assofmaria
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2023
- Like
- 212
- Πόντοι
- 20
Τις τελευταίες δυο μέρες νιώθω πόνο στο πάνω μέρος του πετσακίου του πέους. Όχι έντονο, αλλά σίγουρα ενοχλητικό. Όταν κατεβάζω το πετσάκι, ο πόνος γίνεται πολύ δυνατός. Στην βάλανο μαζεύεται μια λευκή κοκκώδης ουσία, όμοια με εκείνη που μαζεύεται αν δεν κάνει καποιος μπάνιο για τρεις-τέσσερεις μέρες. Ξεπλένοντάς την με ζεστό νερό φεύγει, αλλά εμφανίζεται πάλι μετά από 1-2 ώρες. Δεν υπάρχουν άλλες εκκρίσεις στο εσώρουχο.
Τις τελευταίες 10 μέρες, δεν έχω κάνει έντονο σεξ (μακάρι να έκανα), ούτε καν απλό ή μαλακία. Μια πίπα και ένα διαδοχικό handjob, πριν καμιά βδομάδα μόνο. Επίσης, δεν έχω χρησιμοποιήσει δημόσιες τουαλέτες ή άλλους χώρους υγειινής, πλην του σπιτιού μου.
Έχει συμβεί σε κανέναν κάτι ανάλογο; Πόσο παρέμεινε και πώς έφυγε; Αν επιμείνει σε τι γιατρό να πάω; Δερματολόγο ή Ουρολόγο;
Τις τελευταίες 10 μέρες, δεν έχω κάνει έντονο σεξ (μακάρι να έκανα), ούτε καν απλό ή μαλακία. Μια πίπα και ένα διαδοχικό handjob, πριν καμιά βδομάδα μόνο. Επίσης, δεν έχω χρησιμοποιήσει δημόσιες τουαλέτες ή άλλους χώρους υγειινής, πλην του σπιτιού μου.
Έχει συμβεί σε κανέναν κάτι ανάλογο; Πόσο παρέμεινε και πώς έφυγε; Αν επιμείνει σε τι γιατρό να πάω; Δερματολόγο ή Ουρολόγο;