Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 504K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Νίκο τι έγινε σταμάτισε το πρωτάθλημα λόγω επισοδίων? :2funny: Θα πέσει πολύ γέλιο αν μάθουν τα κανάλια οτι ενα απο τους υπευθήνους για την ασφάλεια στα γήπεδα γράφει σε ενα τέτοιο σά'ι'τ  :2funny: και πηγαίνει με τραβεστί :2funny: αλήθεια τα τραβεστί που ειχες φίλους ατο Facebook σου γιατι τους έβγαλες? :2funny:Στο ΣΥΡΗΖΑ σε κάρφωσα ήδη  :2funny: προκειται να βγω σε κατι εκπομπές συντομα θα τους πω και για σένα Νίκο  :2funny: Μπορει να ενδιαφερθούνε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε βρωμοσκυλο.....κουκουλα    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οχι θα το αφηνα το συχαμερό Φασιστοειδή  :2funny: Κατι τετοια ζώα σαν κ'αυτόν φτασαν την Ελλάδα στην κατάντια που είναι τώρα!

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Οχι θα το αφηνα το συχαμερό Φασιστοειδή  :2funny: Κατι τετοια ζώα σαν κ'αυτόν φτασαν την Ελλάδα στην κατάντια που είναι τώρα!

ΖΩΟ εισαι και παλικαρα εμεις δουλευουμε σην πατριδα μας δεν την κοπανισαμε στην μαγευτικη Ρωσσια γιατι αραγε?
ουτε αλαξαμε υπηκοοτητα.
ΤΑ ΚΑΡΦΩΜΑΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΞΥΝΑ.

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
δημητρακη παρατατα και ελα ελλαδα θα περναμε καλα με τσιπρα - καμμενο ! ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΖΩΟ εισαι και παλικαρα εμεις δουλευουμε σην πατριδα μας δεν την κοπανισαμε στην μαγευτικη Ρωσσια γιατι αραγε?
ουτε αλαξαμε υπηκοοτητα.
Μην το λες ενδιαφερθήκανε  :2funny:.Καλο ειναι να ξέρουν με ποιον εχουν να κάνουνε  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δημητρακη παρατατα και ελα ελλαδα θα περναμε καλα με τσιπρα - καμμενο ! ;)
Για 13 μέρες θα έρθω και θα περάσω καλά αλλα για παραπάνω όχι.Γρηγορα στην Ελλάδα βαριέσαι

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
ουτε αλαξαμε υπηκοοτητα.
Τι μαγευτικό έχει η ρωσία ρε τυπε ?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σχετικα με την Ελλάδα διαβάστε τι λέει ο ΚΜΑΝ ή ο DR Love.Η Ρωσσια αυτη τη στιγμη εχει ολες της ανέσεις.Ελλάδα ερχομαι και βλέπω μια μιζέρια.Mπάνιο στη θαλασσα δεν πολυκάνω και τη ζέστη δεν την αντέχω οποτε δεν μου λειπει και τίποτα.Το μονο που δεν εχει η Ρωσσία ειναι η Μπουρδελότσαρκα αλλα και αυτη τη βαριεσαι πολυ γρηγορα.

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Σχετικα με την Ελλάδα διαβάστε τι λέει ο ΚΜΑΝ ή ο DR Love.Η Ρωσσια αυτη τη στιγμη εχει ολες της ανέσεις.Ελλάδα ερχομαι και βλέπω μια μιζέρια.Mπάνιο στη θαλασσα δεν πολυκάνω και τη ζέστη δεν την αντέχω οποτε δεν μου λειπει και τίποτα.Το μονο που δεν εχει η Ρωσσία ειναι η Μπουρδελότσαρκα αλλα και αυτη τη βαριεσαι πολυ γρηγορα.
διλαδις κατι σαμαρεσ κατι καζαν κατι κρασνογιαρσκ και νοβγκορντ εινε σουπερ;
ιπερβαλης

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Άσε μας ρε Δημητράκη με τις ανέσεις που έχει η Ρωσία,  :2funny: ένα παλιό ρωσικό ρητό λέει στην Ελλάδα έχει τα πάντα (в Греции все есть) Το συγκεκριμένο ρητό υπάρχει και σε έργο,και σε τραγούδι και σε στίχους μεγάλου ποιητή.(Это в России ницего нету,а в Греции всё есть. А. П. Чехов,)Έτη φωτός είμαστε πιο μπροστα από την Ρωσία σε ανέσεις.      

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Άσε μας ρε Δημητράκη με τις ανέσεις που έχει η Ρωσία,  :2funny: ένα παλιό ρωσικό ρητό λέει στην Ελλάδα έχει τα πάντα (в Греции все есть) Το συγκεκριμένο ρητό υπάρχει και σε έργο,και σε τραγούδι και σε στίχους μεγάλου ποιητή.(Это в России ницего нету,а в Греции всё есть. А. П. Чехов,)Έτη φωτός είμαστε πιο μπροστα από την Ρωσία σε ανέσεις.      
Τότε που εφυγες το 1990 σιγουρα η Ελλάδα ειχε περισσότερες ανέσεις.Η Ελλάδα ομως έμεινε στο 1990 ενω η Ρωσσία αλλαξε απο τότε παρα πολυ!Για να μην ακουγονται ασχετα πράγματα θα βάλω τι εγραψε ο ΚΜΑΝ και εδω συμφωνω απολυτα μαζι του

Είμαι τώρα Γερμανία και η διαφορά με την Ελλάδα είναι τερατώδης.Ολα τα μαγαζιά τίγκα στα προιόντα,καλοντυμένοι άνθρωποι,κυριλέ μαγαζιά αυτοκινητάρες κτλ.Τρελλή κατανάλωση.
Κάποιοι στην Ελλάδα πρέπει να κρεμαστούν για αυτό που έγινε δεν εξηγείται τέτοια διαφορά.Ο Ελληνας έχει υποβαθμιστεί στο επίπεδο του τρωγλοδύτη κάνει την εντύπωση γυφταλέου τύπου.Μόνο στη Βουλγαρία έχω δει χειρότερα,Ουκρανία κτλ.
Πιστεύω με τέτοια οικονομική ασφυξία θα βγούνε τα γκάνια σε λίγο στην Ελλάδα δεν πάει άλλο.

Ανέσεις 0 στην Ελλάδα!τα μαγαζια αδεια!Μονίμος κλειστα!ο κοσμος σε μια εξαθλιωμένη κατάσταση,ντυμένοι με οτι χειρότερο ετσι ντύνονται εδω οι Ουζμπέκοι,στην Ελλάδα ολοι κουβαλάνε μια μιζέρια!Ειχε καναγραψει ο ΚΜΑΝ για τα χάλια αυτοκίνητα στην Ελλάδα αλλα αυτο το αρθρο του δίνει καλήτερη εικόνα.
  Το αηδιαστικό ειναι οτι ήρθαν κ'εδω μερικοι τετοιοι φουκαράδες (επιπέδου Ελλήνων Βουλγαρίας,Ρουμανίας,Μολδαβίας) και κουβαλάνε την κακομοιριά της Ελλάδας μαζι τους!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Τότε που εφυγες το 1990 σιγουρα η Ελλάδα ειχε περισσότερες ανέσεις.Η Ελλάδα ομως έμεινε στο 1990 ενω η Ρωσσία αλλαξε απο τότε παρα πολυ!Για να μην ακουγονται ασχετα πράγματα θα βάλω τι εγραψε ο ΚΜΑΝ και εδω συμφωνω απολυτα μαζι του

Είμαι τώρα Γερμανία και η διαφορά με την Ελλάδα είναι τερατώδης.Ολα τα μαγαζιά τίγκα στα προιόντα,καλοντυμένοι άνθρωποι,κυριλέ μαγαζιά αυτοκινητάρες κτλ.Τρελλή κατανάλωση.
Κάποιοι στην Ελλάδα πρέπει να κρεμαστούν για αυτό που έγινε δεν εξηγείται τέτοια διαφορά.Ο Ελληνας έχει υποβαθμιστεί στο επίπεδο του τρωγλοδύτη κάνει την εντύπωση γυφταλέου τύπου.Μόνο στη Βουλγαρία έχω δει χειρότερα,Ουκρανία κτλ.
Πιστεύω με τέτοια οικονομική ασφυξία θα βγούνε τα γκάνια σε λίγο στην Ελλάδα δεν πάει άλλο.

Ανέσεις 0 στην Ελλάδα!τα μαγαζια αδεια!Μονίμος κλειστα!ο κοσμος σε μια εξαθλιωμένη κατάσταση,ντυμένοι με οτι χειρότερο ετσι ντύνονται εδω οι Ουζμπέκοι,στην Ελλάδα ολοι κουβαλάνε μια μιζέρια!Ειχε καναγραψει ο ΚΜΑΝ για τα χάλια αυτοκίνητα στην Ελλάδα αλλα αυτο το αρθρο του δίνει καλήτερη εικόνα.
 Το αηδιαστικό ειναι οτι ήρθαν κ'εδω μερικοι τετοιοι φουκαράδες (επιπέδου Ελλήνων Βουλγαρίας,Ρουμανίας,Μολδαβίας) και κουβαλάνε την κακομοιριά της Ελλάδας μαζι τους!
Kατοικώ μόνιμα Ελλάδα από το 2007 και οχι απο το 1990,μια μεσαία πόλη της Eλλάδας (Πατρα ,Λαρισα) έχει περισότερα μαγαζιά από το Σαν Πετερμπούργκ(πόλη με 5 εκατομμύρια κατοίκους) όπου κατοικεις εσυ. Για ποια διασκέδαση και ανέσεις μου μιλάς??? αυτά πες τα σε κάποιους που δεν ξέρουν,όχι σε μένα  :2funny: Ακόμα και στην Ελλάδα της κρίσης υπάρχει πολύ περισσότερη διασκέδαση από την Ρωσία  

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Kατοικώ μόνιμα Ελλάδα από το 2007 και οχι απο το 1990,μια μεσαία πόλη της Eλλάδας (Πατρα ,Λαρισα) έχει περισότερα μαγαζιά από το Σαν Πετερμπούργκ(πόλη με 5 εκατομμύρια κατοίκους) όπου κατοικεις εσυ. Για ποια διασκέδαση και ανέσεις μου μιλάς??? αυτά πες τα σε κάποιους που δεν ξέρουν,όχι σε μένα  :2funny: Ακόμα και στην Ελλάδα της κρίσης υπάρχει πολύ περισσότερη διασκέδαση από την Ρωσία  
Καλά που το είδες αυτό?Ποία περισσότερα μαγαζιά?Εδω είναι γεματο τεράστια εμπορικά κέντρα και 24ωρα υπερκαταστήματα απο τα μεγαλήτερα της Ευρώπης!Σστον Πειραιά το μεγαλήτερο ειναι ο πρωην Μαρινόπουλος που τωρα λέγεται Καρφουρ και χτίστηκε οταν πήγαινα στο γυμνάσιο!
  Μια μας λες οτι ηρθες Ελλαδα μετα την περεστρό'ι'κα και μια οτι μένεις απο το 2007  :think: αν έμενες απο το 2007 δεν θα μπορούσες να γράψεις τόσο καλά στα Ελληνικά!και θα τα μίλαγες χάλια!Και θα ήξερες για το τι τεραστια εμπορικα κεντρα εχουν ανοιξει!Ολοκληρες πόλεις ειναι!
Για νυχτερινή διασκέδαση δεν το συζητάω!Ελλάδα πας και βλέπεις όλο μουσάτους γκόμενες τίποτα.Μια αηδία  :shit:
  Το να γράφεται εσεις για τη Ρωσσία ειναι σαν να γραφω εγω για τη Βουλγαρία που έμεινα εκει ενα μήνα το 1992 και να λέω οτι και τωρα ειναι ετσι οπως και τότε.Εγω ομως για τη Βουλγαρία μόνο ρωταω γιατι δεν μπορω να εχω γνωμη και οτι πω θα ειναι απο της τότε εμπειρίες μου.
  Ειναι φυσικο να μην βλέπεται την κατάντια της Ελλάδας γιατι είστε εκει.Ειστε μέσα στον κύκλο και δεν μπορειται να δειτε παραέξω.Οποιος παντος ερχεται εδω βλέπει ακριβως οτι γράφω.Ακριβά αυτοκλινητα που στην Ελλάδα δεν βλέπεις πουθενά,τεράστια πολυκαταστήματα,κόσμο καλοντυμένο με τους περισσότερους να εχουν τα τελευταια μοντέλα κινητά τηλέφωνα και ακομα και τα πιτσιρίκια να έχουν i pad .Αθήνα δεν αντέχω πάνω απο 7-8 μέρες Λαρισα τη δευτερη μέρα θα τρελενόμουν!
  Η διαφορά επιπέδου ειναι εξωπραγματική!Δεν μπορει να υπάρξει συγκριση!Η ανεργία εδω ειναι 1,3% στην Ελλάδα επίσημα ειναι πανω απο 26% στους δε νέους πανω απο 50%!Ελλάδα παρακαλάνε για να βρούνε μια δουλεια για 400 Ευρώ!Για το πως  ντυνονται στην Ελλάδα το εχω πει πολλές φορές!Το περιεργο ειναι πως στην Ελλάδα ο κόσμος δεν εχει ξεσηκωθεί ακόμα?Οταν οι βουλευτες παίρνουν μισθό 10.000 Ευρώ και αυτοι δεν έχουνε να φάνε! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
  Σχετικα με το πως καταντίσανε τον Ελληνα τα γραφει ο ΚΜΑΝ και ο DR LOVE και συμφωνω μαζι τους.Ειχα γράψει σχετικα  απλος οταν καποιος

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Καλά που το είδες αυτό?Ποία περισσότερα μαγαζιά?Εδω είναι γεματο τεράστια εμπορικά κέντρα και 24ωρα υπερκαταστήματα απο τα μεγαλήτερα της Ευρώπης!Σστον Πειραιά το μεγαλήτερο ειναι ο πρωην Μαρινόπουλος που τωρα λέγεται Καρφουρ και χτίστηκε οταν πήγαινα στο γυμνάσιο!
  Μια μας λες οτι ηρθες Ελλαδα μετα την περεστρό'ι'κα και μια οτι μένεις απο το 2007  :think: αν έμενες απο το 2007 δεν θα μπορούσες να γράψεις τόσο καλά στα Ελληνικά!και θα τα μίλαγες χάλια!Και θα ήξερες για το τι τεραστια εμπορικα κεντρα εχουν ανοιξει!Ολοκληρες πόλεις ειναι!
Για νυχτερινή διασκέδαση δεν το συζητάω!Ελλάδα πας και βλέπεις όλο μουσάτους γκόμενες τίποτα.Μια αηδία  :shit:
  Το να γράφεται εσεις για τη Ρωσσία ειναι σαν να γραφω εγω για τη Βουλγαρία που έμεινα εκει ενα μήνα το 1992 και να λέω οτι και τωρα ειναι ετσι οπως και τότε.Εγω ομως για τη Βουλγαρία μόνο ρωταω γιατι δεν μπορω να εχω γνωμη και οτι πω θα ειναι απο της τότε εμπειρίες μου.
   Ειναι φυσικο να μην βλέπεται την κατάντια της Ελλάδας γιατι είστε εκει.Ειστε μέσα στον κύκλο και δεν μπορειται να δειτε παραέξω.Οποιος παντος ερχεται εδω βλέπει ακριβως οτι γράφω.Ακριβά αυτοκλινητα που στην Ελλάδα δεν βλέπεις πουθενά,τεράστια πολυκαταστήματα,κόσμο καλοντυμένο με τους περισσότερους να εχουν τα τελευταια μοντέλα κινητά τηλέφωνα και ακομα και τα πιτσιρίκια να έχουν i pad .Αθήνα δεν αντέχω πάνω απο 7-8 μέρες Λαρισα τη δευτερη μέρα θα τρελενόμουν!
  Η διαφορά επιπέδου ειναι εξωπραγματική!Δεν μπορει να υπάρξει συγκριση!Η ανεργία εδω ειναι 1,3% στην Ελλάδα επίσημα ειναι πανω απο 26% στους δε νέους πανω απο 50%!Ελλάδα παρακαλάνε για να βρούνε μια δουλεια για 400 Ευρώ!Για το πως  ντυνονται στην Ελλάδα το εχω πει πολλές φορές!Το περιεργο ειναι πως στην Ελλάδα ο κόσμος δεν εχει ξεσηκωθεί ακόμα?Οταν οι βουλευτες παίρνουν μισθό 10.000 Ευρώ και αυτοι δεν έχουνε να φάνε! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
  Σχετικα με το πως καταντίσανε τον Ελληνα τα γραφει ο ΚΜΑΝ και ο DR LOVE και συμφωνω μαζι τους.Ειχα γράψει σχετικα  απλος οταν καποιος

Εδω βρε τυπε μας εχεις πρηξει τους ορχεις με την ΝΥ, και τωρα θα μας πεις οτι η Ρωσια δεν εχει χρεωκοπησει!  :S

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.411
Πόντοι
6.955
Εγω πιστευω οσα λεει ο πορνομεταναστης. Το οτι οι Ρώσσοι έχουν υψηλότερο βιοτικό επίπεδο απο εμάς αποδυκνείεται κι απο το γεγονός πως ως τουρίστες ξοδεύουν!
Δυστυχως η Ελλαδα εμεινε πίσω τα τελευταία 15 χρόνια οχι απλα δεν προόδευσε ισως πήγε πιο πίσω κι απο εκεί που ήτανε στις αρχες του 90.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Εγω πιστευω οσα λεει ο πορνομεταναστης. Το οτι οι Ρώσσοι έχουν υψηλότερο βιοτικό επίπεδο απο εμάς αποδυκνείεται κι απο το γεγονός πως ως τουρίστες ξοδεύουν!
Δυστυχως η Ελλαδα εμεινε πίσω τα τελευταία 15 χρόνια οχι απλα δεν προόδευσε ισως πήγε πιο πίσω κι απο εκεί που ήτανε στις αρχες του 90.

Ξοδευανε τυπε ........................... :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γιατί να πω ψέματα! Αν έλεγα εξωπραγματικά πράγματα θα ερχόταν κάποιος εδώ και αμέσως θα έλεγε οτι λέω  :jerking:!Η οικονομικη δυναμη του Ελληνα τωρα ειναι στις αρχες της δεκαετίας του '80!Την Ελλάδα τη συγκρίνω σαν βιοτικό επίπεδο με το Νόβγκοροντ ειναι παρόμοια η αγωραστικη δυναμη αυτη τη στιγμη των κατοικων του Νόβγκοροντ με της Ελλάδας!
  Στη Ρωσσία η κρίση θα αρχίσει να φένεται μετα το καλοκαίρι τωρα ακόμα δεν εχει και μεγαλες διαφορες στο βιοτικό επίπεδο.
  ΟΙ προβλέψεις μου ειναι οτι Καποια στιγμή στην Ουκρανία θα ξαναρχίσει πόλεμος με αποτέλεσμα να φυγουν κεφάλαια απο τη  Ρωσσία και να επιβάλει η δυση νεες κυρώσεις στη Ρωσσία.Επιτηδες τα βρήκαν με το ΙΡΑΝ για να αυξησει της εξαγωγες πετρελαιου το ΙΡΑΝ απο 800.000 βαρελια την ημερα σε 2,5 ισως και 3 εκατομμύρια.Ειναι πολυ πιθανον για να μην μειωθουν οι τιμες του πετρελαιου και να χτυπησουν τη Ρωσσία ταυτόχρονα να επιβάλουν στη Ρωσσια παρομοιες κυρώσεις που ειχαν επιβάλει στο Σαντάμ Πετρέλαιο ανταλλαγή με προ'ι'όντα!και να βαλουν ετσι καποιο οριο στις εξαγωγες πετρελαιου της Ρωσσίας.Στο γκάζι τα πράγματα ειναι ακομα πιο δυσκολα για τη Ρωσσία γιατι αν δεν το πουλήσει δεν θα εχει που να το βάλει αφου η εξωρυξη δεν μπορει να σταματίσει και οταν θα γεμίσουν οι δεξαμενές δεν θα εχει τι να το κάνει.Η Κίνα αγωραζει γκαζι απο το  Τουρκμενισταν και το Ιραν σε εκευτελιστικες τιμες (100 $ τα 1000 κυβικα) και δεν θα ειναι προθυμη να αγωράσει Ρωσσικό γκάζι προς 250+ $ τα 1000 κυβικά.
  Η Κίνα που λένε μερικοι δεν θα βοηθίσει τη Ρωσσία για να μην τσακωθει με της Η.Π.Α που ειναι ο βασικος εισαγωγεας Κινέζικων προ'ι'όντων.
  Η Ρωσσία πρεπει να κανει μεγαλες μεταρυθμίσεις σε πολλους τομείς.Αυτό βέβαια δεν πρόκειται να γίνει οπότε θα πέσει το βιοτικό επίπεδο βεβαια αυτο δεν θα γινει αμέσως για να φτάσει τα χάλια της Ελλαδας θέλει τουλάχιστον 2 χρόνια!
  Το ρουβλι ανέβηκε καθαρα για λόγους κερδοσκοπικους και θα ξαναρχίσει να πέφτει σιγα σιγα.Η κεντρικη τραπεζα της Ρωσσίας ειναι εντελως ηλίθιοι!  :headbang: Με αυτα που κανουν ειναι σαν να εχει καποιος 1.000.000 ρούβλια να τα βάζει σε καποιο λογαριασμο με επιτόκιο 8% και να πηγαινει να παίρνει δάνειο με επιτόκιο 20%  :2funny: :2funny: :2funny:.
  Τι θα έκανα στη θέση τους?Θα σταθεροποιουσα το ρουβλι σε μια χαμηλη εισοτημια 70-80 ρουβλια το Ευρώ για να στηρίξω τους ντόπιους παραγωγους και να μειωσω την αγοραστικη δυναμη του κοσμου για να μην γινονται εισαγωγες.Το μεγαλο προβλημα της Ρωσσιας ειναι οτι ο εξοπλισμος των εργωστασίων της ειναι κατα 70% εισαγώμενος οποτε δεν μπορει χωρις εισαγωγες να λειτουργίσει η βιομηχανία της.
  Ολα θα εξαρτηθουνε απο το πως θα το χειριστει η κυβερνιση μεχρι τωρα τα κανει  :shit:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.074
Πόντοι
1.686
Δημητράκη ,είσαι εξπερ
στην γεωπολιτική του πετρελαίου και του φυσικού αερίου !  :rockon:

Μήπως πρέπει να κάνεις ένα βίντεο που να τα εξηγείς σπλά ;

Εχεις ταλέντο να παρουσιάζει με απλό και κατανοητό τρόπο
δύσκολα θέματα γεωπολιτικής και σημοσίων σχέσεων,
περιμένουμε νέο βίντεο σου !  :rockon: :rockon:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Το περιεργο ειναι πως στην Ελλάδα ο κόσμος δεν εχει ξεσηκωθεί ακόμα?Οταν οι βουλευτες παίρνουν μισθό 10.000 Ευρώ και αυτοι δεν έχουνε να φάνε!

Αυτοί που δεν έχουν να φάνε,στην πραγματικότητα,είναι πολύ λίγοι.Η πλειοψηφία ενοχλήθηκε όταν απόλεσε τον πλασματικό πλούτο που είχε.Όταν σε μια τετραμελή οικογένεια είχαν 3 αυτοκίνητα,ενίοτε και 4,και με την κόρη να δουλεύει,αν δούλευε,σε σούπερ μάρκετ,και το γιο φοιτητή,και βρέθηκαν ξανά σε μία νύχτα με 1 αυτοκίνητο,το παίζουν ενοχλημένοι.Ο Έλληνας είχε "πλουτίσει" τη δεκαετία του 2000 με δανεικά.Μας έφαγαν τα καταναλωτικά δάνεια και οι πιστωτικές κάρτες,και η κατανάλωση για το εφέ.Όταν τα δάνεια κοκκίνισαν και οι κάρτες έφτασαν στο όριο τους,η αγοραστική δύναμη μηδενίστηκε,και τα μαγαζιά που εξαρτώνταν από αυτά έκλεισαν.Οι δημοσιογράφοι τα παρουσιάζουν όλα ως την απόλυτη καταστροφή.Ναι,είναι πολλοί οι άνεργοι.Οι περισσότεροι από εμπορικά καταστήματα που έκλεισαν λόγω έλλειψης πελατείας για τους λόγους που έγραψα παραπάνω.Στη βιομηχανία συνέβη ότι συνέβη και τη δεκαετία του 80.Αυξήθηκαν οι τιμές στα μεροκάματα,και πήγαν σε φθηνότερες χώρες.Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom