Νέα

Πώς φαντάζεστε να είναι οι χρήστες του φόρουμ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα foufoutos_30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 615
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Νταλικα δεν ειπαμε οτι δουλευεις?
http://[URL unfurl="true"]www.google.gr/url?source=imglanding&ct=img&q=http://farm4.staticflickr.com/3148/2557226570_e2133940b2.jpg&sa=X&ei=S4cRUN-tEKj34QSI0IHACw&ved=0CAkQ8wc&usg=AFQjCNHlUN3bd_F0jwIn54Eic05JFoABBg[/img[/URL]]

[/quote]

Δεν απανταω!  :rolleyes:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Κάπως έτσι  :grin: :grin: :grin:

bikers2.jpg

Ε οχι να καβαλαω και μοτοσακό ρε παιδια!
Μακρια απο τετοια!  :priest:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
επειδή εμένα δεν με φανταστικε κανεις ανεβαζω μια καλοκαιρινη μου φωτο ειμαι ο δεξιος και στα αριστερα μου ειναι ο απολυτος
και στη μεση ο λαγουδακης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ο λαγουδακης ντερεκι αποδειχτηκε τελικα πανω απο 2.20 πρεπει να ειναι ο γιγας

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ειναι γνωστα τα κριτηρια και κοινα για ολους. ριχνουμε στον αερα και το πολυ πολυ αν πιασει μετα σφυριζουμε.

Πάντως μια φορά που προκλήθηκε ο supermouse (από voltaire45), πήγε στο ραντεβού.

Το ερώτημα είναι τί θα γίνει εάν κάποιος αποδεχθεί τις προκλήσεις του supermouse.

Εγώ τον έχω προειδοποιήσει φιλικά. He is taking a huuuuuuuuuge risk...

Αλλά, you make your bed, you sleep on it (που λεν' και στο χωριό μου)

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
Πάντως μια φορά που προκλήθηκε ο supermouse (από voltaire45), πήγε στο ραντεβού.

Το ερώτημα είναι τί θα γίνει εάν κάποιος αποδεχθεί τις προκλήσεις του supermouse.

Εγώ τον έχω προειδοποιήσει φιλικά. He is taking a huuuuuuuuuge risk...

Αλλά, you make your bed, you sleep on it (που λεν' και στο χωριό μου)

απο που εισαι ρε φιλε?

εγω εχω προκαλεσει πολλες, αλλα κανεις-μια δεν τολμησε να εμφανιστει

Επισκέπτης
αυτο και αν ητανε ρισκο :2funny: :2funny:
Δεν σου πεφτει λογος,ειπαμε και ψες:Τα κουμαντα μου τα κανω μονος μου.Και τις μαλακιες μου τις πλερω μονος μου,οταν και εαν.

Οσο για τον αλλονα που σε επιασε η ψυχοπονια,με κλαμα το ελεγε το εγω δεν κρυβομαι...Λογικο βεβαια που το πηρες αλλιως,δε λεω.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν σου πεφτει λογος,ειπαμε και ψες:Τα κουμαντα μου τα κανω μονος μου.Και τις μαλακιες μου τις πλερω μονος μου,οταν και εαν.

Οσο για τον αλλονα που σε επιασε η ψυχοπονια,με κλαμα το ελεγε το εγω δεν κρυβομαι...Λογικο βεβαια που το πηρες αλλιως,δε λεω.

Άμα θες πε' μας και ποιόν εννοείς...

Πάντως γενικά αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα και πρέπει να σταματήσουν.

Το ότι κάποιος επιλέγει το δρόμο της αποχώρησης ή της σιωπής δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως αδυναμία. Και φυσικά δεν πρέπει να θεωρείτε ότι όλοι θα αντιδράσουν έτσι (θα σιωπήσουν ή θα αποχωρήσουν δλδ)...

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
    Θα με φάει η περιέργεια πώς με φαντάζεται η έρι. Με βάλατε στο λούκι παλιόπαιδα.

Επισκέπτης
Άμα θες πε' μας και ποιόν εννοείς...

Πάντως γενικά αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα και πρέπει να σταματήσουν.

Το ότι κάποιος επιλέγει το δρόμο της αποχώρησης ή της σιωπής δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως αδυναμία. Και φυσικά δεν πρέπει να θεωρείτε ότι όλοι θα αντιδράσουν έτσι (θα σιωπήσουν ή θα αποχωρήσουν δλδ)...
Τσεκαρε τα ποστ του Εκτορ,δεν αναφερομαι σε μελος που αποχωρησε/σιωπει παντως.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τσεκαρε τα ποστ του Εκτορ,δεν αναφερομαι σε μελος που αποχωρησε/σιωπει παντως.

Τα τσέκαρα και το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι εννοείς τον tramountana.

Μα'στα...

Κλαψούριζε: "Δεν κρύβομαι" πας να μας πείσεις...

Όπως και να έχει, ούτε όλοι θα κλαψουρίσουν, ούτε όλοι θα εξαφανιστούν. Πλανάται πλάνην οικτράν όποιος το πιστεύει...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εγω τους χρηστες τους φανταζομαι και γαμω τα παιδια,σοβαρους,μετρημενους που η αντιμετωπιση και ο ρατσισμος που βιωνουν καθημερινα απο τις ελληνιδες τους σπρωχνει στις ιεροδουλες

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν προσπαθω να σας πεισω.

Ιδίοις ωσίν το ήκουσες υπερμύ ή σου το είπε ο πρωτοξάδελφος του μπατζανάκη μια θειας μου που έτυχε να περνάει μια μέρα έξω από τη ΦΑΡΜΑ που συνεδρίαζε το κονκλάβιο του ελληνοφωνου κομμουνιστικού έθνους;

Όπως και να έχει, και ο ένας που κατ' εσέ κλαψούρισε και ο άλλος που έφυγε και κρατά ως τώρα το στόμα του κλειστό, μπορεί να σας παρασύρουν να μαλακιστείτε και με άτομο που δεν θα αντιδράσει έτσι...

That is my point...

Επισκέπτης
Όπως και να έχει, και ο ένας που κατ' εσέ κλαψούρισε και ο άλλος που έφυγε και κρατά ως τώρα το στόμα του κλειστό, μπορεί να σας παρασύρουν να μαλακιστείτε και με άτομο που δεν θα αντιδράσει έτσι...
Ο πρωτος(που κλαψουρισε...)δεν μπορει γιατι εκτος απο ολα τα αλλα ειναι και βλαξ.Δλδ θα την παταει οπως την πατησαν στο παρελθον και τα υπολοιπα χαζα.Η περιπου οπως την πατησαν αλλα δεν εχει σημασια,η δουλεια να γινεται.

Ο δευτερος ειναι σεβαστος,με τους δικους του ορους.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ρε παιδιά, αφήστε τα ραντεβού για ξύλο/whatever, βγάλτε τα διαδικτυακώς. Όρεξη είχε ο καθένας να σέρνεται στην άλλη άκρη για ξύλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom