Θελώ αν γνωρίζει κάποιος να μου πεί..ή για την Σαμπρίνα ή για την πρωταγωνίστρια της στο Ελληνίδες εν δράσει ή για κανένα ωραίο μικρό πιπίνι(ελληνικό) σε ποιό μπουρδέλο-στούντιο δουλεύουν.....
Ευχαριστώ
στο σαιτ αυτη την στιγμη αν ψαξετε υπαρχει φωτο μονο για Νταρια και Σαμπρινα-Μελινα!για τις υπολοιπες απλως αναμενουμε!ο πρωτος φερων φωτογραφιες της Σονιας αμοιβεται πλουσιοπαροχα!
Την εχω δει την ταινια War αλλα ρε παιδι μου δεν εχεις καθολου σταθερο χερι πως κραταγες ετσι την καμερα???Δεν ξερω μηπως εκανες τιποτα αλλο με το αλλο χερι χαχαχαχαχα.
Την εχω δει την ταινια War αλλα ρε παιδι μου δεν εχεις καθολου σταθερο χερι πως κραταγες ετσι την καμερα???Δεν ξερω μηπως εκανες τιποτα αλλο με το αλλο χερι χαχαχαχαχα.
Δυστηχως με εδιωξε γιατι εκλαιγα απο τα γελια με το που την ειδα.Θα την προτιμησω ομως οταν θα κανω μονωση στο σπιτι εχει μπολικη σιλικονη το τραβελι χαχαχαχαχα
το θεμα ειναι απλο!!οι εξυπναδες στην αντριανα δεν περναγαν!!και εγω την θεωρω παρα πολυ ομορφη γυναικα!!!μπορει καποιοι να ειχατε παραπονα για την συμπεριφορα της αλλα ηταν μοντελο η ατιμη!!!!
Δυστηχως με εδιωξε γιατι εκλαιγα απο τα γελια με το που την ειδα.Θα την προτιμησω ομως οταν θα κανω μονωση στο σπιτι εχει μπολικη σιλικονη το τραβελι χαχαχαχαχα
όντως οι εξυπνάδες δεν πέρναγαν και αυτο το γούσταρα και εγώ που είχα σχέσεις με την ΜΑΝΤΑΜ από πολύ πολύ παλία πριν ακόμα την κάνετε φίρμα την ΠΟΡΝΗ και σηκώσει ψηλά τον αμανέ και αρχίσει τις επιλεκτικές υπηρεσίες ...
τέσπα έχω περάσει υπέροχες πουτανοστιγμές με την εν λόγω αλλά ήμαρτον οχι και μοντέλο η πατσόγρια με τα ωραία tatoos !!!
όντως οι εξυπνάδες δεν πέρναγαν και αυτο το γούσταρα και εγώ που είχα σχέσεις με την ΜΑΝΤΑΜ από πολύ πολύ παλία πριν ακόμα την κάνετε φίρμα την ΠΟΡΝΗ και σηκώσει ψηλά τον αμανέ και αρχίσει τις επιλεκτικές υπηρεσίες ...
τέσπα έχω περάσει υπέροχες πουτανοστιγμές με την εν λόγω αλλά ήμαρτον οχι και μοντέλο η πατσόγρια με τα ωραία tatoos !!!
το ποσους εχω ακουσει εδω μεσα να λενε οτι την ξερουν πολυ καλα και να γραφουν οτι τους κατεβει δεν λεγεται!!η παραπληροφορηση παει συννεφο!!εμενα μου εχει ξηγηθει σπαθι!!για σενα δεν ξερω!