Για παράδειγμα πως γίνεται να είσαι σίγουρος όταν θα είσαι πάντα όπως πρέπει στο σεξ με την γυναίκα ή την κοπέλα σου;Ότι θα έχεις εύκολα στύση με κάποια καινούρια κοπέλα ή ιερόδουλη;Ότι θα είσαι πάντα έτοιμος να γαμησεις ακόμη και σε περιπτώσεις που θα πρέπει να κινηθείς κρυφά πχ σε δημόσιο χώρο.Για παράδειγμα αν πας 1,2,3 με ιερόδουλη θα αποκτήσεις αυτοπεποίθηση αργότερα;Θα έχει ενδιαφέρον να παραθέσετε τεχνικές-τακτικες απόκτησης αυτοπεποίθησης που γνωρίζετε ή που εσείς οι ίδιοι ακολουθήσατε και είδατε αποτέλεσμα
Kαλησπέρα φίλε μου.Γραφτηκαν πολλα κ αντιλαμμανομαι οτι εχεις μια ελειψη αυτοπεποιθησης σ αυτο τον τομεα. Σιγουρα οσο περισσοτερες εμπειριες εχει,με πουτανες η γκομενες θα βελτιωνεσαι κ θα αποκτας αυτοπεποιθηση.Αλλα θα το παω λιγο πιο βαθια.
Γιατι πρεπει παντα να εχεις στύση και γιατι πρεπει ν εισαι ετοιμος να γαμησεις 24ωρες τ 24ωρο? Γιατι αν δεν σ σηκωθει αυτο θα ειναι πρόβλημα? Τι θα πει η γκομενα η η πουτανα αν δεν σ σηκωθει,τι θα σκεφτει γ εσενα? Μονο σ εσενα μπορει ν μην σ σηκωθει η και σε πολλους αλλους ανδρες δεν σηκωνεται γιατι απλα ετσι ειναι η βιολογια μας? Νομιζεις είσαι ο μονος π εχει αυτα τα (μη)προβληματα ?Κανε αυτα τα ερωτηματα στον εαυτο σου αρχικα και σκέψου τα λιγο βαθυτερα.
Αν μπορω να σε βοηθησω καπως περισσοτερο θα σου πω οτι δεν εισαι υποχρεωμενος να σου σηκωθει με οπιασηποτε γκομενα οποτε θ κατσει η φαση κ ειναι κ απολυτος φυσιολογικο καποιες φορες ν συμβει ειδικα αν εισαι κ στις αρχες της σεξουαλικης σ ζωης.
Απο εκει κ περα,αν σ συμβαινει,εχει ν κανει μαλλον με το αγχος π εχεις. Οποτε καπως θ πρεπει ν χαλαρωνεις. Νομιζω τα παραπανω ερωτηματα,εφοσον τ απαντησςι; βαθια κ κατανοησεις γιατι δν εισαι αναγκασμενος ν τον εχεις σημαια καθε φορα, μπορουν να σε βοηθησουν.
Τελος,θα γινω λιγο πιο πρακτικος.Οπως σ ειπα,μαλλον αγχωνεσαι,οποτε θ πρεπει ν χαλαρωνεις πριν την φαση.Αυτο ξερεις εσυ πως θα το κανεις. Σιγουρα,οσο το σκεφτεσαι και οσο λες στον εαυτο σου χαλαρωσε για να σου σηκωθει, μαλλον δενθα σε βοηθαει γιατι ειναι σαν να σου πω, ''μην σκεφτεσαι μια λευκη τιγρη'' και μολις την σκεφτηκες. Το καλυτερο γ εμενα ειναι τ εξης. Λες στη γκομενα,πουτανα κλπ το θεμα σου. Δηλαδη, της λες.'' κοιτα,ειμαι λιγο αγχωμενος,η κουρασμενος κλπ κ θελω λιγο τν χρονο μου μαζι σου γιατι ειναι λιγο θεματακι να μου σηκωθει ο γιουτσος...
extra tip. Να το πεις με χιουμορ ,πχ γιουτσος και να γελασετε. Θα χαλαρωσει πολυ και τους 2 σας κ θα σας κανει ν γελασετε,θα δημιουργηθει ωραια ατμοσφαια κ θ ανεβει κ η σεξουαλικη ενταση κ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ νο2 tip...αυτο που θα πεις να ειναι αληθει ακαι να το νιωθεις. Μην πεις ενταξει γαμαω συνεχεια ποσες φορες να μου σηκωθει...πες ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Εχω αγχος ή εχω κανει μονο 1 φορα σεξ κ δν ειμαι τοσο εμπειρος κ δν μ σηκωνεται πχ...ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ σου,αυτο θα σε επελευθερωσει...και στην τελικη,αν δεν σ σηκωθει καθολου καποια φορα απολαυσε την στιγμη με την οποια γκομενα,πειτε 5 κουβεντες,ριξτε ενα φασωματακι,δειξε οτι εισαι γματος σαν ανθρωπος κ χαρακτηρας,και η πουτσα θα ερθει στην ωρα της...ε
Τελος να σ πω οτι μ συνεβη κ εμενα μια φορα μ πουτανα, μιση ωρα σε μασατζιδικο,προσπαθουσε τ κοριτσι τιποτα..τελικα το πηραμε στο αστειο, γελασαμε,την εβαλα να μ κανει μασαζ κ οκ αυτο ηταν...
καλα γαμησια αδερφε ελπιζω να μην κουρασα.