Νέα

Πορνογραφία και Internet

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pristine
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2
  • Εμφανίσεις 939
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Τσεκάρισα το board με search για το θέμα, δε βλέπω να υπάρχει (με εξαίρεση ένα για τις συλλήψεις παιδικής πορνογραφίας που είχαν γίνει πέρσι) και είπα να το φτιάξω γιατί πιστεύω ότι είναι ένα θέμα που καίει. Αφορμή ένα άρθρο στο PC Maganize Μαΐου 2010 που διάβασα τις προάλλες - έκοψα images από το PDF και τις ανέβασα για να το τσεκάρετε.

Σταχυολογώ 2 σημεία που βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέροντα:

- To 19% συλληφθέντων υλικού παιδικής πορνογραφίας είχε υλικό που αφορούσε ουσιαστικά βρέφη (κάτω των 3 ετών). :headbang: :helpplea: :uzi:

- Για άλλη μια φορά σ' αυτή την κωλοχώρα παρατηρείται έλλειψη επαρκούς θεσμικού πλαισίου (ο μάγκας λέει από την Αμερικάνικη βάση που συνελήφθη σαν ο εγκέφαλος συμμορίας διακίνησης τέτοιου περιεχομένου, ΔΕΝ καταδικάστηκε!)  :S :tickedoff: :headbang: :helpplea:

Δε θα ήθελα όμως να το περιορίσουμε μόνο σε αυτό - δεδομένου ότι δεν έχω παιδιά, θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη γονέων στο πως προσεγγίζει κανείς το θέμα Internet access γενικότερα.

Απόψή μου - η κάθε είδους απαγόρευση θα είχε το αντίθετο αποτέλεσμα. Αυτό που θα έκανα προσωπικά - θα εξηγούσα με το νι και με το σίγμα όχι μόνο τους κινδύνους στα chat rooms, αλλά και τους πυροβολημένους των διαφόρων αιρέσεων, υποψήφιων για πιθανή αυτοκτονία κ.ο.κ. Αντικειμενικά βέβαια θα είχα μια δυσκολία να εξηγήσω πως και γιατί προέκυψε αυτός ο όγκος απίστευτης πορνογραφίας στο σύγχρονο πολιτισμό μας - το κόλλημα σε αυτό το πράγμα και πως να ξεφύγει κανείς ώστε να αποκτήσει μια φυσιολογική σεξουαλική ζωή και να μην καταντήσει nerd του διαδικτύου με web cam και τα χαρτομάντηλα δίπλα. :idiot:

Διαβάστε το άρθρο - είναι αρκετά ενδιαφέρον και αν έχετε όρεξη λέτε τις απόψεις σας.... :)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ωραιο θεμα φιλε, και δεν βλεπω και απαντησεις κριμα  :huh: 

UP RE  :2funny:

τωρα για τους παιδεραστες τι να σου πω? Το μονο που εχω καταλαβει ειναι οτι ειναι πολλοι περισσοτεροι απο οτι νομιζουμε.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
16
ωραιο θεμα φιλε, και δεν βλεπω και απαντησεις κριμα 

τωρα για τους παιδεραστες τι να σου πω? Το μονο που εχω καταλαβει ειναι οτι ειναι πολλοι περισσοτεροι απο οτι νομιζουμε.

Τι να απαντήσει κανείς φίλε?  Το άρθρο είναι πολύ πλήρες και τεκμηριωμένο, οπότε δεν έχει κανείς τίποτα να προσθέσει.

Αυτό που έχω εγώ να πω (πάνω σ' αυτό που είπες εδώ) είναι ότι δε ξέρω αν είναι "περισσότεροι" ή "πολλοί", πάντως είναι τύποι που δε τους υποψιάζεται κανείς.
Μη περιμένεις δηαλδή ο τύπος να είναι κανένα τέρας, με σάλια να τρέχουν και μάτια κόκκινα.  Καθημερινοί τύποι είναι που δε τους υποψιάζεται κανένας.
Και το λέω ξέροντας περίπτωση (φίλης μου) που ανακάλυψε ότι ο δικός της το είχε το κουσούρι, και είχε και λερωμένη τη φωλιά του...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom