Καλά που το είδες αυτό?Ποία περισσότερα μαγαζιά?Εδω είναι γεματο τεράστια εμπορικά κέντρα και 24ωρα υπερκαταστήματα απο τα μεγαλήτερα της Ευρώπης!Σστον Πειραιά το μεγαλήτερο ειναι ο πρωην Μαρινόπουλος που τωρα λέγεται Καρφουρ και χτίστηκε οταν πήγαινα στο γυμνάσιο!
Μια μας λες οτι ηρθες Ελλαδα μετα την περεστρό'ι'κα και μια οτι μένεις απο το 2007
αν έμενες απο το 2007 δεν θα μπορούσες να γράψεις τόσο καλά στα Ελληνικά!και θα τα μίλαγες χάλια!Και θα ήξερες για το τι τεραστια εμπορικα κεντρα εχουν ανοιξει!Ολοκληρες πόλεις ειναι!
Για νυχτερινή διασκέδαση δεν το συζητάω!Ελλάδα πας και βλέπεις όλο μουσάτους γκόμενες τίποτα.Μια αηδία
Το να γράφεται εσεις για τη Ρωσσία ειναι σαν να γραφω εγω για τη Βουλγαρία που έμεινα εκει ενα μήνα το 1992 και να λέω οτι και τωρα ειναι ετσι οπως και τότε.Εγω ομως για τη Βουλγαρία μόνο ρωταω γιατι δεν μπορω να εχω γνωμη και οτι πω θα ειναι απο της τότε εμπειρίες μου.
Ειναι φυσικο να μην βλέπεται την κατάντια της Ελλάδας γιατι είστε εκει.Ειστε μέσα στον κύκλο και δεν μπορειται να δειτε παραέξω.Οποιος παντος ερχεται εδω βλέπει ακριβως οτι γράφω.Ακριβά αυτοκλινητα που στην Ελλάδα δεν βλέπεις πουθενά,τεράστια πολυκαταστήματα,κόσμο καλοντυμένο με τους περισσότερους να εχουν τα τελευταια μοντέλα κινητά τηλέφωνα και ακομα και τα πιτσιρίκια να έχουν i pad .Αθήνα δεν αντέχω πάνω απο 7-8 μέρες Λαρισα τη δευτερη μέρα θα τρελενόμουν!
Η διαφορά επιπέδου ειναι εξωπραγματική!Δεν μπορει να υπάρξει συγκριση!Η ανεργία εδω ειναι 1,3% στην Ελλάδα επίσημα ειναι πανω απο 26% στους δε νέους πανω απο 50%!Ελλάδα παρακαλάνε για να βρούνε μια δουλεια για 400 Ευρώ!Για το πως ντυνονται στην Ελλάδα το εχω πει πολλές φορές!Το περιεργο ειναι πως στην Ελλάδα ο κόσμος δεν εχει ξεσηκωθεί ακόμα?Οταν οι βουλευτες παίρνουν μισθό 10.000 Ευρώ και αυτοι δεν έχουνε να φάνε!
Σχετικα με το πως καταντίσανε τον Ελληνα τα γραφει ο ΚΜΑΝ και ο DR LOVE και συμφωνω μαζι τους.Ειχα γράψει σχετικα απλος οταν καποιος