Επισκέπτης
αλλά πληρώνεις το ρεύμα ο κούκος αηδόνι γιατί το πληρώνεις με την ανώτερη τιμή και όχι ανά κλίμακα όπως το οικιακό.Βάζοντας εργοταξιακό ρεύμα σε νέα οικοδομή, μέχρι 2 χρόνια!!! ;)
αλλά πληρώνεις το ρεύμα ο κούκος αηδόνι γιατί το πληρώνεις με την ανώτερη τιμή και όχι ανά κλίμακα όπως το οικιακό.Βάζοντας εργοταξιακό ρεύμα σε νέα οικοδομή, μέχρι 2 χρόνια!!! ;)
αλλά πληρώνεις το ρεύμα ο κούκος αηδόνι γιατί το πληρώνεις με την ανώτερη τιμή και όχι ανά κλίμακα όπως το οικιακό.
αν δεν έχεις ρεύμα από την ΔΕΗ και βάλεις ανεμογεννήτρια.Τελικά ρε παιδιά συμπέρασμα δεν βγήκε!
Μπορεί κάποιος έλληνας να μην πληρώσει ΕΡΤ?
Και αν ναι με ποιον τρόπο?
φίλε αυτό είναι πονεμένη ιστορία στην ΔΕΗ θα το πουλάνε και μάλιστα και ποιο ακριβά από την τιμή του καταναλωτή πάλι μαλάκες θα μας πιάσουν.Εγώ περιμένω να δω τι θα γίνει όταν μπούν στο παιχνίδι οι εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας.
Όταν π.χ. εγώ θα επιλέγω να παίρνω ρεύμα όχι απο την ΔΕΗ, αλλά απο μια ιδιωτική εταιρία τότε τι θα γίνεται ???
Ή μήπως έχω καταλάβει λάθος και οι ιδιωτικές εταιρίες δεν θα πουλάνε ρεύμα απευθείας στους τελικούς πελάτες, αλλά στην ΔΕΗ και αυτή με την σειρά της θα εξακολουθεί να πουλάει οπότε θα μπορεί να βάζει όποιες επιβαρύνσεις γουστάρει ?
Ναι την απάντηση την είχα ήδη διαβάσει!εχει απαντηθει το ερωτημα..γιατι το ξαναβαζεις???
διαβασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε την απαντηση του salamis
Απάντηση #25 στις: 28/10/06, 04:04 ..
Λοιπόν μάγκες, για να μενουμε και on-topic, γιατι αρχίζετε και το πηδατε το thread...
To κόλπο που έχω διαβάσει σχετικά με την ΕΡΤ και τη ΔΕΗ:
Ερχεται ο λογαριασμός πχ συνολο 50 γιουρο
Για την ΕΡΤ πληρώνεις πχ 10 γιουρο.
Πας στο Ταμειο Παρακαταθηκών και Δανειων και καταθέτεις 40 ευρώ για λογαριασμό της ΔΕΗ.
Μιλάς με την ΔΕΗ Α.Ε. και τους λες κύριοι τα λεφτά που χρωστάω στην εταιρία σας είναι κατατεθειμένα στο ΤΠΔ. Πηγαινετε να τα πάρετε αν θέλετε.
Την ΔΕΗ Α.Ε. την έχεις εξοφλήσει. Η "κυρία" ΕΡΤ να παει να γαμηθει. Αν θέλει ας στείλει δικό της λογαριασμό και τότε τα λέμε.
Νομικά λένε οτι στέκει. Αν έχουμε και κανένα δικηγόρο στο φόρουμ, ας πει τη γνώμη του. Με λίγο ψάξιμο πάντως θα βρείτε ανάλογες συζητήσεις στο net
Έτσι ακριβώς.Οπότε να μην γινόμαστε σαν τους μαλάκες που μας κυβερνούν.Λεμε λεμε λεμε θα θα θα θα αλλα δεν κάνουμε.κάποτε η Μελίνα Μερκούρη πριν το ΠΑΣΟΚ πάρει την εξουσία είχε θέση θέμα με την ΕΡΤ και το κόμμα της ήταν στο πλευρό της μόλις όμως πήραν την εξουσία γαργάρα το θέμα.
συναγωνιστή θα τους κάνουμε την μάπα κρέας όσο τα δυο μεγάλα κόμματα είναι αυτοδύναμα στην εξουσία θα μας πηδάνε δίχως σάλιο.ΕΤΣΙ μας γαμάνε και το δεχόμαστε.Ασ μαζευτούμε όλοι να παμε εκει να γινει πανικός.Για φαντάσου να πάμε 15-20 άτομα το ΤΠΔ και να καταθέσουμε.Για φανταστείτε τι κολούμπρα θα πάθει η ΔΕΗ ειμαστε μαλάκες απο τα @@ τον πατεράδων μας και αυτή με την σειρά τους.Επειδή δεν θα γίνει τίποτα για τον λόγο ότι μας αρέσει να γαμιόμαστε σαν λαός και σαν χαρκτήρες ας παρουμε τον μπούλο και ασ το βουλόσουμε να το παίζουμε ξύπνιοι εμείς.Και όπιος θέλει να μου το πέξει μάγκας και ιστορία ας πάμε όλοι μαζί και θα είμαι πρώτος εγω.Όποιος έχει τα ΑΡΧΙΔΙΑ στην πράξη και όχι στα λόγια ας έρθη.Περιμένω.Αντε γιατί πολλοί το παίζουν ιστορία ενώ είναι κλασιμο και δρόμο.ΑΥΤΑ
το μόνο που μπορείς να γλυτώσεις είναι μερικά τέλη που χρεώνονται βάση του εμβαδού του σπιτιού.Kαι συνεχίζω ότι πόλλοι απο εσας έγραφαν έλεγαν αλλα πράξη δεν είδα.Και πολλοί έλεγαν άσχετα πράγματα αναφέρομαι στο αθήνα-επαρχεία.Όποιος έχει κάτι να πει ας το πει αλλά να αξίζει.