εννοεις οτι τετοια τρυπα δεν χανεται! λιγο να παραπατησεις πεφτεις μεσα και δεν ξαναβλεπεις φως!!!
Όπως και να 'χει, τέτοιου είδους τρύπα, πρέπει να κοσμεί το παλμαρέ όλων.
εννοεις οτι τετοια τρυπα δεν χανεται! λιγο να παραπατησεις πεφτεις μεσα και δεν ξαναβλεπεις φως!!!
Απιστε !!Good evening dear. :-*
How is your asshole keeping, after your first days in Greece? :-* :-* :-* :-* :-*
:-* hi kavla!
πω πω στην φωτο το παπουτσι ειναι χαλιαααα απαπαπαπα...
Παίχτη, είσαι πολύ άτυχος..... Ξαναπροσπάθησε. Τέτοια τρύπα, δεν είναι να τη χάσεις!
Good evening dear. :-*
How is your asshole keeping, after your first days in Greece? :-* :-* :-* :-* :-*
δεν είμαι άτυχος άφραγκος είμαι!
δεν σε πληρωσανε απο το Θ81 για αυτο το μηνα?δεν είμαι άτυχος άφραγκος είμαι!
δεν σε πληρωσανε απο το Θ81 για αυτο το μηνα?
Мне почему то часто пишут письма на странных языках. Я не могу понять, что это за языки. Наверное это индийский? Google translator ничего не знает про эти языки.
For some reason I often write letters to the strange languages. I can not figure out what kind of language. Perhaps it is an Indian? Google translator does not know anything about these languages. : think:
Για κάποιο λόγο που γράφω συχνά επιστολές με τις παράξενες γλώσσες. Δεν μπορώ να καταλάβω τι είδους γλώσσα. Ίσως αυτό είναι μια ινδική; Το Google μεταφραστής δεν ξέρει τίποτα για αυτές τις γλώσσες.
whooow,this is hot stuff babe do you like it rough?
Yes, I love group sex. I also love good money, which pays for it. ))
Οπως εχει βρεθει πατος για την ελληνικη οικονομιαΤι γίνεται βρε σύντροφοι
βρίκε κανένας πάτο στον κώλο της;;;;;;;;