Νέα

Πώς δεν πληρώνεις ΕΡΤ;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
αλλά πληρώνεις το ρεύμα ο κούκος αηδόνι γιατί το πληρώνεις με την ανώτερη τιμή και όχι ανά κλίμακα όπως το οικιακό.

Ναι άλλο καπέλο αυτό!!! ΤΙ να πει κανείς.......

Επισκέπτης
το μόνο πρόσθετο που μπορείς να γλυτώσεις σε λογαριασμό της ΔΕΗ είναι τα τέλη που σου έρχονται βάση τετραγωνικού μέτρου.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Εγώ περιμένω να δω τι θα γίνει όταν μπούν στο παιχνίδι οι εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας.

Όταν π.χ. εγώ θα επιλέγω να παίρνω ρεύμα όχι απο την ΔΕΗ, αλλά απο μια ιδιωτική εταιρία τότε τι θα γίνεται ???

Ή μήπως έχω καταλάβει λάθος και οι ιδιωτικές εταιρίες δεν θα πουλάνε ρεύμα απευθείας στους τελικούς πελάτες, αλλά στην ΔΕΗ και αυτή με την σειρά της θα εξακολουθεί να πουλάει οπότε θα μπορεί να βάζει όποιες επιβαρύνσεις γουστάρει ?

Επισκέπτης
Εγώ περιμένω να δω τι θα γίνει όταν μπούν στο παιχνίδι οι εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας.

Όταν π.χ. εγώ θα επιλέγω να παίρνω ρεύμα όχι απο την ΔΕΗ, αλλά απο μια ιδιωτική εταιρία τότε τι θα γίνεται ???

Ή μήπως έχω καταλάβει λάθος και οι ιδιωτικές εταιρίες δεν θα πουλάνε ρεύμα απευθείας στους τελικούς πελάτες, αλλά στην ΔΕΗ και αυτή με την σειρά της θα εξακολουθεί να πουλάει οπότε θα μπορεί να βάζει όποιες επιβαρύνσεις γουστάρει ?
φίλε αυτό είναι πονεμένη ιστορία στην ΔΕΗ θα το πουλάνε και μάλιστα και ποιο ακριβά από την τιμή του καταναλωτή πάλι μαλάκες θα μας πιάσουν.
τον λαουτζίκο δηλαδή.

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εχει απαντηθει το ερωτημα..γιατι το ξαναβαζεις???

διαβασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε την απαντηση του salamis

Απάντηση #25 στις: 28/10/06, 04:04 ..

Λοιπόν μάγκες, για να μενουμε και on-topic, γιατι αρχίζετε και το πηδατε το thread...

To κόλπο που έχω διαβάσει σχετικά με την ΕΡΤ και τη ΔΕΗ:
Ερχεται ο λογαριασμός πχ συνολο 50 γιουρο
Για την ΕΡΤ πληρώνεις πχ 10 γιουρο.

Πας στο Ταμειο Παρακαταθηκών και Δανειων και καταθέτεις 40 ευρώ για λογαριασμό της ΔΕΗ.

Μιλάς με την ΔΕΗ Α.Ε. και τους λες κύριοι τα λεφτά που χρωστάω στην εταιρία σας είναι κατατεθειμένα στο ΤΠΔ. Πηγαινετε να τα πάρετε αν θέλετε.

Την ΔΕΗ Α.Ε. την έχεις εξοφλήσει. Η "κυρία" ΕΡΤ να παει να γαμηθει. Αν θέλει ας στείλει δικό της λογαριασμό και τότε τα λέμε.

Νομικά λένε οτι στέκει. Αν έχουμε και κανένα δικηγόρο στο φόρουμ, ας πει τη γνώμη του. Με λίγο ψάξιμο πάντως θα βρείτε ανάλογες συζητήσεις στο net
Ναι την απάντηση την είχα ήδη διαβάσει!
Στο τέλος όμως λέει "Αν έχουμε και κανένα δικηγόρο στο φόρουμ, ας πει τη γνώμη του".
Και από κει και πέρα το χάος!
Ισχύει αυτό ή μετά από κάνα δυό χρόνια θα σου΄ρθουν στην εφορία με όλους τους τόους και τις προσαυξήσεις?
Γι αυτό είπα ότι τελικά δε βγήκε συμπέρασμα.

nikosnikos69

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
κανενας δικηγορος πουθενα ?
να μας δωσει υπευθυνα απαντηση ?

