Heinz W Guderian
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
[size=50pt]jhonny64[/size]
Επαρχειωτης,ηρθε στη Αθηνα διορισμενος σε ηλικια των 17 στο νευραλγικο χωρο του θυρωρου της Δ.Ε.Η.
Επειτα απο ενα σοβαρο προβλημα υγειας στο θυρωηθη αδενας πηρε τιμητικη συνταξη με αποφαση που συγκαλεσε το προεδριο του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλαου Τρικουπη.
Απο τοτε ζει ευτυχισμενος στο 2αρι του στο Παγκρατι πρηζοντας μας τα αρχιδια ολημερης.
![]()
Όταν σε χωριζει μια οθονη, παντα αφηνεις την φαντασια σου να δουλεψει..σκεφτεσε πως μπορει να ειναι στην ζωη του αλλα και φυσιογνωμικα αυτος με το οποιον συνομιλεις..
Ετσι και εδω σ αυτο το φορουμ..πως φανταζεστε να ειναι αραγε αυτοι/ες με τους οποιους συνομιλειτε..
Δες τους 100 φιλους που εκανε σε χρονο dt η ναντιαροσακι να παρεις μια πρώτη εικονα![]()
![]()
![]()
Σκυλος που βαυγιζει δεν δαγκωνει.με 3 μέτρα πούτσα ο καθένας και γαμηκουλεςαν κρίνω από τα λεγόμενα τους.
βαλε λινκ
ποια ειναι η αυτη η ναντιαροσακι?Δες τους 100 φιλους που εκανε σε χρονο dt η ναντιαροσακι να παρεις μια πρώτη εικονα![]()
![]()
![]()
Λαικο προσκυνημα εγινε δηλαδηΑυτη εδω χαρε
αλλά άκυρο αυτο για τους φίλους...
τους εκανε αόρατους![]()
Λαικο προσκυνημα εγινε δηλαδη![]()
ΚΑΙ συ σημερα το λες ρε δικε μου???σφυρα το απο χτες να κανουμε "γαμο" με τις μουτσουνες!!!Χαμός.
Ο ένας με τα μπράτσα εξω
ο αλλος κουστουμαρισμενος
ο τριτος ποζαροντας στην πισίνα...![]()
[size=20pt]@ velvy [/size]
Την φανταζομαι με σκουλαρικι στην μυτη και με σειρα απο σκουλαρικια στα αυτια οπως και στην κοιλια..μαυρα ματια και μαλλια..αδυνατη με μετριο προς μεγαλο στηθος..εμφανισιμη που συχναζει ψυρρη, θησειο, μοναστηρακι και ενιοτε δινει και νερακι στα αδεσποτα εκει.. ευαισθητοποιημενη οικολογικα και μανιωδη με την ανακυκλωση..πολυ συχνα την βλεπεις στον γερμανο ν αφηνεις μπαταριες προς ανακυκλωση ενω ψαχνει σε υπογεια στο μοναστηρακι για κομικς και αφισες..
Σαν εικονα για το πως μπορει να ειναι μου φερνει αυτη στο μυαλο μου
http://[URL unfurl="true"]www.cosmo.gr/Entertainment/Vivlia/article1721927.ece/BINARY/w460/afroditi+simiti1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Καμια σχεση,ειχα ποσταρει την φωτο που μου ειχε στειλει τοτε που εψαχνε κλιματιστικο.
Κυριακη μεσημερι με καυσωνα στην Αθηνα.
[img]http://2.bp.blogspot.com/-NBm6QmYT3WM/UAHNl4aFQEI/AAAAAAAAB04/eg8HmdsvMns/s1600/AxoV1CHCAAAbKTN.jpg
ΚΑΙ συ σημερα το λες ρε δικε μου???σφυρα το απο χτες να κανουμε "γαμο" με τις μουτσουνες!!!![]()
[size=50pt]jhonny64[/size]
Επαρχειωτης,ηρθε στη Αθηνα διορισμενος σε ηλικια των 17 στο νευραλγικο χωρο του θυρωρου της Δ.Ε.Η.
Επειτα απο ενα σοβαρο προβλημα υγειας στο θυρωηθη αδενας πηρε τιμητικη συνταξη με αποφαση που συγκαλεσε το προεδριο του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλαου Τρικουπη.
Απο τοτε ζει ευτυχισμενος στο 2αρι του στο Παγκρατι πρηζοντας μας τα αρχιδια ολημερης.
![]()
αναμνηστικη φωτο πριν βγει στην συνταξη στα 30
![]()
Καμια σχεση,ειχα ποσταρει την φωτο που μου ειχε στειλει τοτε που εψαχνε κλιματιστικο.
Κυριακη μεσημερι με καυσωνα στην Αθηνα.
![]()