dinos34
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.006
- Πόντοι
- 1.026
Κατακουζηνε εσυ?
Χαχαχαχ
Κατακουζηνε εσυ?
Εγώ χρησιμοποιώ μωρομάντηλο ή χαρτί υγείας και δεν το ακουμπώ καν μετά αμέσως πλένω την περιοχή και τα χέρια μου σχολαστικά.. καλό είναι και να κατουρήσει κανείς μετά το σεξ λένε
Μαλακίες λέτε. Το κόλπο είναι πως να αφαιρέσεις το προφυλακτικό την ώρα που τη γαμάς χωρίς να το πάρει χαμπάρι έτσι ώστε να της κάνεις το ρομαντικότατο γαμίσι. Αχαχαχαχαχαχαχα
απο τότε που γάμησες τελευταία φορά έχει ανακαλυφθεί το χαρτί υγείας,πιάνεις το προφυλακτικό με αυτό.Επίσης δεν κινδυνεύεις να μείνεις έγκυος αν ακουμπήσει μουνόζουμο στα αρχίδια σου.
Αλλά αφού δεν γαμάς φαντάζομαι ρητορική είναι η απορία σου.
με λοστό συνήθως, αλλά εξαρτάται την περίπτωση, καμμιά φορά βάζω κι αντισκοριακό σπρέϋ, βοηθά στον απεγκλωβισμό.
Ρε φιλε αφου εισαι αρρωστοφοβικος τι θες και πας σε πουτανες κατσε σπιτι δες καμμια τσοντα να τον παιξεις να ξελαμπικαρεις και να μην εχεις και το φοβο οτι κατι κολησες η θα κολησειςΜπορει να ακουμπησει η βαλανος. Μαλιστα προσφατα ακουμπησε η βαλανος στο εσωρουχο μου που το ειχα μισοκατεβασμενο και τωρα εχω κατι ενοχλησεις.
Επισης στο συναγωνιστη που ειπε οτι δεν πειραζει να μην αφαιρεσουμε το προφυλακτικο μεχρι να παμε σπιτι εχω να πω οτι αυτο ισχυει εφοσον τοποθετηθει σωστα. Ελα ομως που οι περισσοτερες πορνες μας το φορανε σαν καλτσα βαζοντας απο μεσα τα δαχτυλα τους. Νομιζω οτι ειναι καλυτερα το πεος να σαπουνιστει το συντομοτερο δυνατον μετα την πραξη.
Δεν ειμαι αρρωστοφοβικος εσεις δυστυχως διαπιστωνω οτι ειστε αδιαφοροι.Ρε φιλε αφου εισαι αρρωστοφοβικος τι θες και πας σε πουτανες κατσε σπιτι δες καμμια τσοντα να τον παιξεις να ξελαμπικαρεις και να μην εχεις και το φοβο οτι κατι κολησες η θα κολησεις
''Δεν γαμώ κώλο που χέζει και μουνί που κατουρεί,την επαίζω με το χέρι και την έχω καθαρή!''
Αρα και εσυ αφηνεις να ερθει σε επαφη η βαλανος με τους ορχεις.με χαρτι αφαιρω με προσοχη την καποτα πιανοντας την απο το λαστιχο της βασης...βεβαια ετσι γυρναει τελειως αναποδα -σαν καλτσα- με συνεπεια να χυνονται ολα τα φλοκια στο πάτωμα, διπλα στο νηπτηρα (ή καδο)
επειτα πλυσιμο των χεριων και σκουπισμα του πεος με χαρτι
καποτε κουβαλουσα και αντισηπτικα μαντηλάκια
ε ναι, γτ δεν δινω βαση σ αυτοΑρα και εσυ αφηνεις να ερθει σε επαφη η βαλανος με τους ορχεις.
το δευτερο μου ακουγεται πιο δοκιμο κι αποτελεσματικοΕγω εχω δοκιμασει να κραταω το πεος με το αλλο χερι οσο βγαζω το προφυλακτικο και μετα να απολυμανω τους ορχεις πριν πλυνω το πεος αλλα θελει προσοχη να μην ακουμπησεις τη βαλανο με το απλυτο χερι σου.
Το αλλο που σκεφτομαι να δοκιμασω ειναι να τοποθετησω αντισηπτικο μαντιλι αναμεσα στο πεος και τα αρχιδια.
Αν εισαι λεει και δεν ειμαστε εμεις αδιαφοροι εσυ εισαι εντελως ανενημερος για τα ΣΜΝ αν ησουν εστω και λιγο ενημερωμενος δε θα ελεγες τοσες μπουρδεςΔεν ειμαι αρρωστοφοβικος εσεις δυστυχως διαπιστωνω οτι ειστε αδιαφοροι.
τυπε δοκιμασε αυτοΕγω εχω δοκιμασει να κραταω το πεος με το αλλο χερι οσο βγαζω το προφυλακτικο και μετα να απολυμανω τους ορχεις πριν πλυνω το πεος αλλα θελει προσοχη να μην ακουμπησεις τη βαλανο με το απλυτο χερι σου.
Το αλλο που σκεφτομαι να δοκιμασω ειναι να τοποθετησω αντισηπτικο μαντιλι αναμεσα στο πεος και τα αρχιδια.