Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αντιεμβολιαστής με το όνομα Νένα, φοβόταν την βελόνα....και εκείνος με το κούτσουρο στον κώλο τι έγινε? Μπορούμε να τους βρούμε αλλού? Κρίμα να χάνονται.
Είναι αυτό που λένε αν καείς από τον χυλό φυσάς και το γιαούρτιΑντιεμβολιαστής με το όνομα Νένα, φοβόταν την βελόνα....![]()
![]()
Έφαγε μπαν πριν λίγο καιρό.
Το κούτσουρο στον πάτο δεν τον ενοχλούσε, το τσίμπημα της βελόνας του προκαλούσε ίλιγγο...Είναι αυτό που λένε αν καείς από τον χυλό φυσάς και το γιαούρτι![]()
![]()
![]()
gia πες που θα παμε?Αρχοντας ,θα σε παιρνω μαζί στα ταξίδια στο εξωτερικο
Θα εμφανιστεί μάλλον στις γιορτες , είναι και εποχιακό το κούτσουροκαι εκείνος με το κούτσουρο στον κώλο τι έγινε? Μπορούμε να τους βρούμε αλλού? Κρίμα να χάνονται.
Μπα...μετά τις φετινές φωτιές τον κόβω για κλιματικό μετανάστη...Ρουμανία - Καρπάθια Όροι...Θα εμφανιστεί μάλλον στις γιορτες , είναι και εποχιακό το κούτσουρο![]()
Θα βρει και τον δράκουλα εκεί πάνω, νέες εμπειρίεςΜπα...μετά τις φετινές φωτιές τον κόβω για κλιματικό μετανάστη...Ρουμανία - Καρπάθια Όροι...![]()
![]()
![]()
Ποια κόρη του?Ποιες επιχειρηματικές κινήσεις;;
Όλοι ξέρουμε ότι έχει δηλώσει ότι δεν έχει δουλέψει ποτέ,.τρώει λεφτά των γονιών του,.ενώ τα τελευταία χρόνια ζήταγε να του στείλει λεφτά και από την κόρη του.
Αν δεν είναι αυτό το άτομο το μεγαλύτερο παράσιτο, τότε δεν ξέρω τι είναι.
ξέρεις εισαι η συμπάθεια μου ,θα σκεφτώ που μπορεί να εισαι χρήσιμος!!!gia πες που θα παμε?![]()
ξέρεις εισαι η συμπάθεια μου ,θα σκεφτώ που μπορεί να εισαι χρήσιμος!!!
μηπως λογω της λεξης πορνο θεωρειται βασικο νημα εδω και πρεπει να προσεχουμε?
Ε όπου να 'ναι...Τυπε ΜΕΝΕΔΗΜΟ ποτε να αναμενουμε το νημα σου;
ΚαλημέραΕ όπου να 'ναι...
Το έχω ξαναγράψει κάπου για το είδος του νήματος. Για αναζήτηση εργασίας, μιας καλής εργασίας, ναι ξέρω, θα γελάνε μερικοί - δεν πειράζει. Ξέρω πως όλο και και κάποιοι θα βοηθήσουνε.ΚαλημέραΤι νήμα θα φτιάξεις ?
Ωραια ιδέα μου φαίνεται! Κάθε άλλο μόνο για γέλια δεν είναι. Εύχομαι καλή αρχήΤο έχω ξαναγράψει κάπου για το είδος του νήματος. Για αναζήτηση εργασίας, μιας καλής εργασίας, ναι ξέρω, θα γελάνε μερικοί - δεν πειράζει. Ξέρω πως όλο και και κάποιοι θα βοηθήσουνε.
Ναι θα το ανοίξω. Δεν με ενοχλούν όσοι θα τρολάρουν και θα γελάνε. Πιο πολύ με πειράζουν οι συμβουλάτορες... Αλλά τι να κάνουμε; όλοι είμαστε μοναδικοί και όλοι αξιόλογοι. Εγώ τον καθέναν τον αντιμετωπίζω με σεβασμό και ευγένεια.Ωραια ιδέα μου φαίνεται! Κάθε άλλο μόνο για γέλια δεν είναι. Εύχομαι καλή αρχή![]()