Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 504K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
O kman έχει αποδώσει κατά καιρούς με πάρα πολύ μεγάλη ακρίβεια,όχι μόνο τις διαφορές ανάμεσα στις γυναίκες της δύσης και τις Σλάβες,
αλλά και τις διαφορές σε Σλάβες της ίδιας χώρας,μιας και ειδικά σε τόσο τεράστιες χώρες,παίζουν διαφορές σε όλα τα επίπεδα ακόμη και στην εμφάνιση.

Αλλά όλα αυτά για να τα κοζάρει κανείς,δεν αρκεί απλά να επισκεφτεί τα σλαβικά μουνολίβαδα.
Αν κάποιος αναπτύξει οποιασδήποτε μορφής σχέσης,γαμισιακή,δεσμό,φιλική,κ.ο.κ. θα μπει στο νόημα.
Όταν νταραβερίζεσαι με 27χρπνη Σλάβα μουνάρα που σου λέει ποιος να με θέλει εμένα τώρα,όλες οι φίλες μου έχουν ήδη παιδιά,κ.ο.κ.
και στη δουλειά έχεις 35χρονη Γερμανίδα συνάδελφο που νομίζει ότι είναι 25 και μπορεί να βρει άντρα για παιδιά στα 40...
Είναι τεράστιες οι διαφορές.

Και στο αντρικό πρότυπο..
Αυτό που μπορεί να καυλώσει μια Σλάβα,μπορεί να ξενερώσει μια μέση δυτική.
Το καλοκαίρι έγινε ένα θέμα σε ένα πάρκο με έναν αράπη,η Σλάβα δίπλα μου,μου είπε ότι φοβήθηκε με ότι έγινε αλλά της άρεσε η αντίδρασή μου
και μετά κατάλαβα ότι το είπε και σε όλες τις φίλες της.
Μια Γερμανίδα θα μου έκανε κήρυγμα και ότι η βία δεν είναι λύση και ότι πρέπει να δείχνουμε ανοχή στον κάθε μάο μάο

Ο kman έχει πει μεγάλες αλήθειες,όπως ότι οι Πολωνέζες είναι τα McGirls του σλαβικού κόσμου.
Πάρα πολλές φορές μου έχουν παραδεχτεί Πολωνέζες πως ντρέπονται για φίλες τους.
Που άμα πας Αγγλία,Γερμανία,κ.λ.π. και πετύχεις σλάβα με αφγανοπακιστανοαράπη,θα είναι σχεδόν πάντα Πολωνέζα.

Ο Αρχηγός γουστάρει σλαβικό μουνολίβαδο και την,όσο έχει απομείνει,φολκλόρ ατμόσφαιρα του μπλοκ.
Γιατί αλλιώς,η Γερμανία τα τελευταία χρόνια είναι τίγκα στις Ρωσίδες και τις Ουκρανές,που δεν τις βλέπει και κανείς σοβαρά.
Εν τω μεταξύ η πλειοψηφία τους στις ηλικίες 25-35,είναι και με παιδί,γονείς-συγγενείς σπάνια έχουν εδώ,πρώην Ρώσος άντρας δεν ασχολείται με το παιδί,
όπερ σημαίνει ότι πας γαμάς και φεύγεις,μιας και η γκόμενα έχει πλήρη εργολαβία το παιδί και να δουλεύει παράλληλα.
Αλλά είπαμε,ο Aρχηγός γουστάρει να πηγαίνει στην πηγή..

Τέλος,όλα αυτά σε λίγα χρόνια θα αποτελούν ανάμνηση,όπως και οι όποιες διαφορές ανάμεσα στις γυναίκες της Ευρώπης.
Ο φεμιναζισμός,το internet και ο μπουρδελέ ολέ τρόπος που μεγαλώνει η νέα γενιά στην Ευρώπη,
θα τα κάνει όλα ίσια και όμοια...

Έτσι είναι όπως τα λες.Σωστες παρατηρήσεις.Τα πακια στην Αγγλια 50 χρόνια προσπαθούσαν να βρουν τρόπο να γαμησουνε ποιοτικό λευκο μουνι και επεφταν σε τοιχο.Στην καλύτερη γαμουσαν Αγγλιδες που τους έριχναν 20 χρόνια και 20 κιλά και καμαρωναν.Μεχρι το 2004 ετος Αποκαλυψης με το κοσμοϊστορικο γεγονός της ένταξης της Πολωνίας στην ΕΕ που οδήγησε εκατοντάδες χιλιαδες Πολωνέζες στο UK και στα νύχια πακηδων,Κουρδων,Αραπηδων που δεν πίστευαν την τυχη τους να γαμανε τα καλύτερα μουνια της Ευρώπης.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η ατμόσφαιρα υπάρχει στη Ρωσία ιδια και απαραλαχτη,η χώρα ανθίσταται στη δυτικοποίηση.Αντιθετα η Τσεχία εχει χασει τεραστιο τμήμα της παλιας ατμόσφαιρας και η Πολωνία έχει επισης αλλοιωθεί δεν είναι η παλια ρομαντική Πολωνία ή η βοημικη μυστηριώδης Τσεχία.Τα γαμησε ολα η παγκοσμιοποιηση.Οι γκόμενες παιζουν τεράστιο ρολο στο περιβάλλον αλλο η παλιά ωραία Πράγα με τις μουναρες με τα μινι και τα φορεματακια και αλλο η σημερινή με τις παχιες Δυτικες και τις κακασχημες Κινέζες.Μιλαμε για φοβερή υποβαθμιση του τοπίου άσχετα αν η αρχιτεκτονική παραμένει η ίδια.
Αλλο να βλέπεις χλωμους ψηλολιγνους σιωπηλους,διακριτικους Τσεχους και αλλο να βλέπεις θορυβώδεις,εκδηλωτικους Αγγλους να κανουν φασαρία και να κατουρανε.
Ρωσία αμα παει ο Άγγλος χούλιγκαν να κατουρησει κανα μνημείο θα φάει βουρδουλιες.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Την Μοσχα την ειδα αρκετα δυτικοποιημενη με πολλες χοντρες στο δρομο,μετρο,μαγαζια κτλ
Αγια Πετρουπολη πιο κλασικη με ωραιοτερες γυναικες και ατμοσφαιρα.
Βεβαια τα καλυτερα μουνια τα εχω δει σε κλαμπ στο Λας Βεγκας,εξω στο δρομο ομως απιστευτη ασχημια ...

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.367
Πόντοι
4.746
Βεβαια τα καλυτερα μουνια τα εχω δει σε κλαμπ στο Λας Βεγκας,εξω στο δρομο ομως απιστευτη ασχημια ...
εξω στον δρομο επισης κυκλοφορουσαν πολλοι σχιστοματιδες ασιατες :confused:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
εξω στον δρομο επισης κυκλοφορουσαν πολλοι σχιστοματιδες ασιατες :confused:
Ακριβως και γενικα χαμος στους δρομους ειδικα στην αλλαγη της χρονιας ενα τεραστιο παρτυ ολη η πολη

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Αψογο στυλ ο μητσος παντως :rockon:

Tασο μηπως ξερεις τι πυροδοτησε την απασφαλιση του βενεδικτου?
Δεν γνωριζω φιλε ... υποψιαζομαι η αγαμια (ειναι και τα μπουρδελα κλειστα τοσο καιρο)

Μάλλον τα 'χε τσούξει εκείνο το βράδυ, διότι μετά απο τους λεονταρισμούς εμεταμορφώθη σε όρνιθα...

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Αψογο στυλ ο μητσος παντως :rockon:

Tασο μηπως ξερεις τι πυροδοτησε την απασφαλιση του βενεδικτου?
Δεν γνωριζω φιλε ... υποψιαζομαι η αγαμια (ειναι και τα μπουρδελα κλειστα τοσο καιρο)

Μάλλον τα 'χε τσούξει εκείνο το βράδυ, διότι μετά απο τους λεονταρισμούς εμεταμορφώθη σε όρνιθα...

το ετοιμαζε μεθοδικα (οσο μπορουσε) μας εδειξε και τα μεηλ που εστειλε στην πρεσβεια
καπου ειχε αναφερει οτι διατηρουσε συναισθηματικο δεσμο με νεαρα φυσικου καλλους στην ουκρανια
ισως του την εφαγε ο ψηλολιγνος:confused:

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Σε ενα χρεπι ζει ρε γμτ και μας το παιζει μεγιστανας εισοδηματιας.......

Καλα να ειναι να μας κανει να γελαμε

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206

πολιτικός είναι αγαπητέ, έτσι πρέπει να ζει ένας ηγέτης λιτά, ο παπάγος πέθανε σε ένα ράτζο εκστρατείας !

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

πολιτικός είναι αγαπητέ, έτσι πρέπει να ζει ένας ηγέτης λιτά, ο παπάγος πέθανε σε ένα ράτζο εκστρατείας !

Τι Παπάγος,τι Κλαστήρας...:confused:

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206

εσύ αγαπητέ πρέπει να είχες κάποιον προηγούμενο πολιτικό διαξιφισμό με τον κ. πρόεδρο διότι είσαι αρνητικώς προκατειλημένος μαζί του. Ο πρόεδρος είναι πολύ μεγάλο κεφάλι απλώς τώρα έχει κολλήσει στον Αυνανά , απογοητεύτηκε ο κακομοιρης που δεν μπηκε στην βουλή, αλλά εκλογές έχανε κι ο Μπενιζέλο !

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

εσύ αγαπητέ πρέπει να είχες κάποιον προηγούμενο πολιτικό διαξιφισμό με τον κ. πρόεδρο διότι είσαι αρνητικώς προκατειλημένος μαζί του. Ο πρόεδρος είναι πολύ μεγάλο κεφάλι απλώς τώρα έχει κολλήσει στον Αυνανά , απογοητεύτηκε ο κακομοιρης που δεν μπηκε στην βουλή, αλλά εκλογές έχανε κι ο Μπενιζέλο !

Εγώ του το'χω πει πως είναι κεφάλας...

Συνημμένα

• kefalas me skoyfo (2).jpg
    kefalas me skoyfo (2).jpg
    32,3 KB · Εμφανίσεις: 30

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι