Νέα

Πώς ανεβάζω βιντεάκι στο youtube;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ass_Intruder
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Έχω το mp3,έχω και την εικόνα για να φτιάξω ένα βιντεάκι να το ανεβάσω στο youtube.Δοκίμασα με το movie maker αλλά δεν το αναγνωρίζει.Πήγα επίσης να μετατρέψω το αρχείο του movie maker με το any-converter αλλά δεν το υποστηρίζει.. Όποιος ξέρει κάποιο πρόγραμμα που το κάνει ας απαντήσει... :huh:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Χρειάζεσαι software της προκοπής - όχι τις παπαριές των Windows. :jerking: Έφτιαξα κι εγώ ένα πρόσφατα με το DVD Slideshow Builder Deluxe - γαμάτο βγήκε. :rockon:

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Avi και wmv στανταρ ανεβαινουν στο tube. κανε δεξι κλικ στο αρχειο που εσωσες να δεις τι ειναι. Το βιντεακι παιζει κανονικα στο pc;

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
easy,

mp3 έχει ρε συ, όχι video. :rolleyes: Γι' αυτό του πρότεινα το συγκεκριμένο - βάζεις φωτος, προσθέτεις το mp3 και δημιουργεί το avi με τον encoder που θες. ;)

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
το ιδιο κανει και το windows movie maker ρε τρελοκομειο..

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Το ξέρω. :rolleyes: Μόνο που δε δουλεύει... :2funny:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
το ιδιο κανει και το windows movie maker ρε τρελοκομειο..
Αν θυμάμαι καλά πριν 5-6 χρόνια που το είχα δοκιμάσει, σου ρίχνει πολύ την ποιότητα.
Τώρα βέβαια που έχει στατικές εικόνες και ήχο, μπορεί να μην είναι πρόβλημα.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Με το Mickey Mouse encoder που έχει μέσα, τι περιμένεις? :jerking:

Έχω το mp3,έχω και την εικόνα για να φτιάξω ένα βιντεάκι να το ανεβάσω στο youtube.Δοκίμασα με το movie maker αλλά δεν το αναγνωρίζει.Πήγα επίσης να μετατρέψω το αρχείο του movie maker με το any-converter αλλά δεν το υποστηρίζει.. Όποιος ξέρει κάποιο πρόγραμμα που το κάνει ας απαντήσει... :huh:
Μάγκα - δες εδώ τι έφτιαξα, με effects και όλα μέσα. :dancing:

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
easy,

mp3 έχει ρε συ, όχι video. :rolleyes: Γι' αυτό του πρότεινα το συγκεκριμένο - βάζεις φωτος, προσθέτεις το mp3 και δημιουργεί το avi με τον encoder που θες. ;)

Ρε μλακα, χθες αντι για προεπισκοπηση πατησα "αποστόλη"  :grin: συν με πεταξε εξω ο timer στο net-cafe, οταν πηγα να κανω edit το post..  anwy.

Το ξέρω. :rolleyes: Μόνο που δε δουλεύει... :2funny:

Ειχα φτιαξει κανα δυο καλα βιντεακια για tube με το wmm.. αλλα αντι να διαγραψω ενα τα διεγραψα ολα μαζι..  :grin: οταν εχω χρονο θα κατσω να σεταρω απ την αρχη ενα απο βιντακια που εστειλα να δεις και μου λες.  ;)

Σε γενικες γραμμες της πλακας προγραμμα ειναι.. αλλα για απλες εικονες και ηχο ειναι ευκολη λυση.. εχει και κατι img transform effects που βοηθανε καπως.

Καλη δουλεια. Πρεπει να σου πηρε καμποση ωρα με τα effects.  :thumbsup:

(Με τo compression δεν πρεπει να τα πηγαινεις πολυ καλα παντως..  :cheesy:)

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
τελικα καθομαστε και γραφουμε σα μαλακες και το φιλαρακι που ανοιξε το θρεντ μας εγραψε στα φρυδια του..    :2funny: :2funny: :2funny:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Πάντα έτσι δε γίνεται? :2funny: easy, αυτό το soft αξίζει πάντως. Με τα effects δεν έκανα τίποτα - select all & random και τέλος. :rockon:

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Πάντα έτσι δε γίνεται? :2funny: easy, αυτό το soft αξίζει πάντως. Με τα effects δεν έκανα τίποτα - select all & random και τέλος. :rockon:

χαλαρα..  :cheesy:  στα φρυδιαμας και μας βεβαια.. αφου ειμαστε tech freaks anwy..  :2funny:  για κατσε να κανω και ενα τεστ το προγραμματακι.. καλο ακουγεται.  ;) :thumbsup:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Μια χαρά μου φάνηκε - είδες που κάνει ωραίο synchronize ανάλογα με το πόσες φωτος έχεις... Πήρες μία ψήφο. ;)

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Οππππ!! με το WMM το εφτιαξα αυτο ρε.  :grin: :cheesy: :grin: το αλλο μολις ειδα οτι ειναι 50+MB το αφησα στη θεση του.  :cheesy:

Το συνχρονισμο τον εκανα manual σ αυτο. Και το img in img εφε ειναι ενα απλο drag / move στις φωτο που θες να μιξαρεις.

Συνημμένα

• Clipboard02.png
    Clipboard02.png
    17,9 KB · Εμφανίσεις: 25

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Α :rolleyes: - στο άλλο δεν ασχολείσαι καν πάντως. Αυτό τι μέγεθος έχει? :think:

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Το exe 3.40.  ολος ο φακελος με exe/βιβλιοθηκες/φιλτρα 9.92MB.. παναλαφρο γιατι χρησιμοποιει τους players του συστηματος, wmp6.4 κλπ..  :cheesy:

Κανε μια δοκιμη να δεις, δε χανεις τιποτα  ;) εγω εχω κολλησει το συνηθειο να μη βαζω βαρια προγραμματα στο μηχανακι (παρολο που αυτο τα σηκωνει ανετα πλεον), απο τοτε που ετρεχα με ενα celeron στα 2.0   :grin:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Πω πω συννενόηση μπουζούκι. :headbang: Εννοούσα το wmv γιατί το 50 νόμιζα ότι πάει στο avi που έφτιαξες (και καλά) με το Slideshow. :idiot:

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
:S  :2funny: ουτε αλβανικα να μιλαγαμε ρε.

Το wmv ειναι 3mn 15s = 8.60MB δες τα specs στο συνημμενο.  ;)

το βιντεο δεν παιζει ρολο γιατι ειναι εικονες, ο ηχος που παιζει μπορει να σωσει μεχρι 144 Kbps 44.1 khz 2 ch.. ε, δεν θελει παραπανω για το tube. :cheesy:

(η νεα εκδοση για τα 7 εχει επιλογες για να σωσει σε ακομη καλυτερη ποιοτητα)

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Εγώ μάλλον είχα βάλει μεγάλο bitrate σ' αυτό που έφτιαξα - δε θυμάμαι όμως. Πάντως βγήκε μεγάλο αρχείο σχετικά - νομίζω το όριο είναι 100 ή 150 στο tube. :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom