Νέα

Πορνό και διαζύγια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kouklakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
εε ναι οι περισσοτερες " παρθενες και αγιες"  ελληνιδες το παιζουν το 70% ισως ειναι και παραπανω και μετα χωριζουν για τον α και β λογο !!!
δεν κοιτουν να ειναι τρυφερες με τον αντρα τους και να τον δινουν λιγο κοκο , αλλα αμα κοιταξει ο αντρας κατι αμεσως να τον κατηγορησουν και να βρουνε αφορμη να χωρισουν μιλαμε για πολλη τρελα που κουβανε αυτες του ειδους γυναικες...
αμα εδιναν κοκο δεν θα υπηρχαν και τοσο πολλα διαζυγια στην χωρα μας τυχαιο δεν νομιζω :think:

εχει και αλλου πορτοκαλιες....

OP
OP
kouklakis

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
ουτε καν που τολμαω :S.αλλα τωρα σοβαρα ποιος θα θεωρησει απιστια την τσοντα?ελα παραδεχτειτε το πλακιτσα κανετε ε? ;)
δεν κανουμε πλακα εγινε γεγονος αληθινο τι γνωμη σας ρωταμε απλα

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
ουτε καν που τολμαω :S.αλλα τωρα σοβαρα ποιος θα θεωρησει απιστια την τσοντα?ελα παραδεχτειτε το πλακιτσα κανετε ε? ;)

Αμφιβαλλεις οτι υπαρχουν τρελες που στραβωνουν με το πορνο?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
πλακα κανουμε φυσικα.εσυ θα μας πεις ποια εισαι,ουρι του παραδεισου;

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
16

καθόλου πλάκα μου έχει συμβεί και εμένα, με κατηγόρησε ότι το να βλέπω τσόντες είναι ένα είδος απιστίας και άρχισε τη γκρίνια :jerking:

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
16
Μια γυναικα δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο μια αριθμομηχανη, ενα ανθροιστικο μηχανημα. Καθε φορα που αυτη θεωρει με το δικο της μυαλο οτι της εχεις κανει μια μαλακια πολλαπλασιαζει με τον αντιστοιχο συντελεστη και παταει +, οταν το συνολο υπερβει το αυτο που εχει αυτη στο μυαλο της σαν max. πλεον μιλας μονο με το δικηγορο της.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Προφανώς το πρόβλημα δεν είναι ότι ο άνθρωπος είδε τη τσόντα αλλά ότι χρειάστηκε να δει τη τσόντα για να του σηκωθεί και να πηδήξει τη γυναίκα του. Εκεί μάλλον στράβωσε η γυναίκα που θίχτηκε επειδή ο άντρας της δεν την θεωρεί πλέον ικανή να τον ερεθίσει.

OP
OP
kouklakis

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
καθόλου πλάκα μου έχει συμβεί και εμένα, με κατηγόρησε ότι το να βλέπω τσόντες είναι ένα είδος απιστίας και άρχισε τη γκρίνια :jerking:
ωπαααααααα  να εχουμε και αλλο εναν  που τον κατηγορησε για απιστια επειδη εβλεπε τσοντες αρα δεν ειναι μονος του ο φιλος του φιλου μου  που την πατησε ???

Επισκέπτης
Προφανώς το πρόβλημα δεν είναι ότι ο άνθρωπος είδε τη τσόντα αλλά ότι χρειάστηκε να δει τη τσόντα για να του σηκωθεί και να πηδήξει τη γυναίκα του. Εκεί μάλλον στράβωσε η γυναίκα που θίχτηκε επειδή ο άντρας της δεν την θεωρεί πλέον ικανή να τον ερεθίσει.
ελα τωρα ειναι λιγο τραβηγμενο αυτο.αν ερεθιστει και με αλλες γυναικες δε σημαινει οτι δεν τον ερεθιζει και η δικια του.εκτος αν στραβωσε επειδη δεν τη βλεπανε μαζι.εγω για αυτο μπορει να στραβωνα :grin:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ρε πεταχτε τες οξω με τις κλωτσες θα ελεγα εγω, αλλα θα με πουνε φαλλοκρατη. :grin:

dexter_morgan

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ρε πεταχτε τες οξω με τις κλωτσες θα ελεγα εγω, αλλα θα με πουνε φαλλοκρατη. :grin:

δεν είναι απαραίτητο να γουστάρουν οι γκόμενες να βλέπουν τσόντες.
εξάλου αν εσύ ή ο καθένας δεν μπορεί να πηδήξει χωρίς να δει τσόντα μάλλον εκεί το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom