judasisthekey34
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ρε βλακα, αμα θες να δειξουμε σφραγιδες απο τα διαβατηρια μας να το κανουμε,βλακακο.Εγω ρε βλακα ημουνα παντρεμενος εκει,ζουσα εκει και περασα πολυ ωραια. εσυ μαλλον το βλεπεις απο καρτ ποσταλ. μ@λακα.αλλα δεν φταις εσυ.φταινε εκεινοι που δεν σου το λενε στα ισα οτι εισαι ρομπας. βλακα, εγω ημουνα στο Νικολαεβ 4 χρονια και μιλαω και ρωσσικα και ουκρανεζικα.Δεν ειμαι κλασσικος γαμικουλας ελληναρας. εσυ,απο μπουρδελα σε μπουρδελα πηγαινες.με τετοια μυαλα,πως να σου κατσει γυναικα?αφου εισαι ρομπας χλεχλες.ρε αει π@δηκσου ρε που θα με σχολιασεις.και στο κατω κατω αμα δεν ξερεις μην μιλας. και κατι αλλο βλακα: Δεν ειμαι καινουργιος απλα εκανα καινουργιο λογαριασμο ηλιθιε επειδη το email μου μπλοκαριστηκε.βλακα. να ξερες ποσοι γελανε μαζι σου ρομπα ξεκουμπωτη. εισαι ο κλοουν του μπουρδελα. επιβητορα του κωλου...Στον υπνο σου ζουσες Ουκρανια και στον υπνο σου τον επαιζες και νομιζες οτι .Τοσα χρονια εισουνα Ουκρανια μας παρακολουθουσες τοσα χρονια εχουνε γραφει 770 σελιδες και ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΕΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΣΑ'Ι'Τ και ΣΟΥ 'ΡΘΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΔΩ? Δε μας χεζεις ρε Νταλαρα!