Νέα

Πόπη Τσαπανίδου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Milfakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 326K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ο τυπος ηταν ξαναπαντρεμενος. Ειναι πολυ εμφανισιμος και αξιολογος. Εβγαλε χρηματα επι χρηματιστηριου, τωρα ποσα εχει και τι αλλο κανει δεν γνωριζω. Εμφανισιακα μπορουσε και καλυτερη.
Μην παραβλεπετε ομως οτι οι επωνυμες του γυαλιου ασκουν παραπανω γοητεια, βλεπε μενεγακη - ματεο κλπ...

ακριβως....η υπερπροβολη της απο τηλεοραση περιοδικα και ιντερνετ ανεβαζει παρα πολυ το value της σαν γκομενα, που σε διαφορετικη περιπτωση δεν θα το ειχε

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
Εννοειται...
Πως θα δικτυωθει το μωρο?
Εδω γκομενες της πλακας που δεν τις ξερει η μανα τους θελουνε γιατρό,δικηγόρο εφοπλιστή κτλ.
Το Ποπακι θα κολωσει?
Μην τρελλαθουμε κιολας.

+1

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
ακριβως....η υπερπροβολη της απο τηλεοραση περιοδικα και ιντερνετ ανεβαζει παρα πολυ το value της σαν γκομενα, που σε διαφορετικη περιπτωση δεν θα το ειχε
Επέτρεψε μου να διαφωνήσω...Οι συγκεκριμένες που αναφέρεις δεν χρειάζονται υπερπροβολή,είναι μουνάρες που αν τις έβλεπες στο δρόμο ακόμα κ να μην τις ήξερες θα σκάλωνες τρελλά...

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
Επέτρεψε μου να διαφωνήσω...Οι συγκεκριμένες που αναφέρεις δεν χρειάζονται υπερπροβολή,είναι μουνάρες που αν τις έβλεπες στο δρόμο ακόμα κ να μην τις ήξερες θα σκάλωνες τρελλά...

Υπάρχουν πολύ πιο ΜΟΥΝΑΡΕΣ που κυκλοφορούν έξω άλλα δεν τις ξέρεις ρε φίλε,είναι άσημες.

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.395
Πόντοι
7.135
Δηλαδή διαφωνείται οτι είναι ωραία γυναίκα; Την έχετε δει από κοντά και κυρίως άφαφτη στην καθημερινότητα της;....... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Εφώ τουλάχιστον που την έχω δει και όχι μία φορά αλλά αρκετές σας πληροφορώ οτι ε'ιναι πολύ ωραία γυναίκα............... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
Δηλαδή διαφωνείται οτι είναι ωραία γυναίκα; Την έχετε δει από κοντά και κυρίως άφαφτη στην καθημερινότητα της;....... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Εφώ τουλάχιστον που την έχω δει και όχι μία φορά αλλά αρκετές σας πληροφορώ οτι ε'ιναι πολύ ωραία γυναίκα............... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγώ δεν είπα το αντίθετο ρε φίλε,είναι ωραία,απλά είπα ότι υπάρχουν εξίσου ομορφότερες, oi οποίες δεν βγάζουν τη μάπα τους στην TV.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Υπάρχουν πολύ πιο ΜΟΥΝΑΡΕΣ που κυκλοφορούν έξω άλλα δεν τις ξέρεις ρε φίλε,είναι άσημες.
Συμφωνώ ότι υπάρχουν εξίσου καλές μουνάρες εκεί έξω απλώς είναι άγνωστες,όχι κ πολύ πιο μουνάρες...

