Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 506K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=45007.0;attach=627406;image[/img[/URL]]

Ρε συ δημητρη κανε λιγη διαιτα ρε μαλακα πως εισαι ετσι  :vomit:[/quote][img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=96059.0;attach=627482;image[/img[/URL]]

Ετσι ημουν εκανα δίαιτα και τωρα ειμαι ετσι.[/quote]Δημητράκη, σε κορόιδεψε ο διαιτολόγος σου. Ακόμη και μετά τη δίαιτα, πάλι σαν μαλάκας δείχνεις!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=96059.0;attach=627482;image[/img[/URL]]

Ετσι ημουν εκανα δίαιτα και τωρα ειμαι ετσι.Δημητράκη, σε κορόιδεψε ο διαιτολόγος σου. Ακόμη και μετά τη δίαιτα, πάλι σαν μαλάκας δείχνεις!
[/quote]

στο ντελαις? ντιμπιλ τακόι  :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=96059.0;attach=627482;image[/img[/URL]]

Ετσι ημουν εκανα δίαιτα και τωρα ειμαι ετσι.Δημητράκη, σε κορόιδεψε ο διαιτολόγος σου. Ακόμη και μετά τη δίαιτα, πάλι σαν μαλάκας δείχνεις!
[/quote]

τυπε λες να χει να κανει καιρο τεστ ντιμπιλοτητας?  :think:  ;D

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Υπάρχει μια έκφραση που χρησιμοποιούν οι Γερμανοί όταν θέλουν να πούν αυτό που εμείς οι Έλληνες λέμε "κάγκουρας" ή κλαρινογαμπρός". Λένε (με υποτιμητικό φυσικά ύφος) "Russische kultur" (δηλ. Ρωσική κουλτούρα / Ρωσικός πολιτισμός κλπ). Βεβαια, και οι Γερμανοί δεν είναι και οι πλέον κατάλληλοι για να κάνουν μάθημα περί κουλτούρας και πολιτισμού, αλλα σίγουρα δεν είναι τυχαίο που επέλεξαν στην γλώσσα τους να συγκεκριμενοποιούν το φαινόμενο του "κλαρινογαμπρισμού" και της "καγκουριάς" με τους Ρώσους και τις συνήθειές τους!

...δεν μπορεί, θα είχαν υπ' όψη τους τις ενδυματολογικές συνήθειες του πορνομετανάστη

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Υπάρχει μια έκφραση που χρησιμοποιούν οι Γερμανοί όταν θέλουν να πούν αυτό που εμείς οι Έλληνες λέμε "κάγκουρας" ή κλαρινογαμπρός". Λένε (με υποτιμητικό φυσικά ύφος) "Russische kultur" (δηλ. Ρωσική κουλτούρα / Ρωσικός πολιτισμός κλπ). Βεβαια, και οι Γερμανοί δεν είναι και οι πλέον κατάλληλοι για να κάνουν μάθημα περί κουλτούρας και πολιτισμού, αλλα σίγουρα δεν είναι τυχαίο που επέλεξαν στην γλώσσα τους να συγκεκριμενοποιούν το φαινόμενο του "κλαρινογαμπρισμού" και της "καγκουριάς" με τους Ρώσους και τις συνήθειές τους!

...δεν μπορεί, θα είχαν υπ' όψη τους τις ενδυματολογικές συνήθειες του πορνομετανάστη

τυπε,εχουνε στιλ οι πιζντετς  :sunglasses:  :grin:

:orchestra: :orchestra: :orchestra:

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
τυπε λες να χει να κανει καιρο τεστ ντιμπιλοτητας?  :think:  :grin:

ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΤΟ ΖΑΒΟ
ΑΥΤΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ
ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΧΛΑΠΑΤΣΑ ΗΣΥΧΟ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΤΟ ΖΑΒΟ
ΑΥΤΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ
ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΧΛΑΠΑΤΣΑ ΗΣΥΧΟ
Εσυ Νίκο εισαι ο μόνος πραγματικός ολοι οι αλλοι ειναι κλώνοι του Σκυλοχάλια  :2funny:
  Νόμισα οτι το Σύχαμα θα ψώφαγε χτες  :2funny: μου γράφανε και με παρακαλάγανε λυπήσου τον έχει κάνει εγχειρηση ανοιχτης καρδιας και τέτοιες  :jerking: :2funny:Μου λέγανε ειναι άσχημα  :2funny:.Μαλλον αρέσει στο Σύχαμα να το ξεφτιλίζουνε  :2funny:Γιατι κάθε φορά το κάνω σκόνη οταν μου κολάει και συνεχίζει  :2funny: :2funny: :2funny:

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΤΟ ΖΑΒΟ. ΑΥΤΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ
εισαι ο μόνος πραγματικός ολοι οι αλλοι ειναι κλώνοι του Σκυλοχάλια
@ ESESI,

Ναι ρε γμτ, εχεις δίκιο. Σαν δεν ντρεπόμαστε που γελαμε με τον ζαβό κλαρινογαμπρό καρναβαλο Δον Κιχώτη (ακολουθούμενο από εξίσου ζαβό υποτακτικό Σαντσο) που βλέπει παντού φανταστικούς ανεμόμυλους κλώνους να του επιτίθονται...

...και τον εχει χεσμένο και η Δουλτσινέα Μογγόλα ρε γμτ  :2funny:

don_quijote_by_manu05.jpg

@ dimitrakis29,

Σου έχω νέα: Μια χαρά είναι ο γυαλός! Εσύ είσαι που αρμενίζεις στραβά...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Την απάντηση σου την πήρες στο αλλο Thread Σύχαμα :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Θα ακολουθίσει και με Χάρυ κλιν  :2funny: απλός εδω που ειμαι τωρα αργει λιγακι το ιντερνετ
  [video]j88FAALDnrM&feature=youtu.be[/video]

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Θα ακολουθίσει και με Χάρυ κλιν  :2funny: απλός εδω που ειμαι τωρα αργει λιγακι το ιντερνετ
  [video]j88FAALDnrM&feature=youtu.be[/video]
Έλεος ρε βλακα,με κάτι τέτοιους σαν κι εσένα δεν είναι απίθανο να γυρίσουμε και στην λίθινη εποχή  :2funny:  Το ζήτημα της χώρας ρε πανιβλακα  :uglystupid: είναι πιος θα μας πάει μπροστά και όχι πιος θα μας γυρίσει πίσω.  Έχει ο καιρός γυρίσματα και ο πορνοπεπονίας πισωγυρίσματα  :effemine:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Stories

Νέο!