O kman έχει αποδώσει κατά καιρούς με πάρα πολύ μεγάλη ακρίβεια,όχι μόνο τις διαφορές ανάμεσα στις γυναίκες της δύσης και τις Σλάβες,
αλλά και τις διαφορές σε Σλάβες της ίδιας χώρας,μιας και ειδικά σε τόσο τεράστιες χώρες,παίζουν διαφορές σε όλα τα επίπεδα ακόμη και στην εμφάνιση.
Αλλά όλα αυτά για να τα κοζάρει κανείς,δεν αρκεί απλά να επισκεφτεί τα σλαβικά μουνολίβαδα.
Αν κάποιος αναπτύξει οποιασδήποτε μορφής σχέσης,γαμισιακή,δεσμό,φιλική,κ.ο.κ. θα μπει στο νόημα.
Όταν νταραβερίζεσαι με 27χρπνη Σλάβα μουνάρα που σου λέει ποιος να με θέλει εμένα τώρα,όλες οι φίλες μου έχουν ήδη παιδιά,κ.ο.κ.
και στη δουλειά έχεις 35χρονη Γερμανίδα συνάδελφο που νομίζει ότι είναι 25 και μπορεί να βρει άντρα για παιδιά στα 40...
Είναι τεράστιες οι διαφορές.
Και στο αντρικό πρότυπο..
Αυτό που μπορεί να καυλώσει μια Σλάβα,μπορεί να ξενερώσει μια μέση δυτική.
Το καλοκαίρι έγινε ένα θέμα σε ένα πάρκο με έναν αράπη,η Σλάβα δίπλα μου,μου είπε ότι φοβήθηκε με ότι έγινε αλλά της άρεσε η αντίδρασή μου
και μετά κατάλαβα ότι το είπε και σε όλες τις φίλες της.
Μια Γερμανίδα θα μου έκανε κήρυγμα και ότι η βία δεν είναι λύση και ότι πρέπει να δείχνουμε ανοχή στον κάθε μάο μάο
Ο kman έχει πει μεγάλες αλήθειες,όπως ότι οι Πολωνέζες είναι τα McGirls του σλαβικού κόσμου.
Πάρα πολλές φορές μου έχουν παραδεχτεί Πολωνέζες πως ντρέπονται για φίλες τους.
Που άμα πας Αγγλία,Γερμανία,κ.λ.π. και πετύχεις σλάβα με αφγανοπακιστανοαράπη,θα είναι σχεδόν πάντα Πολωνέζα.
Ο Αρχηγός γουστάρει σλαβικό μουνολίβαδο και την,όσο έχει απομείνει,φολκλόρ ατμόσφαιρα του μπλοκ.
Γιατί αλλιώς,η Γερμανία τα τελευταία χρόνια είναι τίγκα στις Ρωσίδες και τις Ουκρανές,που δεν τις βλέπει και κανείς σοβαρά.
Εν τω μεταξύ η πλειοψηφία τους στις ηλικίες 25-35,είναι και με παιδί,γονείς-συγγενείς σπάνια έχουν εδώ,πρώην Ρώσος άντρας δεν ασχολείται με το παιδί,
όπερ σημαίνει ότι πας γαμάς και φεύγεις,μιας και η γκόμενα έχει πλήρη εργολαβία το παιδί και να δουλεύει παράλληλα.
Αλλά είπαμε,ο Aρχηγός γουστάρει να πηγαίνει στην πηγή..
Τέλος,όλα αυτά σε λίγα χρόνια θα αποτελούν ανάμνηση,όπως και οι όποιες διαφορές ανάμεσα στις γυναίκες της Ευρώπης.
Ο φεμιναζισμός,το internet και ο μπουρδελέ ολέ τρόπος που μεγαλώνει η νέα γενιά στην Ευρώπη,
θα τα κάνει όλα ίσια και όμοια...
Έτσι είναι όπως τα λες.Σωστες παρατηρήσεις.Τα πακια στην Αγγλια 50 χρόνια προσπαθούσαν να βρουν τρόπο να γαμησουνε ποιοτικό λευκο μουνι και επεφταν σε τοιχο.Στην καλύτερη γαμουσαν Αγγλιδες που τους έριχναν 20 χρόνια και 20 κιλά και καμαρωναν.Μεχρι το 2004 ετος Αποκαλυψης με το κοσμοϊστορικο γεγονός της ένταξης της Πολωνίας στην ΕΕ που οδήγησε εκατοντάδες χιλιαδες Πολωνέζες στο UK και στα νύχια πακηδων,Κουρδων,Αραπηδων που δεν πίστευαν την τυχη τους να γαμανε τα καλύτερα μουνια της Ευρώπης.