Για τη Μεναγάκη μιλάμε,όχι για κανένα μπάζο...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

επετρεψε μου να διαφωνησω με την διαφωνια σου :grin:....η ωραια επωνυμη εχει μεγαλυτερο value για τα ματια της μαζας(καθως η πρωτη εχει το "οπλο" της υπερπροβολης της απο την τηλεοραση και το Ιντερνετ οποτε μπορει να μπαινει στα σπιτια χιλιαδων αντρων) απο οτι η ωραια ασημη παρολο που ειναι και οι δυο το ιδιο ωραιες  ;)

Επισκέπτης
Εγώ δεν είπα το αντίθετο ρε φίλε,είναι ωραία,απλά είπα ότι υπάρχουν εξίσου ομορφότερες, oi οποίες δεν βγάζουν τη μάπα τους στην TV.
Κι αυτές ΄ψαχνουν είτε λεφτάδες,
είτε παντρεύτηκαν στα 20 κανενάν συμμαθητή
είτε μένουν αγάμητες , ψάχνουν τον τζέμη μπόντ
είτε γαμιούνται με πολίστες, παιχτρόνια, μαγαζάτορες, μπάρμαν , dj και δεν συμμαζεύεται .....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Κι αυτές ΄ψαχνουν είτε λεφτάδες,
είτε παντρεύτηκαν στα 20 κανενάν συμμαθητή
είτε μένουν αγάμητες , ψάχνουν τον τζέμη μπόντ
είτε γαμιούνται με πολίστες, παιχτρόνια, μαγαζάτορες, μπάρμαν , dj και δεν συμμαζεύεται .....

:S φρικαλεο ενδεχομενο

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
επετρεψε μου να διαφωνησω με την διαφωνια σου :grin:....η ωραια επωνυμη εχει μεγαλυτερο value για τα ματια της μαζας(καθως η πρωτη εχει το "οπλο" της υπερπροβολης της απο την τηλεοραση και το Ιντερνετ οποτε μπορει να μπαινει στα σπιτια χιλιαδων αντρων) απο οτι η ωραια ασημη παρολο που ειναι και οι δυο το ιδιο ωραιες  ;)
Προσωπικά θεωρώ τον εαυτό μου αρκετά αντικειμενικό κ δεν στέκομαι στο ποια είναι κάποια,αλλά στο πόσο όμορφη είναι...έτσι απλά...

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
τελικα η ποπαρα ειναι δικια μας :cum:πριν λιγο ειπε στην εκπομπη της οτι πρεπει να πανε περισσοτεροι μπατσοι στη δεθ γιατι η κατασταση εχει ξεφυγει

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
μας τον σηκωσες παλι σημερα τσαπανιδου

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.618
Πόντοι
9.931
Για όποιον ενδιαφέρεται έχει την Ποπαρα αυτή τη στιγμή στον ΣΚΑΙ καλεσμένη στην εκπομπή ο "κόσμος ανάποδα".

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
Για όποιον ενδιαφέρεται έχει την Ποπαρα αυτή τη στιγμή στον ΣΚΑΙ καλεσμένη στην εκπομπή ο "κόσμος ανάποδα".

Περίμενα να βάλει τα αθλητικά που της έδωσε η άλλη η αχλάδο να δούμε κανένα πόδι  :humpleg:
αλλά τίποτα!! :headbang:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μιλφαρα  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Πολύ καλό μιλφόνι η κυρία Τσαπανίδου. Μας καβλώνει πρωινιάτικα με τα σέξυ φορέματα και τις γοβιές της  :2funny: 
Εμένα μ'αρέσει και η άλλη η καστανή στο μεσημεριανό με το Μπογδάνο, όπως και εκείνη η Τζένη από συντέλεια που της είχε ρίξει ο Δημητράκης το διαπεραστικό-δολοφονικό βλέμμα του  :2funny:
Γενικά ξέρει τι κάνει ο Καραφλούζος..

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Δεν φαινεται παντως να τα παιρνει αυτη για να γαμιεται.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.136
Πόντοι
7.865
Πάντως αμα σε βάλει κάτω αυτή η γαμιόλα θα είσαι τέζα για κανένα τριήμερο...Πρέπει να κάνει πολύ βάρβαρα γαμήσια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom