Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
ζηλευει που εχω ρευμα τυπε
Ναι λοπεζ ζηλευω που χεις ρευμα απο το ιντερνετ
εβαζα εγω αντρες μοντελα ρε μαλακα για φιρφιρικο με περασες :S
Στις περισσοτερες πιτσιρικες,που ειναι το ταργκετ γκρουπ μου,μετραει η εμφανιση,απο 25 και πανω μετρανε και αλλα πραγματα,και λογικο ειναι,αμα εισαι 30+ δεν εχεις μια,δεν εχεις δουλεια,να σε κανει τι η γκομενα να σε ταιζει;λογικα σκεψου.
εβαζα εγω αντρες μοντελα ρε μαλακα για φιρφιρικο με περασες
Στις περισσοτερες πιτσιρικες,που ειναι το ταργκετ γκρουπ μου,μετραει η εμφανιση,απο 25 και πανω μετρανε και αλλα πραγματα,και λογικο ειναι,αμα εισαι 30+ δεν εχεις μια,δεν εχεις δουλεια,να σε κανει τι η γκομενα να σε ταιζει;λογικα σκεψου.
γενικός αυτά που λες μονο όταν ψάχνεσαι για γάμο είναι απαραίτητα...Δεν καταλαβες... απο την στιγμη που εισαι 20+ θες δουλειτσα
εκτος και αν στα σταζουν απο το σπιτι... αν δεν εχεις φραγκα δεν μπορεις
να κινηθεις καθολου.
γενικός αυτά που λες μονο όταν ψάχνεσαι για γάμο είναι απαραίτητα...
kai οι γκόμενες γουστάρουν πολύ να κερνάνε! (πέρα από την πλακα)
Δεν τα ειχαμε χασει και ποτε :S
στιχομυθιες υπερμαλακων
Για ποιο λογο λες τον λοπεζ υπερμαλακα? εχεις κατι μαζι του?
δεν τον λεω εγω
το σαιτ τον ψηφισε
ειναι υπερμαλακας και με τη βουλα
Το σαιτ τον εβγαλε 5ο και ερχεσαι τωρα εσυ και τον θεωρεις 1ο.
τον ειπα απλο υπερμαλακα
δεν τον ειπα τον απολυτο μαλακα
αυτος θα εισαι μαλλον εσυ
μην αγχωνεσαι δε θα σου φαει τη θεση
δεν τον λεω εγω
το σαιτ τον ψηφισε
ειναι υπερμαλακας και με τη βουλα
χαχαχχα λοπεζ πας να κανεις συμμαχιες για να μου την λενε ε?
και εσυ να καθεσαι στην ακρη και να γελας... εισαι μεγαλη νυφιτσα φιλε τελικα
σορρυ
μην σκας δημητρακη.. σε ζηλευουνε..Παιδια ειμαι στην 3η θεση στο ΤΟΠ 100 ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΡΩΣΣΙΑ στο 24open στο ΤΟΠ 100 μπαινεις απο της ψηφους των ΓΥΝΑΙΚΩΝ (καθε γυναικα ψηφιζει τον καλητερο αντρα κατα τη γνωμη της,και μετραει και η βαθμολογια στις φωτογραφιες) επισης απο το ποσες γκομενες σου γραψανε απο μονες τους .Εφτασα παλι στην 3η θεση ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΡΩΣΣΙΑ (καποτε ειχα φτασει στη δευτερη θεση για λιγο).Τιμαω την Ελλαδα .Η διαφορα με τον διαγωνισμο του Μπουρδελα ειναι οτι στο 24open ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ και διαλεγουνε τον αντρα που τους αρεσει περισσοτερο ΕΝΩ στο διαγωνισμο του Bourdela.com ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ ΘΛΥΒΕΡΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ (ειδατε τον τελευταιο καιρο τι ασχημαντρες γραφουνε στο σα'ι'τ) Φυσικο ειναι οι Κουασιμοδοι και οι Πιρφοροι που εχουνε τρελαθει στη να με μισουνε.Εμενα και πολυ ΣΤ'ΑΡΧΗΔΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
Ομορφαντρα μουΠαιδια ειμαι στην 3η θεση στο ΤΟΠ 100 ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΡΩΣΣΙΑ στο 24open στο ΤΟΠ 100 μπαινεις απο της ψηφους των ΓΥΝΑΙΚΩΝ (καθε γυναικα ψηφιζει τον καλητερο αντρα κατα τη γνωμη της,και μετραει και η βαθμολογια στις φωτογραφιες) επισης απο το ποσες γκομενες σου γραψανε απο μονες τους .Εφτασα παλι στην 3η θεση ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΡΩΣΣΙΑ (καποτε ειχα φτασει στη δευτερη θεση για λιγο).Τιμαω την Ελλαδα .Η διαφορα με τον διαγωνισμο του Μπουρδελα ειναι οτι στο 24open ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ και διαλεγουνε τον αντρα που τους αρεσει περισσοτερο ΕΝΩ στο διαγωνισμο του Bourdela.com ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ ΘΛΥΒΕΡΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ (ειδατε τον τελευταιο καιρο τι ασχημαντρες γραφουνε στο σα'ι'τ) Φυσικο ειναι οι Κουασιμοδοι και οι Πιρφοροι που εχουνε τρελαθει στη να με μισουνε.Εμενα και πολυ ΣΤ'ΑΡΧΗΔΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
τυπε αν ειχες κανει τηλεοπτικη εμφανιση στην ρωσσια οπως εκανες στην ελλαδα θα ησουν στην πρωτη θεση τωραΠαιδια ειμαι στην 3η θεση στο ΤΟΠ 100 ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΡΩΣΣΙΑ στο 24open στο ΤΟΠ 100 μπαινεις απο της ψηφους των ΓΥΝΑΙΚΩΝ (καθε γυναικα ψηφιζει τον καλητερο αντρα κατα τη γνωμη της,και μετραει και η βαθμολογια στις φωτογραφιες) επισης απο το ποσες γκομενες σου γραψανε απο μονες τους .Εφτασα παλι στην 3η θεση ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΡΩΣΣΙΑ (καποτε ειχα φτασει στη δευτερη θεση για λιγο).Τιμαω την Ελλαδα .Η διαφορα με τον διαγωνισμο του Μπουρδελα ειναι οτι στο 24open ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ και διαλεγουνε τον αντρα που τους αρεσει περισσοτερο ΕΝΩ στο διαγωνισμο του Bourdela.com ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ ΘΛΥΒΕΡΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ (ειδατε τον τελευταιο καιρο τι ασχημαντρες γραφουνε στο σα'ι'τ) Φυσικο ειναι οι Κουασιμοδοι και οι Πιρφοροι που εχουνε τρελαθει στη να με μισουνε.Εμενα και πολυ ΣΤ'ΑΡΧΗΔΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
θεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Παιδια ειμαι στην 3η θεση στο ΤΟΠ 100 ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΡΩΣΣΙΑ στο 24open στο ΤΟΠ 100 μπαινεις απο της ψηφους των ΓΥΝΑΙΚΩΝ (καθε γυναικα ψηφιζει τον καλητερο αντρα κατα τη γνωμη της,και μετραει και η βαθμολογια στις φωτογραφιες) επισης απο το ποσες γκομενες σου γραψανε απο μονες τους .Εφτασα παλι στην 3η θεση ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΡΩΣΣΙΑ (καποτε ειχα φτασει στη δευτερη θεση για λιγο).Τιμαω την Ελλαδα .Η διαφορα με τον διαγωνισμο του Μπουρδελα ειναι οτι στο 24open ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ και διαλεγουνε τον αντρα που τους αρεσει περισσοτερο ΕΝΩ στο διαγωνισμο του Bourdela.com ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ ΘΛΥΒΕΡΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ (ειδατε τον τελευταιο καιρο τι ασχημαντρες γραφουνε στο σα'ι'τ) Φυσικο ειναι οι Κουασιμοδοι και οι Πιρφοροι που εχουνε τρελαθει στη να με μισουνε.Εμενα και πολυ ΣΤ'ΑΡΧΗΔΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