kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
εσι ποτε διρι εμενα;Ρε παιδιά, αφήστε τα ραντεβού για ξύλο/whatever, βγάλτε τα διαδικτυακώς. Όρεξη είχε ο καθένας να σέρνεται στην άλλη άκρη για ξύλο.
εσι ποτε διρι εμενα;Ρε παιδιά, αφήστε τα ραντεβού για ξύλο/whatever, βγάλτε τα διαδικτυακώς. Όρεξη είχε ο καθένας να σέρνεται στην άλλη άκρη για ξύλο.
Ρε παιδιά, αφήστε τα ραντεβού για ξύλο/whatever, βγάλτε τα διαδικτυακώς. Όρεξη είχε ο καθένας να σέρνεται στην άλλη άκρη για ξύλο.
εγω τους χρηστες τους φανταζομαι και γαμω τα παιδια,σοβαρους,μετρημενους που η αντιμετωπιση και ο ρατσισμος που βιωνουν καθημερινα απο τις ελληνιδες τους σπρωχνει στις ιεροδουλες
εγο ποσ ιμε?ναι η αποσταση ειναι το προβλημα
λακουβες στους δρομους
ακριβη βενζινη
καριοληδες ταριφες
δεν περνανε κ τα λεωφορεια
ασε γαμα τα
ετσι ακριβως ειμαι εγω φιλε
μονο 1 εχει γινει απτα απειρα που κανονιστηκανΡε παιδιά, αφήστε τα ραντεβού για ξύλο
μονο 1 εχει γινει απτα απειρα που κανονιστηκαν![]()
γο ραντεβου με σενα για κσιλο ποτε κανονισουμε μετα κερνασποιοι τυπε?
αβραμης -σφεποιοι τυπε?
αντε να χυθει λιγο αιμαΠαίζει ραντεβού θανάτου κ έτς??
γο ραντεβου με σενα για κσιλο ποτε κανονισουμε μετα κερνασ
αβραμης -σφε
εγο δε ιμε αθοπος κερασι μενα κε μι πεκσι τιποταδεν παιζω ξυλο
ειμαι πολυ ηρεμος ανθρωπος
αμα θες παιζουμε σκακι
τυπε ειχαν κανονισειδεν νομιζω.Urban legend.
για αλλο λογο δεν ξαναγραψαν
εγο δε ιμε αθοπος κερασι μενα κε μι πεκσι τιποτα
δεν παιζω ξυλο
ειμαι πολυ ηρεμος ανθρωπος
αμα θες παιζουμε σκακι
αντε να χυθει λιγο αιμα![]()
τυπε ειχαν κανονισει
ο αβραμης εσκασε μυτη και καλα για να τσεκαρει αλλα τον επιασε ο σφε
του εριξε 2-3 σφαλιαρες και τον παρακαλαγε με την πουστικη φωνουλα του να μην τον χτυπησει
τυπε με αυτες τις τεχνικες δεν παιζεις!Σου έχει πει ο "Βlack Dragon" Alexiou να μην χρησιμοποιείς τις γνώσεις χωρίς λόγο ε;![]()
το λεω αλλα στο τελος δεν πανε οι μαλακες :Sε μα όλο ακούμε ακούμε κ τπτ δεν βλέπουμε, πες κ συ ρε απόλυτε![]()