You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πορνο-μετανάστης !!!!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 512K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ειναι παλιο αυτο το βιντεο ή καινουργιο;
968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 7.759
- Πόντοι
- 1.056
Χθες γυριστηκε,χθες ανεβηκεΕιναι παλιο αυτο το βιντεο ή καινουργιο;
Διαγραμμένο μέλος 138694
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2013
- Like
- 1.356
- Πόντοι
- 206
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 21.253
- Πόντοι
- 6.056
Εκεί που λέει ο Μητσάρας για έλληνες ναυάγια, που τους τα τρώνε γριές του ανατολικού μπλοκ , καθαρίστριες, ξεβράκωτες κτλ ... που στος μπλοκ, δεν ασχολείται κανείς .... αναφέρεται συγκεκριμένα σε κάποιους ;;; ή ... γενικά ;;;
έχει ... το φόρουμ τέτοια παληκάρια ;;;
Markelos.
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2019
- Like
- 623
- Πόντοι
- 86
Αναφερόμαστε εγώ και αυτός σε Έλληνες φουκαραδες όπου ήρθαν κάποτε Ρωσία να επενδύσουν και τους κοροϊδεψε η ερωμένη τους στην Ελλάδα ότι έχει περιουσία πάνω στη ΡωσίαΕκεί που λέει ο Μητσάρας για έλληνες ναυάγια, που τους τα τρώνε γριές του ανατολικού μπλοκ , καθαρίστριες, ξεβράκωτες κτλ ... που στος μπλοκ, δεν ασχολείται κανείς .... αναφέρεται συγκεκριμένα σε κάποιους ;;; ή ... γενικά ;;;
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 21.253
- Πόντοι
- 6.056
Αναφερόμαστε εγώ και αυτός σε Έλληνες φουκαραδες όπου ήρθαν κάποτε Ρωσία να επενδύσουν και τους κοροϊδεψε η ερωμένη τους στην Ελλάδα ότι έχει περιουσία πάνω στη Ρωσία
Εγώ αναφέρομαι και στο φόρουμ γενικότερα ..... υπάρχουν ελληνάρες .... που τους τα τρώνε γριές του μπλοκ ... καθαρίστριες ... ξεβράκωτες κτλ ...
που στον μπλοκ δεν κοιτάει ούτε άστεγος ;;;;
Δεν πάει κάπου συγκεκριμένα ο νους .... μου ... ή μήπως .... πάει ;;
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Τύπε στο εσιαξα λίγοΟλη, στη σχολη που ξεκινησε ο Δημητρακης! Ο πρωτος μαλακας!
DRMG
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.324
- Πόντοι
- 3.195
Άν έχει λέει. Για καθαρίστριες δεν ξέρω. Αλλά πρίν χρόνια είδα στη Στάνη τρώγοντας με συναγωνιστές ρομαντικό γιαούρτι με μέλι εργαζόμενη οίκου υπεργκράνυ ( οριακά λίγο μεγαλύτερη από μένα ) με κομψευόμενο νεαρό. Στο τέλος τον κέρασε. Έτσι είναι, οι μεγαλύτεροι πληρώνουν.Εγώ αναφέρομαι και στο φόρουμ γενικότερα ..... υπάρχουν ελληνάρες .... που τους τα τρώνε γριές του μπλοκ ... καθαρίστριες ... ξεβράκωτες κτλ ...
που στον μπλοκ δεν κοιτάει ούτε άστεγος ;;;;
Δεν πάει κάπου συγκεκριμένα ο νους .... μου ... ή μήπως .... πάει ;;
968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 7.759
- Πόντοι
- 1.056
Εδω μεσα καποιοι γουσταραν την φιληδονη πατσολα,με μαπα πεκινουαΕκεί που λέει ο Μητσάρας για έλληνες ναυάγια, που τους τα τρώνε γριές του ανατολικού μπλοκ , καθαρίστριες, ξεβράκωτες κτλ ... που στος μπλοκ, δεν ασχολείται κανείς .... αναφέρεται συγκεκριμένα σε κάποιους ;;; ή ... γενικά ;;;
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 21.253
- Πόντοι
- 6.056
Άν έχει λέει. Για καθαρίστριες δεν ξέρω. Αλλά πρίν χρόνια είδα στη Στάνη τρώγοντας με συναγωνιστές ρομαντικό γιαούρτι με μέλι εργαζόμενη οίκου υπεργκράνυ ( οριακά λίγο μεγαλύτερη από μένα ) με κομψευόμενο νεαρό. Στο τέλος τον κέρασε. Έτσι είναι, οι μεγαλύτεροι πληρώνουν.
Δεν με πιάνεις. Εγώ λέω για μαλάκες που τα σκάνε χοντρά σε πουράτζες ανατολικές .... και τους το παίζουν γκομενάρες ....
DRMG
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.324
- Πόντοι
- 3.195
Aαααα, δεν το ξέρω. Άλλο έλεγα εγώ. Με συγχωρείς.Δεν με πιάνεις. Εγώ λέω για μαλάκες που τα σκάνε χοντρά σε πουράτζες ανατολικές .... και τους το παίζουν γκομενάρες ....
968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 7.759
- Πόντοι
- 1.056
MITSOTAKIS EPIKINDYNOS
Смотрите видео онлайн «MITSOTAKIS EPIKINDYNOS» на канале «Дмитрий» в хорошем качестве и бесплатно, опубликованное 23 января 2021 года в 1:14, длительностью 00:18:34, на видеохостинге RUTUBE.
rutube.ru
968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 7.759
- Πόντοι
- 1.056
Ο Δημητράκης, ο αυτοαποκαλούμενος «πορνομετανάστης», προαναγγέλλει την ίδρυση Κόμματος Κτηνοβατών Ελλάδος | www.zoosos.gr
Την εμφάνιση του στο διαδίκτυο έκανε και πάλι στις 10 Δεκεμβρίου ο Δημητράκης ο πορνομετανάστης, ένας τύπος που είναι ευρέως γνωστός στο διαδίκτυο για τις πεποιθήσεις του σχετικά με την ανωτερότητα των Ελλήνων στο σεξ. Όμως αυτή τη φορά μας συστήθηκε ως πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Κτηνοβατών!
www.zoosos.gr
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 28