Νέα

Πορτοφολάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Δημητρηςς
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Δηλώνουμε το εισόδημα βάσει ενσήμου..
Κανένας όμως δεν είναι σε θέση να μας πει ακόμα και να τιμολογήσει..πόσο να δίνουμε το κάθε ένα βυζί...το μπούτι..το μουνί...τον κώλο..την πατούσα...κτλπ  κτλπ..
Εγώ φταίω?

Θελει  ολοκληρη  μηχ/ση  για να υπολογιζει για το καθ ενα
Απλα  ειναι ειδη....πλατειαs λαικηs καταναλωσηs :2funny: :2funny: :2funny:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αν ομως υπαρχουν αποδειξεις στα σπιτια οι καλτεριμιτζουδες θα αποκτησουν ενα πλεονεκτημα ετσι? αρα καποιος θα πληρωνει για το σπιτι την κοπελα την τσατσα την παρτη του την εφορια το ικα... και η αλλη κιλοτες και σουτιεν
εντελως σοβαρα,ας μαζεψουν οοολες τις πεταλουδες,ολες τις νιγηριανες και τους μαυρους κτλ, ας φτιαξουν υγεια,παιδεια,εργασια και ας τους αφησουν τους ιδιοκτητες των μπορδελων να φοροδιαφευγουν...τα 2 δις τζιρου απο πορνεια στην ελλαδα ανα ετος ας μεινουν στους ρωσους και τους αλβανους για μενα φιλε...λες και η πορνεια ειναι το μονο οργανωμενο εγκλημα που υπαρχει...

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Θελει  ολοκληρη  μηχ/ση  για να υπολογιζει για το καθ ενα
Απλα  ειναι ειδη....πλατειαs λαικηs καταναλωσηs :2funny: :2funny: :2funny:
Έχουν κολλήσει στο γεγονός ότι το κορμί ΔΕΝ είναι δυνατόν να φορολογηθεί..
Έστω όμως ας μας βάλουν κι εμάς σε μια κατηγορία όπως είναι οι ταξιτζήδες για παράδειγμα..και ας τα πάρουν..
Δεν είπαμε όχι..
Το έχουμε βαρεθεί το κάγκελο πια..
Και τί κάνουν μ'αυτό?
Την άλλη μέρα πάλι εκεί είμαστε..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Διοργάνωση σαφάρι στο κέντρο της Αθήνας όπου πλούσιοι εκατομμυριούχοι απ' όλο τον κόσμο θα συμμετέχουν, έναντι παχυλού αντιτίμου, στο υπέρτατο κυνηγι...
Όποιος μαζέψει τους περισσότερους πόντους κερδίζει αιώνια δόξα και μια βραχονησίδα της επιλογής του!

:2funny: :2funny:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Έστω όμως ας μας βάλουν κι εμάς σε μια κατηγορία όπως είναι οι ταξιτζήδες για παράδειγμα..και ας τα πάρουν..
Δεν είπαμε όχι..
Και τί κάνουν μ'αυτό?
ελα μη δουλευεις τον κοσμο... :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Δεν είπαμε όχι..
Και τί κάνουν μ'αυτό?

Ακομα να το καταλαβειs  οτι ετσι τουs  συμφερει......Να σε κρατανε δλδ  σ αυτη την κατηγορια????

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οι κοπελες προσοχη στα κλαμπ. κυκλοφορουν πρεζακια που τσιμπανε τις τσαντες στα μαγαζια και τις φορανε στον ωμο μεσα απο τα μπουφαν και βγαινουνε κυριοι απο τα μαγαζια.
πιαστηκε ενας το καλοκαιρι στην εξοδο και...καλοπερασε  :grin:

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Εδώ μπροστά στα μάτια των αστυνομικών..γίνεται νταραβέρι με πρέζα και άλλες μαλακίες..και δεν τους κάνουν τίποτα...δεν ασχολούνται..
Και να τους μαζεύουν .. πού θα τους βάλουνε?
Πού θα χωρέσουνε?
Ξέρετε τι έξοδα έχει το κράτος για κάθε έναν από αυτούς...μόνο για τη σίτιση?

ασχετο αλλα παταω πανω σε αυτο που εγραψες για τους μπατσους.. η αδερφη μου ειχε μπλεξει με πρεζα, εδειρα τον τοτε γκομενο της που την ειχε μπλεξει κιολας για διαφορους λογους (κλεψιες, επειδη τηνν εδερνε κλπ) την τελευταια φορα τον σαπισα γιατι μου μπηκαν μεσα στο σπιτι και μου πηραν μια σκυλιτσα τσιουαουα. Την αλλη μερα ηρθαν στην δουλεια 2 μπατσοι και μου ειπαν οτι αν τον ξαναπειραξω θα εχω ασχημα ξεμπερδεματα γιατι ο τυπος συνεργαζεται μαζι τους και το σκυλι δεν εχει χαρτια αρα δεν υπαρχει και τετοιες παπαριες
Τα συμπερασματα δικα σας

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Ακομα να το καταλαβειs  οτι ετσι τουs  συμφερει......Να σε κρατανε δλδ  σ αυτη την κατηγορια????
Αν το καλοσκεφτείς..δεν με συμφέρει και θα σου εξηγήσω..
Αν εγώ μέχρι τώρα τα λεφτά που παίρνω είναι πολλά και μαύρα..ενώ το εισόδημά μου φορολογικά φαίνεται μικρό..ξαφνικά έρχεται η ώρα που την τρώω στον κώλο..
Γιατί αν θελήσω να κάνω μία αγορά ή οτιδήποτε άλλο..θα με ρωτήσει η εφορία πού τα βρήκες..(πόθεν έσχες).
Αν λοιπόν του πω το επάγγελμά μου σαφώς και δεν αναγνωρίζεται ουσιαστικά και ΝΟΜΙΜΑ από την υπάρχουσα νομοθεσία κι έτσι μου τα παίρνει η εφορία διπλά και τρίδιπλα..
Κατάλαβες?

OP
OP
Δημητρηςς

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
ασχετο αλλα παταω πανω σε αυτο που εγραψες για τους μπατσους.. η αδερφη μου ειχε μπλεξει με πρεζα, εδειρα τον τοτε γκομενο της που την ειχε μπλεξει κιολας για διαφορους λογους (κλεψιες, επειδη τηνν εδερνε κλπ) την τελευταια φορα τον σαπισα γιατι μου μπηκαν μεσα στο σπιτι και μου πηραν μια σκυλιτσα τσιουαουα. Την αλλη μερα ηρθαν στην δουλεια 2 μπατσοι και μου ειπαν οτι αν τον ξαναπειραξω θα εχω ασχημα ξεμπερδεματα γιατι ο τυπος συνεργαζεται μαζι τους και το σκυλι δεν εχει χαρτια αρα δεν υπαρχει και τετοιες παπαριες
Τα συμπερασματα δικα σας
Kαλα του εκανες του τσογλανου.....
Κριμα που βρηκες τον μπελα σου και πιο κριμα για την αδελφη σου που εμπλεξε με εναν μαλακα.....
Ελπιζω να ξεμπλεξει το κοριτσι οσο πιο γρηγορα γινεται....

Φαυλος κυκλος ειναι......

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τα συμπερασματα δικα σας

αλλαξε τροπο

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αν εγώ μέχρι τώρα τα λεφτά που παίρνω είναι πολλά και μαύρα..ενώ το εισόδημά μου φορολογικά φαίνεται μικρό..ξαφνικά έρχεται η ώρα που την τρώω στον κώλο..
Γιατί αν θελήσω να κάνω μία αγορά ή οτιδήποτε άλλο..θα με ρωτήσει η εφορία πού τα βρήκες..(πόθεν έσχες).
Αν λοιπόν του πω το επάγγελμά μου σαφώς και δεν αναγνωρίζεται ουσιαστικά και ΝΟΜΙΜΑ από την υπάρχουσα νομοθεσία κι έτσι μου τα παίρνει η εφορία διπλά και τρίδιπλα..
Κατάλαβες?
δηλαδη αν φαινεται μεγαλο το εισοδημα τι θα αλλαξει? δε θα στα παιρνει?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Κατάλαβες?

Εγω  αυτο το ξερω......Για σενα τολεγα.....Αν  δεχοντουσταν την  νομιμοτητα του επαγγελματοs σου ....θα ειχαν λυθει πολλα θεματα
Για διαφορουs λογουs δεν το θελουνε.....Ηθικη, Εκκλησια κτλ.....
Γι αυτο και τουs συμφερει αυτη η κατασταση....Αν ησουνα αποδεκτη απο κεινουs  σημαινει οτι θα καθοριζεs και τυχεs, οτι θα μιλουσεs, θα διεκδικουσεs......ενω  τωρα.....

OP
OP
Δημητρηςς

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
Εγω  αυτο το ξερω......Για σενα τολεγα.....Αν  δεχοντουσταν την  νομιμοτητα του επαγγελματοs σου ....θα ειχαν λυθει πολλα θεματα
Για διαφορουs λογουs δεν το θελουνε.....Ηθικη, Εκκλησια κτλ.....
Γι αυτο και τουs συμφερει αυτη η κατασταση....Αν ησουνα αποδεκτη απο κεινουs  σημαινει οτι θα καθοριζεs και τυχεs, οτι θα μιλουσεs, θα διεκδικουσεs......ενω  τωρα.....
Σωστος ο παιχτης...

Το ασχημο ειναι οτι ολοι βλεπουν το δεντρο (χρημα) και οχι το δασος (διαφορα οφελη σε πολλαπλασιες μορφες)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom