Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 505K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Με την καράφλα ήσουν πιο όμορφος ρε, τι σου 'ρθε μετά κι έβαλες το χαλάκι στο κεφάλι με την σκιουρότριχα;

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Με το υπόλοιπο δε συμφωνείς;  :birdman:
δεν ξερω εαν η ποιοτητα ειναι σκιουροτριχα...απλα ειναι αραιο το αποτελεσμα κ κακοφτιαγμενο...αν ειναι κ strip μεθοδος εμφυτευσης ακομη χειροτερα... :S :S

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τῶρα κάτι γίνεται!  :rockon:
Εγω την εβαλα ειρωνικα :2funny:στο αλλο σπιτι εχω μια δυο φωτο του 1992  :2funny:!Αν τη βρω θα την βαλω :2funny:Τι αλλο θ'ακουσω οτι ΤΟΤΕ ημουν καλητερος απο τωρα :headbang:Τι αλλο θ'ακουσουμε! :headbang:Γενικα δεν εχω φωτογεννια και δεν πολυφωτογραφιζομαι,βαριεμαι.Αλλα τοτε με ειχανε ζαλισει μερικοι και πηρα ενα διαστημα τη φωτογραφικη μηχανη και εβγαλε φωτο απο καποιες γκομενες.Εδω δεν πολυγραφω πιο πολυ γραφω εδω Να και το τελευταιο μου αρθρο index.php?showtopic=86543   εκει εχει ατομα που πραγματικα ενδιαφεροντε για το ανικειμενο και οι Μοντερατορ αν δουνε καποιον προβληματικο τον διωχνουν αμεσως.Εδω ειναι ζητημα εκτος απο 2-3 αν οι υπολοιποι θα πανε ποτέ πουθενα! :think:

Συνημμένα

• OLYMPUS 284.jpg
    OLYMPUS 284.jpg
    249,4 KB · Εμφανίσεις: 80
  • OLYMPUS 249a.jpg
    OLYMPUS 249a.jpg
    62,9 KB · Εμφανίσεις: 79

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Εγω την εβαλα ειρωνικα :2funny:στο αλλο σπιτι εχω μια δυο φωτο του 1992  :2funny:!Αν τη βρω θα την βαλω :2funny:Τι αλλο θ'ακουσω οτι ΤΟΤΕ ημουν καλητερος απο τωρα :headbang:Τι αλλο θ'ακουσουμε! :headbang:Γενικα δεν εχω φωτογεννια και δεν πολυφωτογραφιζομαι,βαριεμαι.Αλλα τοτε με ειχανε ζαλισει μερικοι και πηρα ενα διαστημα τη φωτογραφικη μηχανη και εβγαλε φωτο απο καποιες γκομενες.Εδω δεν πολυγραφω πιο πολυ γραφω εδω Να και το τελευταιο μου αρθρο index.php?showtopic=86543   εκει εχει ατομα που πραγματικα ενδιαφεροντε για το ανικειμενο και οι Μοντερατορ αν δουνε καποιον προβληματικο τον διωχνουν αμεσως.Εδω ειναι ζητημα εκτος απο 2-3 αν οι υπολοιποι θα πανε ποτέ πουθενα! :think:

τύπε αυτή η κορεάτισα που είχες ποστάρει ήταν από Βόρεια Κορέα  ? πήγες εκεί  πέρα ?

PUTANIKOS

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Αγια Πετρουπολη ειναι πολυ κλειστοι θυμιζουνε λιγακι Σκανδιναους στη συμπεριφορα θα ελεγα.

Καταρχην ευχαριστω για τις πληροφοριες και για την Συζητηση,

Απο οτι λοιπον εχω δει,ζησει και ακουσει οι περισσοτερες Ευρωπαικες πολεις αποτελουνται απο κλειστες κοινωνιες που ειτε λογω νοοτροπιας ειται λογω ρατσισμου ειτε για οτιδιποτε κολλημα εχει ο καθενας δεν σε δεχονται ευκολα. Στα φοιτητικα χρονια δεν σε κλανει κανενας, αργοτερα οταν δουλευεις σε καποιο ποστο και εισαι καλος στην δουλεια σου οι συναδελφοι σου συμπεριφερονται σωστα και φιλικα αλλα μετρανε σαν γνωριμιες και οχι σαν φιλιες, πολυ δυσκολα θα σε βαλουν στο σπιτι τους και θα σε δεχτουν στον κυκλο τους. Οταν εισαι πετυχημενος οπως λες μπορει να σε κοιταζουν και ανταγωνιστικα η με ζηλια και να σου συμπεριφερονται αποτομα ενω οι περισσοτεροι να σε αποφευγουν. Το να αφομοιωθεις λοιπον και να μπεις στον κυκλο των ντοπιων που μπορει να σημαινει και πολλες ντοπιες γκομενες δεν ειναι ευκολο. Μηπως λοιπον καπως ετσι ειναι και στην Αγια Πετρουπολη;;; Εσυ εχεις συναντησει τετοια φαινομενα;;; Εχω καταλαβει, διορθωσε με αν κανω λαθος οτι εχεις φιλιες με Κορεα με Αλγερινους, Τουρκους, Ισραηλινους, με ξενους δηλαδη, ακριβως οπως και οσοι απο εμας εχουμε κανει εξωτερικο...

Κατι απομακρυσμενα μερη πολεις μικρες και μεγαλες που σταματαει ο Υπερσιβηρικος Σιδηροδρομος ενδείκνυνται για τουρισμο και γκομενοψαρεμα, οχι απαραιτητα επι πληρωμης;;; Η θα μας ληστεψουν και θα μας καθαρισουν;;;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καταρχην ευχαριστω για τις πληροφοριες και για την Συζητηση,

Απο οτι λοιπον εχω δει,ζησει και ακουσει οι περισσοτερες Ευρωπαικες πολεις αποτελουνται απο κλειστες κοινωνιες που ειτε λογω νοοτροπιας ειται λογω ρατσισμου ειτε για οτιδιποτε κολλημα εχει ο καθενας δεν σε δεχονται ευκολα. Στα φοιτητικα χρονια δεν σε κλανει κανενας, αργοτερα οταν δουλευεις σε καποιο ποστο και εισαι καλος στην δουλεια σου οι συναδελφοι σου συμπεριφερονται σωστα και φιλικα αλλα μετρανε σαν γνωριμιες και οχι σαν φιλιες, πολυ δυσκολα θα σε βαλουν στο σπιτι τους και θα σε δεχτουν στον κυκλο τους. Οταν εισαι πετυχημενος οπως λες μπορει να σε κοιταζουν και ανταγωνιστικα η με ζηλια και να σου συμπεριφερονται αποτομα ενω οι περισσοτεροι να σε αποφευγουν. Το να αφομοιωθεις λοιπον και να μπεις στον κυκλο των ντοπιων που μπορει να σημαινει και πολλες ντοπιες γκομενες δεν ειναι ευκολο. Μηπως λοιπον καπως ετσι ειναι και στην Αγια Πετρουπολη;;; Εσυ εχεις συναντησει τετοια φαινομενα;;; Εχω καταλαβει, διορθωσε με αν κανω λαθος οτι εχεις φιλιες με Κορεα με Αλγερινους, Τουρκους, Ισραηλινους, με ξενους δηλαδη, ακριβως οπως και οσοι απο εμας εχουμε κανει εξωτερικο...

Κατι απομακρυσμενα μερη πολεις μικρες και μεγαλες που σταματαει ο Υπερσιβηρικος Σιδηροδρομος ενδείκνυνται για τουρισμο και γκομενοψαρεμα, οχι απαραιτητα επι πληρωμης;;; Η θα μας ληστεψουν και θα μας καθαρισουν;;;
Σε γενικες γραμμες ναι.Αλλα ο καθε λαος ειναι διαφορετικος.Οι πιο συχαμεροι ειναι οι Σουηδοι!Αξεστοι μαλακες οταν ομως σε εχουνε αναγκη γινονται οι καλητεροι σου φιλοι για καποιο διαστημα.Μετα θα εβαζα τους Ελβετους ειναι πολυ αγενεις και χωριατες.Οι Γερμανοι λιγακι πιο φιλικοι.Πιο ευγενικοι ειναι οι Αυστριακοι.Τωρα για τους Ανατολικους οι Ρωσσοι δεν ειναι καθολου φιλοξενοι.Οι Ουκρανοι πιο νοτιοι και πιο φιλικοι.Κορεατες εχω αυτους τους κυβερνητικους της Βορειας Κορεας οταν εχουνε καμια εκθεση με καλουνε ειναι λιγακι περιεργοι σαν ανθρωποι παντος ειναι πολυ εντιμοι!Απο Τουρκους εχω μονο αυτο το φιλο μου που ειναι Τουρκος γεννημενος στη Γερμανια.Γενικα οι Τουρκοι κανουνε σαματα και πανε σαν μπουλουκι.Οι Ισραηλινοι μας μοιαζουνε παρα πολυ και στο χαρακτηρα και σε πολλα σπανια ερχονται εδω.Αλγερινους εχω αρκετους γνωστους απο παλια.Επαιρνα αυτον τον βλακα στο Νοβγκοροντ για να εχω παρεα γιατι κανεις αλλος δεν μπορουσε ολοι δουλευανε.Οι Ρωσσοι εχουν αλλα ενδαιφεροντα προτιμανε να πιουνε τους πολυνοιαζει το γαμησι.Εχω παρα πολλους φιλους Ρωσσους αλλα δεν εχουμε κοινα ενδιαφεροντα.Δεν με ενδιαφερει να κατσω σε ενα τραπεζι και να πινω.Στον υπερσιβιρικο τι να κανεις?να εισαι σε ενα τρενο για μια βδομαδα και να πινεις και να παιζεις χαρτια?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Σε γενικες γραμμες ναι.Αλλα ο καθε λαος ειναι διαφορετικος.Οι πιο συχαμεροι ειναι οι Σουηδοι!Αξεστοι μαλακες οταν ομως σε εχουνε αναγκη γινονται οι καλητεροι σου φιλοι για καποιο διαστημα.Μετα θα εβαζα τους Ελβετους ειναι πολυ αγενεις και χωριατες.Οι Γερμανοι λιγακι πιο φιλικοι.Πιο ευγενικοι ειναι οι Αυστριακοι.Τωρα για τους Ανατολικους οι Ρωσσοι δεν ειναι καθολου φιλοξενοι.Οι Ουκρανοι πιο νοτιοι και πιο φιλικοι.Κορεατες εχω αυτους τους κυβερνητικους της Βορειας Κορεας οταν εχουνε καμια εκθεση με καλουνε ειναι λιγακι περιεργοι σαν ανθρωποι παντος ειναι πολυ εντιμοι!Απο Τουρκους εχω μονο αυτο το φιλο μου που ειναι Τουρκος γεννημενος στη Γερμανια.Γενικα οι Τουρκοι κανουνε σαματα και πανε σαν μπουλουκι.Οι Ισραηλινοι μας μοιαζουνε παρα πολυ και στο χαρακτηρα και σε πολλα σπανια ερχονται εδω.Αλγερινους εχω αρκετους γνωστους απο παλια.Επαιρνα αυτον τον βλακα στο Νοβγκοροντ για να εχω παρεα γιατι κανεις αλλος δεν μπορουσε ολοι δουλευανε.Οι Ρωσσοι εχουν αλλα ενδαιφεροντα προτιμανε να πιουνε τους πολυνοιαζει το γαμησι.Εχω παρα πολλους φιλους Ρωσσους αλλα δεν εχουμε κοινα ενδιαφεροντα.Δεν με ενδιαφερει να κατσω σε ενα τραπεζι και να πινω.Στον υπερσιβιρικο τι να κανεις?να εισαι σε ενα τρενο για μια βδομαδα και να πινεις και να παιζεις χαρτια?
για τους ελληνες τι λες?  :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
για τους ελληνες τι λες?  :grin:
Υπαρχουν Ελληνες και Ελληνες.Δεν μπορει με τιποτα να συυγκρινει κανεις τον κακομοιρη Ελληνα της Βουλγαριας,Ρουμανιας που ειναι για λυπιση με καποιον Ελληνα που δουλευει σε μια εταιρια στο Λονδινο.Οι Ελληνες του Λονδινου ειναι πολυ καλα παιδια και βοηθανε αν χρειαστει (ξερω πολλες περιπτωσεις που βοηθισαν αλλους Ελληνες) βεβαια ειναι συνεχεια απασχολημενοι δουλεια,σπιτι.Δεν πολυενδιαφερονται για  :knockinb: μενουνε συνηθως με μια γκομενα.Οι Ελληνες ανω των 35 ετων ειναι οι περισσοτεροι πολυ  :think: μεγαλωσανε με την πλυση εγγεφαλου οτι η Ελλαδα ειναι το καλητερο μερος στον κοσμο και αλλες  :think:.Εχουνε μια Πιρφορια και ψευτομαγκια.Μιλαω για ενα μεγαλο ποσοστο χωρις βεβαια να ειναι ολοι υπαρχουν και καλα ατομα.Επισης υπαρχει μεγαλη διαφορα αναμεσα στους Ελληνες αναλογα με τον τοπο καταγωγης.Για παραδηγμα αλλιως σκεφτεται και αλλες συνηθειες εχει ο Κρητικος αλλιως σκεφτεται ο Ηπειροτης και αλλιως ο Πελοπονησιος.
[video]VPI0l58vYrw&feature=youtu.be[/video]

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Αυτο ειναι το σημερινο μου βιντεακι

PUTANIKOS

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Στον υπερσιβιρικο τι να κανεις?να εισαι σε ενα τρενο για μια βδομαδα και να πινεις και να παιζεις χαρτια?

Το σκεπτικο ειναι οτι σε μακρινες πολεις οπως: Perm,Yekaterinburg,Chelyabinsk,Omsk,Irkutsk κτλ μπορει οι Ρωσιδες με το που θα δουν καποιον ξενο να πιστεψουν οτι βρηκαν το διαβατηριο τους για να φυγουν απο εκει και να καθονται ευκολα χωρις να εχουνε και πολλες απαιτησεις...  

Οι Ελληνες ανω των 35 ετων ειναι οι περισσοτεροι πολυ  :think: μεγαλωσανε με την πλυση εγγεφαλου οτι η Ελλαδα ειναι το καλητερο μερος στον κοσμο και αλλες  :think:.Εχουνε μια Πιρφορια και ψευτομαγκια.Μιλαω για ενα μεγαλο ποσοστο χωρις βεβαια να ειναι ολοι υπαρχουν και καλα ατομα.

Ισχυει πραγματι αυτο που λες σε ενα μεγαλο ποσοστο Ελληνων οι οποιοι δεν εχουν κανει ταξιδια...γιατι οποιος εχει ταξιδεψει σε λιγα μερη αμεσως καταλαβαινει ποσο πισω ειμαστε σαν χωρα οποτε εχει καπως προσγειωθει...αν δε, αυτα τα μερη δεν ειναι χωρες που απο παντοτε ητανε πλουσιες και οργανωμενες αλλα χωρες που δεν μας γεμιζανε το ματι, εκει ειναι που φαινεται μπαμ το ποσο πισω εχουμε ερθει σαν κρατος και το ποσο εχουμε αποτυχει σαν λαος....

Αυτο ειναι ενα απο τα ωραιοτερα βιντεακια σου:

Πως ειναι σημερα στη Αγια Πετρουπολη εχει πολλους Ελληνες; υπαρχει δηλαδη Ελληνικη κοινοτητα που να βοηθαει;

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Put μια που είσαι νέος να σε γλυτώσω από την ταλαιπωρία και το χαμένο χρόνο.
Ονειρεύεσαι να γαμήσεις Ρωσσίδα και ψάχνεις να βρεις τρόπο; να πας εκεί; να το παίξεις κάπως;
ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ!
Καλύτερα ξεκίνα να παίζεις λαχείο, είναι εξίσου απίθανο και και αν σου κάτσει στο τέλος θα τα κονομήσεις
τουλάχιστον.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
δημητρακη ζουμε στα εδρανα της ελληνικης βουλης να σε δουμε!

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Put μια που είσαι νέος να σε γλυτώσω από την ταλαιπωρία και το χαμένο χρόνο.
Ονειρεύεσαι να γαμήσεις Ρωσσίδα και ψάχνεις να βρεις τρόπο; να πας εκεί; να το παίξεις κάπως;
ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ!
Καλύτερα ξεκίνα να παίζεις λαχείο, είναι εξίσου απίθανο και και αν σου κάτσει στο τέλος θα τα κονομήσεις
τουλάχιστον.

γιατι ρε τυπε?

τοσο δυσκολο ειναι πια?

ο δημητρακης πως τα καταφερε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom