτες εκει στο θέμα τυπε
και με είπαν κουτσομπόλη!![]()
ειχα τσεκαρει κατι φατσες σε γνωστες πουτανες εβα ελλη κλπ αλλα δεν μπορεσα να ταυτοποιησω![]()
αφου του την ελεγε ο προισταμενος της ΔΕΗΣ οταν τον εβλεπε ξυπνιο...γιατι δεν κοιμασαι τσονι και τετοια
Χαχαχα ρε Φου, μα ούτε ένα? χαχαχαχαχα
Μιας και ξέρω τι γίνεται με την ανακύκλωση τουλάχιστον στην Ελλάδα, δεν ανακυκλώνω το παραμικρό.
Κρατάω πάντως το μεγάλο βυζί![]()
Χαχαχα ρε Φου, μα ούτε ένα? χαχαχαχαχα
Μιας και ξέρω τι γίνεται με την ανακύκλωση τουλάχιστον στην Ελλάδα, δεν ανακυκλώνω το παραμικρό.
Κρατάω πάντως το μεγάλο βυζί![]()
άστο ρε θα σε ξαναπιάσει το αυχενικό σου από το βάροςΚρατάω πάντως το μεγάλο βυζί![]()
Eγω σε φανταζομαι με στραβα ποδια λογο αρθριτιδας στα γονατα πολυ αδυνατη με λορδωση που φαινεται σαν κοιλιτσα αλλα δεν ειναι
στα αυτια πολλα σκουλαρικια χωρις καθολου μεικ απ κ μαλι μακρυ που το αλλαζεις συνεχεια χρωμα κ στυλ
επισης κ με σημαδια στο προσωπο απο σπυρακια που ειχες στην εφηβεια κ τα σκαλιζες
μπεσα αυτο ή το λες για να μην στην πεσουν εδω μεσα σαν ακριδες;;;
οσο για το στηθος βγαλε φοτο απο τον λαιμο και κατω να δουμε ποσο ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα
άστο ρε θα σε ξαναπιάσει το αυχενικό σου από το βάρος
άστο ρε θα σε ξαναπιάσει το αυχενικό σου από το βάρος
πολιταν.ποιο κοσμο;;
εχει τσατ;
ελα τσονιιιι μπανανααααααααααααα
παμε κοσμοπολιταν να τους πεθανεις με τ αστεια σου ολους
να τα ρίξει στην πλάτη για σιάξει η κύφωσηνα το κρατησει ή να το αφησει κατω? ιδου η απορια
είστε λίγο ρατσιστές μου φαίνεται ! στη λουκρητία δεν λέτε τέτοια και μενει παραπονούμενη στην γωνία !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γτ;θα κανω registration σαν βεατρικη_30