You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
πορνη με γυαλια για χυσιμο στη μουρη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nnikosss
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 36
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
η πιεξουλα τυπε, μπαινει κι εδω σαν px75, φοραει πατομπουκαλα μεν, αλλα σου κανει νομιζω....εχω αυτο το φετχ απο τις τσοντες. ξερεται καμια να το δεχεται ειτε μασαζ ειτε στουντιο εντος αττικης?
θα τη βρεις καθημερινα απο τις 11 το πρωϊ ως της 11 το βραδυ στη συγγρου στο υψος του ωνασσειου, θα την αναγνωρισεις απο την μεγαλη ουρα πακηδων που περιμενουν να την πηδηξουν με 5 ευρω
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Με παραπανω λεφτα σχεδον....ολες το κανουν αγαπητε εκτιμω!!!!....Λεφτα εχεις;;;;
stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
πανω στα γυαλια σου αρεσει να εσυ ????καλα ρε μονο εγω εχω αυτα τα γουστα? δεν το χει δοκιμασει κανεις? αυτη η πιεξουλα τι ειναι κανενα σουπερ μπαζο?
στηλε links να καταλαβουμε τι ακριβως ζητας εσυ
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.330
- Πόντοι
- 5.435
όχι δεν έχεις μόνο εσύ τέτοια γούστα, και σε εμένα θα μου άρεσε, αλλά είπαμε σε στούντιο δεν γίνεται.καλα ρε μονο εγω εχω αυτα τα γουστα? δεν το χει δοκιμασει κανεις? αυτη η πιεξουλα τι ειναι κανενα σουπερ μπαζο?
Καταρχίν οι κοπέλες είναι βαμένες με makeup κατα δεύτερον θα πρέπει να λουστούνε πάλι και ξανά μανά βάψιμο, μαλλιά, και οι πελάτες περιμένουν απέξω, γιαυτό μόνο σε cg
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
τρελο μπαζο τυπε, αλλα κανει ολα τα γουστακαλα ρε μονο εγω εχω αυτα τα γουστα? δεν το χει δοκιμασει κανεις? αυτη η πιεξουλα τι ειναι κανενα σουπερ μπαζο?
μπαινει και εδω σαν px75, στειλε της πμ αν ειναι να κανονισετε ;)
λεφτα υπαρχουν........μονο στη πιστωτικη. λοολΜε παραπανω λεφτα σχεδον....ολες το κανουν αγαπητε εκτιμω!!!!....Λεφτα εχεις;;;;
ποσο μπαζο ρε παιδια αυτη η πιεξουλα. λεπτομερειες?
ο σκοπος ειναι να σε φτιαχνει κ η μουρη οχι να ναι σα τη γιαγια μου
καθίκι
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2012
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Το δοκίμασα μία φορά στο ΦΚΚ ΟΑΣΕ στην Φρανκφούρτη…. Εκεί όλες οι πουτανίτσες πάνω στο γαμίση σε ρωτάνε αν θέλεις να τις χύσεις μέσα στο στόμα για να σε πάρουν +50 ευρώ και εγώ αυθόρμητα απάντησα επειδή φορούσε γυαλιά μυωπίας ότι μόνο για CIΦ θα έδινα +50 και τότε μου είπε όχι δεν μπορώ είμαι βαμμένη κτλ. και έτσι συνέχισα το γαμήση…. Αλλά μετά το ξάνα σκέφτηκε φαίνεται και είπε τελικά οκ αλλά δυστυχώς τότε είχα χύσει πολλές φορές εκείνη την ημέρα και βγήκε λίγο πράγμα πάνω στην μάπα της. Για αυτό πρόσεχε το CIΦ θέλει ριζόγαλο…Μην πας με γαλατάκι παστεριωμένο και πάει χαμένο…
τρελο μπαζο τυπε, αλλα κανει ολα τα γουστα
μπαινει και εδω σαν px75, στειλε της πμ αν ειναι να κανονισετε ;)
stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Το δοκίμασα μία φορά στο ΦΚΚ ΟΑΣΕ στην Φρανκφούρτη…. Εκεί όλες οι πουτανίτσες πάνω στο γαμίση σε ρωτάνε αν θέλεις να τις χύσεις μέσα στο στόμα για να σε πάρουν +50 ευρώ και εγώ αυθόρμητα απάντησα επειδή φορούσε γυαλιά μυωπίας ότι μόνο για CIΦ θα έδινα +50 και τότε μου είπε όχι δεν μπορώ είμαι βαμμένη κτλ. και έτσι συνέχισα το γαμήση…. Αλλά μετά το ξάνα σκέφτηκε φαίνεται και είπε τελικά οκ αλλά δυστυχώς τότε είχα χύσει πολλές φορές εκείνη την ημέρα και βγήκε λίγο πράγμα πάνω στην μάπα της. Για αυτό πρόσεχε το CIΦ θέλει ριζόγαλο…Μην πας με γαλατάκι παστεριωμένο και πάει χαμένο…
stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
τουλαχιστον φιλε δεν της λερωσες το βαψιμο !!!Το δοκίμασα μία φορά στο ΦΚΚ ΟΑΣΕ στην Φρανκφούρτη…. Εκεί όλες οι πουτανίτσες πάνω στο γαμίση σε ρωτάνε αν θέλεις να τις χύσεις μέσα στο στόμα για να σε πάρουν +50 ευρώ και εγώ αυθόρμητα απάντησα επειδή φορούσε γυαλιά μυωπίας ότι μόνο για CIΦ θα έδινα +50 και τότε μου είπε όχι δεν μπορώ είμαι βαμμένη κτλ. και έτσι συνέχισα το γαμήση…. Αλλά μετά το ξάνα σκέφτηκε φαίνεται και είπε τελικά οκ αλλά δυστυχώς τότε είχα χύσει πολλές φορές εκείνη την ημέρα και βγήκε λίγο πράγμα πάνω στην μάπα της. Για αυτό πρόσεχε το CIΦ θέλει ριζόγαλο…Μην πας με γαλατάκι παστεριωμένο και πάει χαμένο…
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
κοιτα, αν σου λεει κατι ειναι η αγαπημενη των πακηδων.... για να την πηδανε 300 την ημερα, ολο και κατι θα λεει τυπε ;)λεφτα υπαρχουν........μονο στη πιστωτικη. λοολ
ποσο μπαζο ρε παιδια αυτη η πιεξουλα. λεπτομερειες?
ο σκοπος ειναι να σε φτιαχνει κ η μουρη οχι να ναι σα τη γιαγια μου
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 65