apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε θα σε γαμανε στους φορους με τετοιο σπιτι :S4 Υπνοδωμάτια τύπε..210τμ.Αμμα βαριέσαι να γ@μησεις πέζουμε ενα 5χ5 στοιχηματακι
τυπε θα σε γαμανε στους φορους με τετοιο σπιτι :S4 Υπνοδωμάτια τύπε..210τμ.Αμμα βαριέσαι να γ@μησεις πέζουμε ενα 5χ5 στοιχηματακι
γαμησες ρουμανες θα σε γαμαει ο ενφια τυπε ε? :-4 Υπνοδωμάτια τύπε..210τμ.Αμμα βαριέσαι να γ@μησεις πέζουμε ενα 5χ5 στοιχηματακι
Τον πάτο μου σκίζουνε..αλλα να πανε να γαμηθούν το σπίτι μου εγω δε το πουλάω σε κανέναντυπε θα σε γαμανε στους φορους με τετοιο σπιτι :S
αν ζοριστεις βγαλε την μικαελα στο κλαρι....η λενα δεν λεει πια ...αγαπαει εμεναΤον πάτο μου σκίζουνε..αλλα να πανε να γαμηθούν το σπίτι μου εγω δε το πουλάω σε κανέναν
ΠανοΦανη, τα γουρουνια ποτε θα σκασουν μυτη ?
ντιλερ??? παιρνεις και εσυ ναρκωτικα??? :o :o :o :o :oΠοιό μετά.. έχουν πάει για καφε με τη χιονάτη... Ποιος είναι αυτος ο φάνης που έιναι πάνο?Σε έχει καταστρέψει ο ντίλερ σου σούταρε τον
αν ζοριστεις βγαλε την μικαελα στο κλαρι....η λενα δεν λεει πια ...αγαπαει εμενα
ΟΧΙ ΡΕ τρελός είσαι? στον τσιου την άκουσα την ατάκαντιλερ??? παιρνεις και εσυ ναρκωτικα??? :o :o :o :o :o
δεν την φιλαω....την χυνουν στο στομα τα γουρουνια και σιχαινομαι....Το ξέρω οτι αγαπάει εσένα ..πές της να πλένει τα δοντακια της πρίν τη φιλήσεις όμως..δε γουστάρω να κόβει βόλτες το σπέρμα μου απο στόμα σε στόμα
εχουν φαντασια και οι δυορε τυποι τι σχεση εχει ο πανοφανης με τον μπλουκις?
γμσ ταγαμησες ρουμανες θα σε γαμαει ο ενφια τυπε ε? :-
Και γω σε πιστευω τυπε. Ετσι μοιρασε πονο εδω μεσα στα λιγουρια.Σε έπεισα δε σε έπεισα εγω τα έφαγα τα μωρα και μια χαρά πέρασα...
Τυπε λες?ρε τυποι τι σχεση εχει ο πανοφανης με τον μπλουκις?
ο κοσμος ειναι κακοςΠαντος ειναι τραγικό σε μερικούς να φενετε αδιανόητο οτι μερίκοι άνθρωποι γαμάνε στην πραγματικότητα και έχουν να διηγηθούν ιστορίες και οχι φαντασιώσεις..
Τυπε λες?
Και μεις τον πιστεψαμε?
Σωστα αλλα χειροτερα τραγικο ειναι να εχεις φαντασιωσεις μονο και οχι ζωη....