legalos

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ρε σεις υπαρχουν και αλλοι που σκεπτονται σαν κι εμενα μπραβο μας :dancing:. Μην μαθω ομως οτι ειστε απο το 80% που ψηφισαν αυτα τα δυο αρχιδια γιατι δεν θα σας ξαναγραφω.
Εχω σχεση με Νομικα, αλλα δεν ειμαι δικηγορος. Δεν εχω και εγω τηλεοραση και σιχαινομαι τους τηλεοπτικους σταθμους, οτιδηποτε και αν ειναι αυτοι, γιατι  δεν εχει κανενας "ΑΡΧΙΔΙΑ" απο αυτους που υπαρχουν εκει μεσα.
Το εχω σκεπτει να το υλοποιησω και εγω αυτο με το Παρακαταθηκων, οι φιλοι μου οι δικηγοροι με εχουν αποτρεψει μεχρι τωρα. Τα καταθετεις και τους επιδιδεις το γραμματιο με μια εξωδικο και ασε την ΕΡΤ να παρει τ' αρχιδια μου. Αν σου κοψουν το ρευμα, πιστευω μπορεις να τους κανεις ασφαλιστικα μετρα και να τους ζητας τα κερατα σου. Το θεμα ειναι οτι τα εχω παρει με τις κοττες τους δικηγορους που κανενας δεν τολμα να ασχοληθει. Φανταζει δυσκολο και ακατορθωτο οχι για το δυσκολο της υποθεσης, αλλα γιατι αν το κερδισει καποιος, μετα κανεις δεν θα ξαναπληρωσει και φανταστειτε ποσα εκατομυρια θα χανει η ΕΡΤ καθε μερα. Μιλαμε για αστρονομικο νουμερο που δεν το πιανουν ολες οι πουτανες μαζι!!!
Εδω ρε παιδια υπαρχουν κτιρια γραφειων και κατοικιων που εχουν πολλους ξεχωριστους λογαριασμους ΔΕΗ για κοινοχρηστους διαδρομους, τουαλετες κ.λ.π. και τους εχουν ξεσκισει στην ΕΡΤ, Δήμους και άλλες τετοιες παπαριες. Μας πηδανε κανονικα ασαλιωτους και μας τα παιρνουν κιολας, και η αντιδραση ποια ειναι? 80% μαζοχιστες γυρω μας, να τους χαιρομαστε. Βρεε ουστ!!!!

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ΕΤΣΙ μας γαμάνε και το δεχόμαστε.Ασ μαζευτούμε όλοι να παμε εκει να γινει πανικός.Για φαντάσου να πάμε 15-20 άτομα το ΤΠΔ και να καταθέσουμε.Για φανταστείτε τι κολούμπρα θα πάθει η ΔΕΗ ειμαστε μαλάκες απο τα @@ τον πατεράδων μας και αυτή με την σειρά τους.Επειδή δεν θα γίνει τίποτα για τον λόγο ότι μας αρέσει να γαμιόμαστε σαν λαός και σαν χαρκτήρες ας παρουμε τον μπούλο και ασ το βουλόσουμε να το παίζουμε ξύπνιοι εμείς.Και όπιος θέλει να μου το πέξει μάγκας και ιστορία ας πάμε όλοι μαζί και θα είμαι πρώτος εγω.Όποιος έχει τα ΑΡΧΙΔΙΑ στην πράξη και όχι στα λόγια ας έρθη.Περιμένω.Αντε γιατί πολλοί το παίζουν ιστορία ενώ είναι κλασιμο και δρόμο.ΑΥΤΑ

Επισκέπτης
κάποτε η Μελίνα Μερκούρη πριν το ΠΑΣΟΚ πάρει την εξουσία είχε θέση θέμα με την ΕΡΤ και το κόμμα της ήταν στο πλευρό της μόλις όμως πήραν την εξουσία  γαργάρα το θέμα.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
κάποτε η Μελίνα Μερκούρη πριν το ΠΑΣΟΚ πάρει την εξουσία είχε θέση θέμα με την ΕΡΤ και το κόμμα της ήταν στο πλευρό της μόλις όμως πήραν την εξουσία  γαργάρα το θέμα.
Έτσι ακριβώς.Οπότε να μην γινόμαστε σαν τους μαλάκες που μας κυβερνούν.Λεμε λεμε λεμε θα θα θα θα αλλα δεν κάνουμε.

Επισκέπτης
ΕΤΣΙ μας γαμάνε και το δεχόμαστε.Ασ μαζευτούμε όλοι να παμε εκει να γινει πανικός.Για φαντάσου να πάμε 15-20 άτομα το ΤΠΔ και να καταθέσουμε.Για φανταστείτε τι κολούμπρα θα πάθει η ΔΕΗ ειμαστε μαλάκες απο τα @@ τον πατεράδων μας και αυτή με την σειρά τους.Επειδή δεν θα γίνει τίποτα για τον λόγο ότι μας αρέσει να γαμιόμαστε σαν λαός και σαν χαρκτήρες ας παρουμε τον μπούλο και ασ το βουλόσουμε να το παίζουμε ξύπνιοι εμείς.Και όπιος θέλει να μου το πέξει μάγκας και ιστορία ας πάμε όλοι μαζί και θα είμαι πρώτος εγω.Όποιος έχει τα ΑΡΧΙΔΙΑ στην πράξη και όχι στα λόγια ας έρθη.Περιμένω.Αντε γιατί πολλοί το παίζουν ιστορία ενώ είναι κλασιμο και δρόμο.ΑΥΤΑ
συναγωνιστή θα τους κάνουμε την μάπα κρέας όσο τα δυο μεγάλα κόμματα είναι αυτοδύναμα στην εξουσία θα μας πηδάνε δίχως σάλιο.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Όπως είπα μας αρέσει.Είμαστε σαν τις γκόμενες που γουστάρουν να τις σκίσουμε αλλά μας κάνουν τις παρθένες.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Kαι συνεχίζω ότι πόλλοι απο εσας έγραφαν έλεγαν αλλα πράξη δεν είδα.Και πολλοί έλεγαν άσχετα πράγματα αναφέρομαι στο αθήνα-επαρχεία.Όποιος έχει κάτι να πει ας το πει αλλά να αξίζει.

Επισκέπτης
Kαι συνεχίζω ότι πόλλοι απο εσας έγραφαν έλεγαν αλλα πράξη δεν είδα.Και πολλοί έλεγαν άσχετα πράγματα αναφέρομαι στο αθήνα-επαρχεία.Όποιος έχει κάτι να πει ας το πει αλλά να αξίζει.
το μόνο που μπορείς να γλυτώσεις είναι μερικά τέλη που χρεώνονται βάση του εμβαδού του σπιτιού.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
δεν είναι μόνο η ΕΡΤ,είναι και τα δημοτικά τέλη...άλλη απάτη αυτοί οι δήμοι...για ΤΠΔ δεν ξέρω,μάλλον θα σου κόψουν το ρεύμα....είναι λίγο παλιομοδίτικο αυτό ,αλλά χρει'αζεται μεγάλη οργάνωση και συλλογή υπογραφών κλπ....όσο σκέφτομαι ότι πληρώνω τον Θεοφιλόπουλο και τον Γερακάρη,τρελαίνομαι....

chrisath

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Προτείνω να γίνει η ίδια ψηφοφορία - διαμαρτυρία για δεκάδες άλλα "τέλη" που έχουν εφεύρει οι εκάστοτε κυβερνώντες, και δεν ισχύουν σε κανένα άλλο κράτος της Ευρώπης.
Αν συνειδητοποιήσουμε τη δύναμή μας μέσα από τη συλογική δράση, ίσως πάψουν οι πολιτικοί μας να μας θεωρούν υποανάπτυκτους και άξιους της μοίρας μας.
Πιστεύω πως ο αριθμός 2000 των ενυπόγραφων διαμαρτυριών θα ξεπερασθεί πολλαπλασιαστικά (μετά την ιδιαίτερα εντυπωσιακή ανταπόκριση τον τελευταίο καιρό των "ψηφιακών" καταγγελιών, βλ. Blockers), για αυτό θα πρέπει ο καθ'ένας μας να αφιερώσει λίγα λεπτά απ' τον χρόνο του να ενημερώσει όσους μπορεί για το συγκεκριμένο θέμα, καθώς επίσης να πυκνώσουμε όλοι τις επισκέψεις μας σε δικτυακούς τόπους όπως το ινστιτούτο καταναλωτών κ.α.
Επιτέλους κάτι πρέπει να κάνουμε εκτός απο το να γκρινιάζουμε για όλους και για όλα. (Αυτό οι πολιτικοί μας το έχουν συνηθίσει και δεν τους "καίγετε καρφάκι" εφ'όσον διατηρούν την εξουσία και τα προνόμιά της) Η νέα γενιά θεωρώ ότι έχει υποχρέωση να κάνει κάτι διαφορετικό, κάτι καινοτόμο, κάτι πιό αποτελεσματικό, μήπως και επιτέλους αρχίζει να αλλάζει αυτή η κακομοιριά και ο ωχαδερφισμός που μας δέρνει όλους.

Επισκέπτης
εγώ θέλω όμως να προσθέσω γενικά τον Φαρισαϊσμό της ΕΕ σε πολλά θέματα όπως ας πούμε στο πρόσφατο θέμα της ΟΑ με δύο μέτρα και σταθμά σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές εταιρείες γιατί ζητήματα όπως αυτό της ΕΡΤ δεν επεμβαίνει? δεν είναι πέρα από χαράτσι στον λαό και ένα μέτρο που επηρεάζει τον ανταγωνισμό? οι εκσυγχρονιστές φίλο ΕΕ τη έχουν να πουν μήπως κοκοκο?  και δεν είναι μόνο αυτό το χαράτσι αυτές της ημέρες έχουμε την είσπραξη δώρου από επαγγελματικές ομάδες που θεωρούνται ελεύθερα επαγγέλματα ( ΤΑΧΙ  κομμωτήρια κουρεία ) γιατί?       

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom