Επισκέπτης
Συμφωνω μαζι σου...
Επιτέλους έρχεται το μωρό Αθήνα!!!
http://[URL unfurl="true"]www.online-hardcore-video.com/galeries/213/model/14.JPG[/img[/URL]]
[/quote]
Εγω παντως με γκομενα που γαμιεται με αραπιδες δεν παω! Και οποιος παει να δειτε που θα φαει ξενερα μεγαλη, οχι γιατι την γαμισε ο κουραδας αλλα γιατι η ιδια η γκομενα νομιζει οτι εχει γαμηθει με δεινοσαυρο και ολοι οι υπολοιποι ειμαστε αρκετα level παρακατω :jerking:
φιλαρακι δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα στον κοσμο να κλεισεις ραντεβου με τον MARK, και κυριως με mail δεν εχεις σχεδον καμια πιθανοτητα να σου απαντησει, αν θελεις προσπαθησε μεσω sms καλυτεραεχω στειλει ημεηλ αλλα καμια απαντηση.
πως γινεται να κλεισω κ γω?
ενημερωστε για κανα τηλ εδω η pm
ευχαριστω
Εγω παντως με γκομενα που γαμιεται με αραπιδες δεν παω! Και οποιος παει να δειτε που θα φαει ξενερα μεγαλη, οχι γιατι την γαμισε ο κουραδας αλλα γιατι η ιδια η γκομενα νομιζει οτι εχει γαμηθει με δεινοσαυρο και ολοι οι υπολοιποι ειμαστε αρκετα level παρακατω
εχω στειλει ημεηλ αλλα καμια απαντηση.
πως γινεται να κλεισω κ γω?
ενημερωστε για κανα τηλ εδω η pm
ευχαριστω
Από services και τέτοια δε ξέρω, ούτε καν την έχω δει από κοντά, αλλά μάλλον είναι το μεγαλύτερο όνομα από τον χώρο της τσόντας που έχει έρθει ποτέ. Αυτή και η Sandra De Marco.
Από services και τέτοια δε ξέρω, ούτε καν την έχω δει από κοντά, αλλά μάλλον είναι το μεγαλύτερο όνομα από τον χώρο της τσόντας που έχει έρθει ποτέ. Αυτή και η Sandra De Marco.
Ant εχει ερθη και η Angel Dark αλλα σε πριβε ραντεβου
Καλύτερα ποτέ τέτοια www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,20986.0]φόλα που ήταν[/url].Αντισθένη πότε θα μας ξαναέρθει η Sandra de Marco?
Καλύτερα ποτέ τέτοια www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,20986.0]φόλα που ήταν[/url].
Οτι χειροτερο εχω ακουμπησει.Αντισθένη πότε θα μας ξαναέρθει η Sandra de Marco?