Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 505K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
μιας και υπάρχει λίγος χρόνος μέχρι να αρχίσει το μπασκετάκι, θέλω να προσθέσω και κάτι ακόμα στα όσα ήδη είπα:

επειδή η μαλακία είναι η μόνη ειλικρινής σχέση , που λένε και οι αναρχικοί
πολλοί είναι μαλάκες και δη , περήφανοι γι'αυτό !

νεαρό άρρεν που κάνει σοβαρή σχέση σχετικά μακρόπνοη, με προοπτική αποκατάστασης του θήλεος, αποτελεί γνήσιο δείγμα υποταγής στην πανηλίθια μικροαστική ηθική
(ή δείγμα πιρφορεστισμού όπως το λέμε εδώ)

ακριβώς το ίδιο αλλά με άλλη μορφή , είναι όποιος είναι περήφανος που πηδάει επαγγελματίες , ημιεπαγγελματίες και τσουλάκια στα πρόθυρα της πορνείας  ,επειδή στην ουσία αυνανίζεται , είναι αμιγής έκφανση αυτοερωτισμού !

τα γνήσια alpha males , ή απόγονοι του dom juan (όπως τους λέω) σπανίζουν , αλλά είναι και γαμώ τα άτομα
έχω την τύχη να γνωρίζω έναν τέτοιο (χτυπάει ανεξαρτήτως κοινωνικής κατηγορίας του θήλεος) , και σίγουρα κάποιος τέτοιος θα μπορούσε να είναι πρότυπο, γιατί είναι σπάνιος, ενώ οι πολλοί είναι ή μέτριοι ή μαλάκες.

αυτά απο μένα , και εύχομαι να μην έχουμε ώς πρότυπο τον αυνανισμο σε όποια έκφανση και αν αυτός εμφανίζεται ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μ'αρεσει που γραφουνε για μενα ολοι οι κακομοιρηδες :2funny:Πιρφοροι :jerking:που εχει να τους αγγιξει γυναικιο χερι απο τη βαπτιση τους που τους αγγιξε η Νονά τους!Ο Πιρφορος και Μολδαβια πηγε και του ζηταγανε 100 Ευρω για μια ωρα οσες δεν τον συχαινοντουσαν :2funny:.Ο Πιρφορος και σε μια 35χρονη στην Οδησσο που τον αφτυσε σε 15 λεπτα και δεν ηθελε να τον ξαναδει!Και ο Πιρφορος δεν ειναι και εντελως χάλια,εμφανησιακα υπαρχουν στο σα'ι'τ πολυ πιο ασχημαντρες :2funny:Εγω και Ελλαδα δεν εχω ιδιεταιρο προβλημα αλλα η ποιοτητα ειναι πολυ χαμηλοτερη και βαριεμαι να ασχολουμε αφου ερχομαι για καμια 10αρια μερες καθε φορα.

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Έλα Χριστέ και Παναγία , τι μαλακία δέρνει τον κόσμο!!!  SERAPIS.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μ'αρεσει που γραφουνε για μενα ολοι οι κακομοιρηδες :2funny:Πιρφοροι :jerking:που εχει να τους αγγιξει γυναικιο χερι απο τη βαπτιση τους που τους αγγιξε η Νονά τους!Ο Πιρφορος και Μολδαβια πηγε και του ζηταγανε 100 Ευρω για μια ωρα οσες δεν τον συχαινοντουσαν :2funny:.Ο Πιρφορος και σε μια 35χρονη στην Οδησσο που τον αφτυσε σε 15 λεπτα και δεν ηθελε να τον ξαναδει!Και ο Πιρφορος δεν ειναι και εντελως χάλια,εμφανησιακα υπαρχουν στο σα'ι'τ πολυ πιο ασχημαντρες :2funny:Εγω και Ελλαδα δεν εχω ιδιεταιρο προβλημα αλλα η ποιοτητα ειναι πολυ χαμηλοτερη και βαριεμαι να ασχολουμε αφου ερχομαι για καμια 10αρια μερες καθε φορα.
Ενταξει ρε δημητρακη μην κρινεις τωρα σε σχεση με σενα που εμφανισιακα εισαι κατι αναμεσα σε Τζεισον Στειθαμ,Μπραντ Πιτ,και Χιιυ Τζακμαν δεν ειμαστε ολοι τυχεροι να εχουμε την δικη σου ομορφια μην λεμε και μαλακιες τωρα.

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
Πάντως, έχω δει πάρα πολλούς άντρες πολύ μέτριους εμφανισιακά να τραβάνε κουκλάρες

άλλος με το χρήμα, όπως ο χοντρορώσσος το καλοκαίρι που έπνιξε στην σαμπάνια την μοντέλα την Αλεξανδράκη

άλλος γιατί είναι σκηνοθέτης και παραμυθιάζει τις γουαναμπή σταρλετίτσες, κλπ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πάντως, έχω δει πάρα πολλούς άντρες πολύ μέτριους εμφανισιακά να τραβάνε κουκλάρες

άλλος με το χρήμα, όπως ο χοντρορώσσος το καλοκαίρι που έπνιξε στην σαμπάνια την μοντέλα την Αλεξανδράκη

άλλος γιατί είναι σκηνοθέτης και παραμυθιάζει τις γουαναμπή σταρλετίτσες, κλπ
μαλακιες.αυτοπεποιθηση θελει,να εισαι ο εαυτος σου θελει,και να μην εισαι μαλακας.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
μαλακιες.αυτοπεποιθηση θελει,να εισαι ο εαυτος σου θελει,και να μην εισαι μαλακας.
λέγε το και κάποτε θα το πιστέψεις
πως έτσι και τις γυναίκες που θες
να έχεις θα έχεις(δεν μιλάμε για διάσημες εδώ)
Και πως άμα τις καταφέρεις δεν θα σε πρήζουν
για το κάθε τι, ότι ξέρω για σχέσεις το ξέρω από δεύτερους
όχι προσωπικά δηλαδή, και γκόμενες τους βασανίζουνε,
γιατί; για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία αλλά ως επί το
πλείστον για μαλακίες.
η γυναίκα ένα πράμα θέλει βασικά(για μακροπρόθεσμα πράματα)
ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Λεφτά δηλαδή.
για σύντομα πράματα :παραμύθιασμα και μαλακία.
αν δεν μπορείς να έχεις το ένα από τα δύο τίποτα δεν θα
καταφέρεις.
άμα τα έχεις και τα τρία θα ξεσκίζεσαι άμα θες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
λέγε το και κάποτε θα το πιστέψεις
πως έτσι και τις γυναίκες που θες
να έχεις θα έχεις(δεν μιλάμε για διάσημες εδώ)
Και πως άμα τις καταφέρεις δεν θα σε πρήζουν
για το κάθε τι, ότι ξέρω για σχέσεις το ξέρω από δεύτερους
όχι προσωπικά δηλαδή, και γκόμενες τους βασανίζουνε,
γιατί; για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία αλλά ως επί το
πλείστον για μαλακίες.
η γυναίκα ένα πράμα θέλει βασικά(για μακροπρόθεσμα πράματα)
ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Λεφτά δηλαδή.
για σύντομα πράματα :παραμύθιασμα και μαλακία.
αν δεν μπορείς να έχεις το ένα από τα δύο τίποτα δεν θα
καταφέρεις.
άμα τα έχεις και τα τρία θα ξεσκίζεσαι άμα θες.
Μπα αλλο ειναι αυτο που θελουν οι γυναικες!ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ!Αν καποιος εχει ανωμαλια και φαντασια δεν πλειτουν!και θελουνε να ειναι μαζι του συνεχεια.Και δε ζητανε και τιποτα.Απλα πραγματα δεν θελει και πολυ σκεψη το πραγμα

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Μπα αλλο ειναι αυτο που θελουν οι γυναικες!ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ!Αν καποιος εχει ανωμαλια και φαντασια δεν πλειτουν!και θελουνε να ειναι μαζι του συνεχεια.Και δε ζητανε και τιποτα.Απλα πραγματα δεν θελει και πολυ σκεψη το πραγμα
σας πιστεύω αλλά θα ήθελα να με διαφωτίσετε για την ανωμαλία, τι σόι βίτσια να έχω δηλαδή;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

περιμενουμε ξεναγηση με βιντεακι απο τα μπουρδελα της αθηνας!!!!!!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
σας πιστεύω αλλά θα ήθελα να με διαφωτίσετε για την ανωμαλία, τι σόι βίτσια να έχω δηλαδή;
Οπως καταλαβα οσο πιο πολυ ανωμαλια εχεις τοσο πιο ενδιαφερον εχουν οι γκομενες για σενα :2funny:!Πολλες γκομενες που εχω χρονια μου λενε οτι με μενα δεν πληττουνε ποτέ.

περιμενουμε ξεναγηση με βιντεακι απο τα μπουρδελα της αθηνας!!!!!!!!!
Ηθελα να το ανεβασω εγω αλλα με προλαβατε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Οπως καταλαβα οσο πιο πολυ ανωμαλια εχεις τοσο πιο ενδιαφερον εχουν οι γκομενες για σενα :2funny:!Πολλες γκομενες που εχω χρονια μου λενε οτι με μενα δεν πληττουνε ποτέ.Ηθελα να το ανεβασω εγω αλλα με προλαβατε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μπραβο δημητρη...συνεχισε ετσι..περιμενουμε βιντεο απο τα βρωμερα μπουρδελα της αθηνας!!!!!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μπραβο δημητρη...συνεχισε ετσι..περιμενουμε βιντεο απο τα βρωμερα μπουρδελα της αθηνας!!!!!!!!
σιγουρα θα γυρισω ενα τετοιο βιντεο.Ξημερωνει μια μεγαλη μερα η 9η Νοεμβριου!Κλεινω 20 χρονια Πορνομεταναστης στη Ρωσσια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom