master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
ναι πες μου τωρα οτι δεν ξερεις οτι μπαινει τυπεΠηρε το αυτι μου κατι για το Νωντα η εγινε παρανοησις?
ναι πες μου τωρα οτι δεν ξερεις οτι μπαινει τυπεΠηρε το αυτι μου κατι για το Νωντα η εγινε παρανοησις?
ναι πες μου τωρα οτι δεν ξερεις οτι μπαινει τυπε
η προνοια εισαιO νωντας ειναι υπο την προστασια μου. Να μη ξανακουσω κατι για αυτον . Συννενοηθηκαμε κυριος ?
Ενταξει ρε δημητρακη μην κρινεις τωρα σε σχεση με σενα που εμφανισιακα εισαι κατι αναμεσα σε Τζεισον Στειθαμ,Μπραντ Πιτ,και Χιιυ Τζακμαν δεν ειμαστε ολοι τυχεροι να εχουμε την δικη σου ομορφια μην λεμε και μαλακιες τωρα.Μ'αρεσει που γραφουνε για μενα ολοι οι κακομοιρηδες Πιρφοροι που εχει να τους αγγιξει γυναικιο χερι απο τη βαπτιση τους που τους αγγιξε η Νονά τους!Ο Πιρφορος και Μολδαβια πηγε και του ζηταγανε 100 Ευρω για μια ωρα οσες δεν τον συχαινοντουσαν .Ο Πιρφορος και σε μια 35χρονη στην Οδησσο που τον αφτυσε σε 15 λεπτα και δεν ηθελε να τον ξαναδει!Και ο Πιρφορος δεν ειναι και εντελως χάλια,εμφανησιακα υπαρχουν στο σα'ι'τ πολυ πιο ασχημαντρες Εγω και Ελλαδα δεν εχω ιδιεταιρο προβλημα αλλα η ποιοτητα ειναι πολυ χαμηλοτερη και βαριεμαι να ασχολουμε αφου ερχομαι για καμια 10αρια μερες καθε φορα.
μαλακιες.αυτοπεποιθηση θελει,να εισαι ο εαυτος σου θελει,και να μην εισαι μαλακας.Πάντως, έχω δει πάρα πολλούς άντρες πολύ μέτριους εμφανισιακά να τραβάνε κουκλάρες
άλλος με το χρήμα, όπως ο χοντρορώσσος το καλοκαίρι που έπνιξε στην σαμπάνια την μοντέλα την Αλεξανδράκη
άλλος γιατί είναι σκηνοθέτης και παραμυθιάζει τις γουαναμπή σταρλετίτσες, κλπ
λέγε το και κάποτε θα το πιστέψειςμαλακιες.αυτοπεποιθηση θελει,να εισαι ο εαυτος σου θελει,και να μην εισαι μαλακας.
εγω ειμαι ντροπαλος..μαλακιες.αυτοπεποιθηση θελει,να εισαι ο εαυτος σου θελει,και να μην εισαι μαλακας.
Πηρε το αυτι μου κατι για το Νωντα η εγινε παρανοησις?
Μπα αλλο ειναι αυτο που θελουν οι γυναικες!ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ!Αν καποιος εχει ανωμαλια και φαντασια δεν πλειτουν!και θελουνε να ειναι μαζι του συνεχεια.Και δε ζητανε και τιποτα.Απλα πραγματα δεν θελει και πολυ σκεψη το πραγμαλέγε το και κάποτε θα το πιστέψεις
πως έτσι και τις γυναίκες που θες
να έχεις θα έχεις(δεν μιλάμε για διάσημες εδώ)
Και πως άμα τις καταφέρεις δεν θα σε πρήζουν
για το κάθε τι, ότι ξέρω για σχέσεις το ξέρω από δεύτερους
όχι προσωπικά δηλαδή, και γκόμενες τους βασανίζουνε,
γιατί; για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία αλλά ως επί το
πλείστον για μαλακίες.
η γυναίκα ένα πράμα θέλει βασικά(για μακροπρόθεσμα πράματα)
ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Λεφτά δηλαδή.
για σύντομα πράματα :παραμύθιασμα και μαλακία.
αν δεν μπορείς να έχεις το ένα από τα δύο τίποτα δεν θα
καταφέρεις.
άμα τα έχεις και τα τρία θα ξεσκίζεσαι άμα θες.
σας πιστεύω αλλά θα ήθελα να με διαφωτίσετε για την ανωμαλία, τι σόι βίτσια να έχω δηλαδή;Μπα αλλο ειναι αυτο που θελουν οι γυναικες!ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ!Αν καποιος εχει ανωμαλια και φαντασια δεν πλειτουν!και θελουνε να ειναι μαζι του συνεχεια.Και δε ζητανε και τιποτα.Απλα πραγματα δεν θελει και πολυ σκεψη το πραγμα
Οπως καταλαβα οσο πιο πολυ ανωμαλια εχεις τοσο πιο ενδιαφερον εχουν οι γκομενες για σενα !Πολλες γκομενες που εχω χρονια μου λενε οτι με μενα δεν πληττουνε ποτέ.σας πιστεύω αλλά θα ήθελα να με διαφωτίσετε για την ανωμαλία, τι σόι βίτσια να έχω δηλαδή;
Ηθελα να το ανεβασω εγω αλλα με προλαβατε
περιμενουμε ξεναγηση με βιντεακι απο τα μπουρδελα της αθηνας!!!!!!!!!
μπραβο δημητρη...συνεχισε ετσι..περιμενουμε βιντεο απο τα βρωμερα μπουρδελα της αθηνας!!!!!!!!Οπως καταλαβα οσο πιο πολυ ανωμαλια εχεις τοσο πιο ενδιαφερον εχουν οι γκομενες για σενα !Πολλες γκομενες που εχω χρονια μου λενε οτι με μενα δεν πληττουνε ποτέ.Ηθελα να το ανεβασω εγω αλλα με προλαβατε
σιγουρα θα γυρισω ενα τετοιο βιντεο.Ξημερωνει μια μεγαλη μερα η 9η Νοεμβριου!Κλεινω 20 χρονια Πορνομεταναστης στη Ρωσσια!μπραβο δημητρη...συνεχισε ετσι..περιμενουμε βιντεο απο τα βρωμερα μπουρδελα της αθηνας!!!!!!!!