You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πως χαρακτηρίζετε τον εαυτό σας με μια λέξη ή φράση;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ~ Buddha
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 241
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
pepe_le_pew
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Επειδη το μαλακα το προλαβανε σκεφτηκα ΚΟΡΟΙΔΟ αλλα κατελήξα
Οχι τοσο ξυπνιο ωστε να μην πιανομαι κοροιδο αλλα οχι τοσο ηλιθιο οσο θα επρεπε ωστε να μην το παιρνω χαμπαρι!!
sophmore που λενε και στα Αμερικανικα κολλεγια
[size=14pt]ΕΞΥΠΝΟΜΑΛΑΚΑΣ[/size]
Ελληνιστι
ΥΓ Ο sophmore νομιζει οτι ξερει παραπανω ο εξυπνομαλακας θα ηθελε να ξερει λιγοτερα τουλαχιστον να μην πέφτει ψυχολογικα
ΥΓ2 Διαφορα εξυπνομαλακα απο τον σκετο πχ "Αγαπη μου 1 ΣΚ θα ερουν οι γονεις μου μαζι στο εξοχικο" Ο μαλακας το τρωει αλλα ο εξυπνος βλεπει την πιπα που ερχεται και κλαιγετε ολο το καλοκαιρι!! ο μαλακας ζει στην κοσμαρα μεχρι που ερχεται το ΣΚ που γινεται ΣΚΔΤΤΠεΠΣΚ αλλα καθε μερα υπομενει γιατι σου λεει "ελα μωρε αυριο φευγουν" ενω ο εξυπνος λεει αντε 3 και μια και γυρναμε δουλεια!!!! με λιγα λογια και οι 2 μαλακες πιανονται απλα ο ενας το χαιρεται ενω ο αλλος κλαιγετε!!
Οχι τοσο ξυπνιο ωστε να μην πιανομαι κοροιδο αλλα οχι τοσο ηλιθιο οσο θα επρεπε ωστε να μην το παιρνω χαμπαρι!!
sophmore που λενε και στα Αμερικανικα κολλεγια
[size=14pt]ΕΞΥΠΝΟΜΑΛΑΚΑΣ[/size]
Ελληνιστι
ΥΓ Ο sophmore νομιζει οτι ξερει παραπανω ο εξυπνομαλακας θα ηθελε να ξερει λιγοτερα τουλαχιστον να μην πέφτει ψυχολογικα
ΥΓ2 Διαφορα εξυπνομαλακα απο τον σκετο πχ "Αγαπη μου 1 ΣΚ θα ερουν οι γονεις μου μαζι στο εξοχικο" Ο μαλακας το τρωει αλλα ο εξυπνος βλεπει την πιπα που ερχεται και κλαιγετε ολο το καλοκαιρι!! ο μαλακας ζει στην κοσμαρα μεχρι που ερχεται το ΣΚ που γινεται ΣΚΔΤΤΠεΠΣΚ αλλα καθε μερα υπομενει γιατι σου λεει "ελα μωρε αυριο φευγουν" ενω ο εξυπνος λεει αντε 3 και μια και γυρναμε δουλεια!!!! με λιγα λογια και οι 2 μαλακες πιανονται απλα ο ενας το χαιρεται ενω ο αλλος κλαιγετε!!
dimitris127
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αν χαρακτηριζα τον εαυτο μου(i'm about to do it but anyway) θα τον ελεγα μοναδικο...οπως ειμαστε ολοι μας
psolaras19
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
μαλάκας
Επισκέπτης
Αδιαφορο. Οσα πανε κι οσα ερθουν.
Επισκέπτης