Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 505K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ναι γ'αυτό έκατσα τωρα 40 μέρες στην Ελλάδα και πηγαινα καθε μερα Φυλής και Μεταξουργείο  :2funny:

Εγώ είπα πως είσαι [size=30pt]ΠΟΡΝΟΕΞΟΡΙΣΤΟΣ [/size] με επιδότηση από τους δικούς σου, είναι φανερό πως δεν εχεις εργαστεί ποτέ στη ζωή σου.

Αν ήσουν πορνομετανάστης, θα γαμαγες εξω αλλά με χρηματα που θα κερδιζες από την εργασία σου, δεν θα το επεζες μαγκας με επιδοτήσεις.

Αλήθεια, καποιος που  :fuck1: ρωσσιδες μουνάρες, πως για 10 - 20 μερες τον χρονο που ερχεται στην Ελλάδα παει στο βρώμικο μεταξουργείο? :jerking:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εγώ είπα πως είσαι [size=30pt]ΠΟΡΝΟΕΞΟΡΙΣΤΟΣ [/size] με επιδότηση από τους δικούς σου, είναι φανερό πως δεν εχεις εργαστεί ποτέ στη ζωή σου.

Αν ήσουν πορνομετανάστης, θα γαμαγες εξω αλλά με χρηματα που θα κερδιζες από την εργασία σου, δεν θα το επεζες μαγκας με επιδοτήσεις.

Αλήθεια, καποιος που  :fuck1: ρωσσιδες μουνάρες, πως για 10 - 20 μερες τον χρονο που ερχεται στην Ελλάδα παει στο βρώμικο μεταξουργείο? :jerking:

Εχει δουλεψει στριπτιζερ ο δημητρακης εβγαζε 1000 ευρω την βραδια.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν εχεις δει το ερεθιστικο στριπτιζ που χορευει σε ενα γιωτ και φαινεται και το 4 ποντων πουλακι του;εκει τον ειδε ο λευτερης και τον ερωτευτηκε.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Δεν εχεις δει το ερεθιστικο στριπτιζ που χορευει σε ενα γιωτ και φαινεται και το 4 ποντων πουλακι του;εκει τον ειδε ο λευτερης και τον ερωτευτηκε.

Οχι ρε τυπε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Τύπε, το έχεις δει πολύ λαθος.

Και θα σου εξηγήσω, επειδή είσαστε 2-3-4  που εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος.

Ο Πορνομετανάστης και ο Πίκερ σου λένε το ίδιο: είναι μαλακία να αυνανίζεσαι, όταν μπορείς να αγοράσεις τόσο φθηνό μουνί.

Εσύ, ως παντρεμένος λόγου χάριν με δύο παιδιά, το βλέπεις ως μέγιστη παπαριά.

Μπαίνεις και λοιδορείς αυτόν τον τρόπο σκέψεως.

Σημείωσε ότι δεν σου μιλάω για ακάποτα τρολλαρίσματα,

ούτε για τις περί-ορέξεως-κολοκυθόπιτα-παρτούζες.

Και οι δύο μπουρδελιάρηδες, σου παρουσιάζουν έναν άλλο τρόπο σκέψεως, έξω από το κουτί σου, τον οποίο δεν δέχεσαι καν να εκφέρεται.

Στην αυτή προσπάθεια ενέταξες και το Μρ Μαλάκας, στο οποίο μόνο ουδέτερος δεν είσαι.

Αντί λοιπόν να φιλτράρουμε τα Τρολλ που λένε μονίμως άσχετα πράγματα για το ο,τιδήποτε σε αυτό το σάιτ,

προσπαθούμε και αυτούς που έχουν με επιχείρημα να πουν κάτι, να τους το εμποδίσουμε,

επειδή μας χαλάει την σούπα.

Ήμαρτον....

Και επειδή θα σε χαλάσει αυτό, μόνο με διάθεση αντιδικίας δεν το γράφω.

Αντιθέτως, ίσως κάτι καλό βγει από αυτό, διευρύνοντας τον τρόπο που προσεγγίζουμε τα γεγονότα γύρω μας. ;)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Δεν είχαν αλλη επιλογή τυπε, είτε εδώ είτε εκεί τους κανει ρεζιλι, λεφτά εχουν οι γονείς και τα αδερφια του, όποτε το καλύτερο για αυτούς αλλά και τον δημητράκη ήταν η εξορία. Η ανεξαρτησία του βασίζεται στην επιδοτηση, τον βλέπεις να μπορεί να κανει κάποια δουλειά?  :uglystupid:

Γιατι να μην μπορει να κανει καποια δουλεια; Και πανεξυπνος ειναι οπως φαινεται απο τις αναλυσεις που κανει, και τοσες ξενες γλωσσες μιλαει! Μονο μεταφρασεις να εκανε ενα σωρο λεφτα θα εβγαζε εκει που βρισκεται. Τωρα τα οικογενιακα του δεν τα ξερω.
Θυμαμαι ομως που ειχε γυρισει βιντεο απο τα γραφεια της εταιριας του στη Ρωσια.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Εισαι το πρωτο φαβορί για αρχιμαλάκας του σάιτ. Τυχαίο; Δεν νομίζω.....

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686

Λευτεράκη , σου ρίχνουν πολύ καζούρα όλοι !  :2funny: :2funny: :2funny:

Εχεις πάει ποτέ σε μπουρδελάκι Λευτεράκη, ή να
σε πάρουμε , στράτα - στρατούλα να σε πάμε στη Φυλής ;  :2funny: :2funny:

Και μην ειρωνεύεσαι τον Πρέκα , διότι αυτός ήταν γυμνασμένος
ενώ εσύ το μόνο που γυμνάζεις είναι τα σαγόνια σου
που τρώς τα χάμπουργκερ τρία -τρία !  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Λευτεράκη , σου ρίχνουν πολύ καζούρα όλοι !  :2funny: :2funny: :2funny:

Εχεις πάει ποτέ σε μπουρδελάκι Λευτεράκη, ή να
σε πάρουμε , στράτα - στρατούλα να σε πάμε στη Φυλής ;  :2funny: :2funny:

Και μην ειρωνεύεσαι τον Πρέκα , διότι αυτός ήταν γυμνασμένος
ενώ εσύ το μόνο που γυμνάζεις είναι τα σαγόνια σου
που τρώς τα χάμπουργκερ τρία -τρία !  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Θελεις να σου απαντησω απο καρδιας; Αν και θα πρεπει να διευκρινισεις τι ακριβως εννοεις με τον ορο "μπουρδελάκι". Διότι αν εννοεις μπουρδελάκι, τυπου Φυλής ή μεταξουργείου.... οχι δεν έχω πάει ποτε, και δεν θα πηγαινα ουτε αν καποιος μου εδινε 1.000 ευρω. Επίσης δεν εχω ψωνίσει απο το δρόμο, κι ουτε έχω πάει με ανδρα ποτε.
Γιατι δεν πηγα λοιπον σε μπουρδελάκι; Πρωτον (χωρις να είναι υποχονδριος) συχαίνομαι και δευτερον δεν ενοιωσα ποτε την αναγκη να εκτονοθω σε μπουρδελο. Χωρις να το παιζω (γιατι δεν ειμαι) γυναικοκατακτητης, ποτε δεν μου ελειψε η γυναικα, απο τον καιρο που θυμαμαι τον εαυτο μου ναχει καυλες.Δεν λεω οτι δεν εχω πληρωσει, αλλα οχι σε μπουρδελο.
Ευχαριστημένος τώρα; Ευχαριστω πάντωςκαι  για την προσφορά, αλλα δεν θα πάρω....

Επισκέπτης
λευτερη τοτε τι δουλεια εχεις στο σαιτ; εδω γραφουμε για αγοραιο ερωτα κ δεν κατακρινουμε αυτους που πανε

Επισκέπτης
λευτερη τοτε τι δουλεια εχεις στο σαιτ; εδω γραφουμε για αγοραιο ερωτα κ δεν κατακρινουμε αυτους που πανε

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
αααα !!!! παλιομαλακα αρχιψευταρε Λαδακη (για να μη ξεχνιομαστε κιολας)
Οσο αφορα τα χαμπουργερ που λες οτι τα τρωγω τρια τρια (εκει ολο ειναι ο νου σου, στα τρια  :2funny: )
μαθε οτι δεν ξερω τι σκατα τρωγω, αλλα δεν εχω ποτε πατησει σε χαμπουρκεραδικο, μακ ντοναλτ, ΚΦΣ ή Γκουντης.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Αυτό σε πείραξε τύπε;

Προφανώς είναι εσκορτάκιας ο άνθρωπος.

Αλλά σίγουρα κοιτάς προς το σαμάρι, και όχι προς τον γάιδαρο...  :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom