Ε,και;Εδώ χύνουμε τόσον ιδρώτα να το πάρουμε και θα τρέξουμε να το πλύνουμε;οπως και ναχει στα αρχιδια σου το μουνοζουμο δεν το γλιτωνεις
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Ε,και;Εδώ χύνουμε τόσον ιδρώτα να το πάρουμε και θα τρέξουμε να το πλύνουμε;οπως και ναχει στα αρχιδια σου το μουνοζουμο δεν το γλιτωνεις
Το θεμα ειναι να εμποδισεις το γυμνο πεος να ερθει σε επαφη με του ορχεις ή το μολυσμενο βρακι.
το betadin το ειδες στα μασατζιδικα τυπε?![]()
Aν αρχισεις να ενημερωνεσε για τα σμν θα σιγουρευτηςΔεν ειμαι και τοσο σιγουρος. Εν πασει περιπτωσει το ρισκο υπαρχει.
απο τότε που γάμησες τελευταία φορά έχει ανακαλυφθεί το χαρτί υγείας,πιάνεις το προφυλακτικό με αυτό.Επίσης δεν κινδυνεύεις να μείνεις έγκυος αν ακουμπήσει μουνόζουμο στα αρχίδια σου.Νομιζω οτι κανω καποια λαθη στην αφαιρεση του προφυλακτικου που με εκθετουν σε σοβαρους κινδυνους. Μετα την εκσπερματιση και την αποσυρση του πεους απο τη γυναικεια κοιλοτητα, αφηνω το προφυλακτικο να ακουμπησει στους ορχεις μου ή στο βρακι μου αν δεν το ειχα κατεβασει τελειως. Αυτο μεταφερει καποια γυναικεια υγρα επανω μου. Μετα πιανω το προφυλακτικο απο την ακρη και το τραβαω. Συνηθως κολαει οποτε ειτε βοηθαω με το αλλο χερι, ειτε χωρις να αφησω την ακρη τσιμπαω με το αντιχειρα το δαχτυλιδι του προφυλακτικου και βγαινει. Μετα ομως η γυμνη βαλανος ακουμπαει στο σημειο που προηγουμενως ειχε ακουμπησει το προφυλακτικο.
Σιγουρα υπαρχει ενας πιο ασφαλης τροπος αφαιρεσης του προφυλακτικου αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο στο διαδικτυο.
με λοστό συνήθως, αλλά εξαρτάται την περίπτωση, καμμιά φορά βάζω κι αντισκοριακό σπρέϋ, βοηθά στον απεγκλωβισμό.
Κλαιωεγω βγαζω με πενσα..μετα το ακουμπω στο πατωμα και κατευθειαν πετρελαιο και φωτια..δεν υπαρχει περιπτωση να μην πεθανουν τα μικροβια.....χαχαχαχαχα..ρεεεεεεεεεεεεε σοβαρευτειτε........
Αιντε εχετε ξεφυγει εντελως τελειος καποιοι δε μπορω να καταλαβω γιατι εξασκητε το αθλημα αφου χεζεστε τοσο πολλη πανω σαςΌχι. Στοιχειώδης προφύλαξη εδώ και πολλά χρόνια. Απλά ρώτησα τον φαρμακοποιό και μου είπε ότι το χρησιμοποιούν οι χειρούργοι για απολύμανση. Μάλλον αυτοί ξέρουν καλύτερα
Γιατί ρε τύπε, τί θα γίνει δηλαδη αν ακουμπήσουν; Δέρμα δεν έχει στο πέος;
να μην γαμάς σάπιες το έχεις σκεφτεί;Αυτο που θα γινει ειναι οτι θα μεταφερθουν εκει γυναικεια υγρα και αμεσως μετα την αφαιρεση του προφυλακτικου θα ακουμπησει εκει γυμνο το πεος. Υπαρχει κινδυνος με απλα λογια μεταφορας μικροβιων.
Το οποίο έχει δέρμα ρε μεγάλε, έλεος...τί σκατά θα πάθεις δηλαδή;Αυτο που θα γινει ειναι οτι θα μεταφερθουν εκει γυναικεια υγρα και αμεσως μετα την αφαιρεση του προφυλακτικου θα ακουμπησει εκει γυμνο το πεος. Υπαρχει κινδυνος με απλα λογια μεταφορας μικροβιων.
ΣοβαρεψουΑυτο που θα γινει ειναι οτι θα μεταφερθουν εκει γυναικεια υγρα και αμεσως μετα την αφαιρεση του προφυλακτικου θα ακουμπησει εκει γυμνο το πεος. Υπαρχει κινδυνος με απλα λογια μεταφορας μικροβιων.
Το οποίο έχει δέρμα ρε μεγάλε, έλεος...τί σκατά θα πάθεις δηλαδή;