Νέα

Πόπη Τσαπανίδου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Milfakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 326K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Αστε την γυναικα να γαμηθει ελευθερα , τωρα που ειναι στις καύλες της.Στο όριο ειναι να περασουν. Αν και κανονικα χρειαζεται τουλαχιστον 2 για να χορτάσει αυτη. Πρεπει να ειναι πολυ λυσσαρα στο κρεβατι. :humpleg:

COLOTRYPEUR

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
για γυναικα 45 χρονων να ξερεις οτι ειναι τεραστια επιτυχια παντως να χτυπαει πλουσιο γκομενο που βλεπεται  :rolleyes:

Για μια οποιαδήποτε γυναίκα ίσως. Για την Ποπάρα είναι καθημερινότητα.

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
για γυναικα 45 χρονων να ξερεις οτι ειναι τεραστια επιτυχια παντως να χτυπαει πλουσιο γκομενο που βλεπεται  :rolleyes:

σωστος,αλλα υπαρχει και η αλλη οψη.ο τυπος με τοσα (προφανως),λεφτα γιατι δεν βρηκε τιποτα καλυτερο;

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
σωστος,αλλα υπαρχει και η αλλη οψη.ο τυπος με τοσα (προφανως),λεφτα γιατι δεν βρηκε τιποτα καλυτερο;
Μπορει να καυλωνε και αυτος οταν την εβλεπε με τα ψιλοτακουνα και ειπε να την γλεντησει για λιγο οσο και να του κοστισει....
Μπορει να τα εχει χασει ολα στο χρηματιστηριο και να τον συντηρει η ποπαρα με τον μισθο της γιατι εχει ενα καυλι ναααα με το συμπαθειο ...
Που να ξερουμε τυπε μου. Η ουσια ειναι μία. Δεν ειμαστε εμεις στην θεση του.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Μπορει να καυλωνε και αυτος οταν την εβλεπε με τα ψιλοτακουνα και ειπε να την γλεντησει για λιγο οσο και να του κοστισει....
Μπορει να τα εχει χασει ολα στο χρηματιστηριο και να τον συντηρει η ποπαρα με τον μισθο της γιατι εχει ενα καυλι ναααα με το συμπαθειο ...

Αυτο ειναι υπαρκτοτατο σεναριο με τα χαλια του ελληνικου χρηματιστηριου....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Γιατί να μην είμαι με 50 χρονών γυναίκα;...γιατί;

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

τυπε μου δεν την παλευει μια μπροστα στη σια κοσιωνη.η σια εχει και καλυτερη κωλαρα,και βυζους,και στο κατω κατω,δεν εχει ξεχειλωσει απο τις γεννες

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Μπορει να ειναι στο κλαμπ των ρεμων και των χατζηγιαννηδων τυπε  :sunglasses:

μπααα,δεν νομιζω.να χανει τον χρονο της η θεσσαλονικια για εναν πουστακο;δεν νομιζω πως εχει γεννηθει ακομη αυτη η θεσσαλονικια αλογα

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
μπααα,δεν νομιζω.να χανει τον χρονο της η θεσσαλονικια για εναν πουστακο;δεν νομιζω πως εχει γεννηθει ακομη αυτη η θεσσαλονικια αλογα

Αμα ο πουστακος πληρωνει καλα και συμπληρωνει ετσι τον μισθο της απο τον ΣΚΑΙ?  ;)

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Αμα ο πουστακος πληρωνει καλα και συμπληρωνει ετσι τον μισθο της απο τον ΣΚΑΙ?  ;)

παιζει,γιατι μια θεσσαλονικια θα εκανε τα παντα για τα λεφτα,αλλα χαλαει το ονομα της ετσι  :P

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
παιζει,γιατι μια θεσσαλονικια θα εκανε τα παντα για τα λεφτα,αλλα χαλαει το ονομα της ετσι  :P
Γιατι το λες αυτο τυπε μου? Πιστευω οτι παιζει ρολο ο χαρακτηρας της γυναικας και οχι η καταγωγη της για το αν θα εκανε και τι , για τα λεφτα. Το μονο που μπορω να πω για βορειελλαδιτισες , αν και Αθηναιος , ειναι οτι εχω κανει το καλυτερο σεξ της ζωης μου με Σαλονικια.

Επισκέπτης
εχεις γνωρισει θεσσαλονικια;

1)Καλύτερα γονίδια στατιστικά από αθηναίες.
2)Γαμιούνται πιο εύκολα. Μάλλον λιγότερο δύσκολα.
3)Πιο "νυχτερινό" ντύσιμο. Για μένα καλό. Για άλλους όχι.
4)Πιο φανταχτερό βάψιμο.Για μένα όπως το (3)
5)Πιο απίθανο να συμμετάσχουν σε μη "συμβατικές" δραστηριότητες.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515

ο τυπος ηταν ξαναπαντρεμενος. Ειναι πολυ εμφανισιμος και αξιολογος. Εβγαλε χρηματα επι χρηματιστηριου, τωρα ποσα εχει και τι αλλο κανει δεν γνωριζω. Εμφανισιακα μπορουσε και καλυτερη.
Μην παραβλεπετε ομως οτι οι επωνυμες του γυαλιου ασκουν παραπανω γοητεια, βλεπε μενεγακη - ματεο κλπ...

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
1)Καλύτερα γονίδια στατιστικά από αθηναίες.
2)Γαμιούνται πιο εύκολα. Μάλλον λιγότερο δύσκολα.
3)Πιο "νυχτερινό" ντύσιμο. Για μένα καλό. Για άλλους όχι.
4)Πιο φανταχτερό βάψιμο.Για μένα όπως το (3)
5)Πιο απίθανο να συμμετάσχουν σε μη "συμβατικές" δραστηριότητες.
αυτο ακριβως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom