+13εγώ θέλω όμως να προσθέσω γενικά τον Φαρισαϊσμό της ΕΕ σε πολλά θέματα όπως ας πούμε στο πρόσφατο θέμα της ΟΑ με δύο μέτρα και σταθμά σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές εταιρείες γιατί ζητήματα όπως αυτό της ΕΡΤ δεν επεμβαίνει? δεν είναι πέρα από χαράτσι στον λαό και ένα μέτρο που επηρεάζει τον ανταγωνισμό? οι εκσυγχρονιστές φίλο ΕΕ τη έχουν να πουν μήπως κοκοκο? και δεν είναι μόνο αυτό το χαράτσι αυτές της ημέρες έχουμε την είσπραξη δώρου από επαγγελματικές ομάδες που θεωρούνται ελεύθερα επαγγέλματα ( ΤΑΧΙ κομμωτήρια κουρεία ) γιατί?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς δεν πληρώνεις ΕΡΤ;;;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 70
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
όπου αρπαχτή και η ΕΕ μέσα μιλάμε ότι τα μεγαλοστελέχη της για απατεώνες ολκής μέτοχοι εταιρειών και ομίλων σουπερ μάρκετ οι ίδιες εταιρείες πουλάνε το ίδιο προϊόν στην Ελλάδα στην διπλάσια τιμή από την Γερμανία πού οι μισθοί είναι σχεδόν τριπλάσιοι.
Επισκέπτης
πλακωνόμαστε για της ομάδες μας λες και οι μεγαλοπαράγοντες τους θα μας ταΐσουν και δεν νοιαζόμαστε που οι κυβερνώντες αυτή την χώρα μας πιάνουν μια ζωή τον κώλο.συμφωνώ Αρίωνα..
Μπραβο ΑΕΚτζη!!!!πλακωνόμαστε για της ομάδες μας λες και οι μεγαλοπαράγοντες τους θα μας ταΐσουν και δεν νοιαζόμαστε που οι κυβερνώντες αυτή την χώρα μας πιάνουν μια ζωή τον κώλο.
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
εγώ θέλω όμως να προσθέσω γενικά τον Φαρισαϊσμό της ΕΕ σε πολλά θέματα όπως ας πούμε στο πρόσφατο θέμα της ΟΑ με δύο μέτρα και σταθμά σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές εταιρείες γιατί ζητήματα όπως αυτό της ΕΡΤ δεν επεμβαίνει? δεν είναι πέρα από χαράτσι στον λαό και ένα μέτρο που επηρεάζει τον ανταγωνισμό? οι εκσυγχρονιστές φίλο ΕΕ τη έχουν να πουν μήπως κοκοκο? και δεν είναι μόνο αυτό το χαράτσι αυτές της ημέρες έχουμε την είσπραξη δώρου από επαγγελματικές ομάδες που θεωρούνται ελεύθερα επαγγέλματα ( ΤΑΧΙ κομμωτήρια κουρεία ) γιατί?
Διοτι στην περιπτωση της ΟΑ υπηρξαν ανταγωνιστες που (καλως) αντεδρασαν.
Ειναι αθεμιτος ανταγωνισμος μια εταιρεια να λειτουργει με στηριξη του κρατους.
Επισκέπτης
μάλλον εδώ το κράτος και τα δυο μεγάλα κόμματα χρωστάνε κάτι δις στην ΟΑ και πάνε να τα κάνουν γαργάρα.Διοτι στην περιπτωση της ΟΑ υπηρξαν ανταγωνιστες που (καλως) αντεδρασαν.
Ειναι αθεμιτος ανταγωνισμος μια εταιρεια να λειτουργει με στηριξη του κρατους.
όσο για την εταιρεία που έκανε την καταγγελία όλα τα ρεπορτάζ την θέλουν για γραφείο κηδειών παρά αεροπορική εταιρεία.
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
όπου αρπαχτή και η ΕΕ μέσα μιλάμε ότι τα μεγαλοστελέχη της για απατεώνες ολκής μέτοχοι εταιρειών και ομίλων σουπερ μάρκετ οι ίδιες εταιρείες πουλάνε το ίδιο προϊόν στην Ελλάδα στην διπλάσια τιμή από την Γερμανία πού οι μισθοί είναι σχεδόν τριπλάσιοι.
Μηπως ομως ειναι ακριβότερα τα σουπερ εδω απο οτι εξω γιατι και μεγαλύτερη φορολογια εχουν και πληρωνουν και υπερογκα δημοτικά τελη????
γιατι εχω την εντυπωση οτι τους διπλοπληρωνουμε τους ΔΥ και υπαλληλους ΟΤΑ!!!!
Επισης οποιος εχει καταλαβει ΤΙ πληρώνουμε για ΕΡΤ κερδιζει χρυσουν ωρολόγιο
ΥΓ για την ΟΑ δεν το συζηταω οσα δις και να τις χρωστανε εχει τρις ζημια. Ας τελειωνει το παραμυθι ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ
ΥΓ2 Επιμένω οτι οι Ευρωπαιοι μας δινους και καποιοι Ελληνες τα τρωνε στην πορεια!!!
για δειτε και αυτο
καλα κανεις δεν ενδιαφερθηκε για το μποικοταζ στη δεη????? μου θελετε και αντιδραση και καλα >για δειτε και αυτο