raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.252
- Πόντοι
- 5.006
ρε τυπε τι μου αναφερεις τους γιαπωνεζους και τους ναζι..εγω σου ανεφερα παραδειγματα μονο εγκληματων με θρησκευτικο υποβαθρο...η ιερα εξεταση πχ. ηταν η ρωμαιοκαθολικη εκκλησια που δικαζε τους αιρετικους κατα το γραμμα των χριστιανικων κανονων...λεγανε δηλαδη οτι εισαι κατα του χριστου, οποτε τραβα στην πυρα...σε ποια θρησκευτικα κειμενα στηριζονταν τωρα, αν μπορεις πανε βρες τα....Ρε αγόρι μου αγριότητες κάνουν πολλοί και διάφοροι και σήμερα και πριν μισό αιώνα πολύ περισσότεροι. Οι Γιαπωνέζοι ας πούμε στον ΒΠΠ κάνανε απίστευτες αγριότητες, οι Ναζήδες επίσης, ακόμα κι οι δυτικοί με τις βόμβες. Αλλά τις έκαναν από μια μαλακισμένη εθνικιστική-φασιστική-μιλιταριστική ιδεολογία η οποία γίνεται να αλλάξει και όντως στο μεταξύ έχει αλλάξει. Η βία του Ισλάμ όμως δεν θα αλλάξει ποτέ όσο υπάρχουν πιστοί του διότι τα ίδια τα ιερά τους κείμενα τους λένε να τη ασκούν.
Το ότι είχαν κάνει οι χριστανοί αγριότητες το μεσαίωνα στο όνομα της θρησκείας ισχύει, αλλά πρώτον ήταν μεσαίωνας και δεύτερον κανένα ιερό τους κείμενο δεν τους το είχε επιβάλει, αυτών τους καύλωσε έτσι.
Αντίθετα το κοράνι ΑΠΑΙΤΕΙ την βία! Το ότι δεν την ασκούν όλοι είναι διότι δεν είναι όλοι βλαμμένοι να το ακολουθούν πιστά. Αλλιώς δίκιο έχει ο ΙΣΙΣ, μόνο αυτοί είναι πραγματικά πιστοί στο κοράνι οι υπόλοιποι είναι "άπιστοι"!
αυτο που θελω να πω ειναι οτι εφοσον τα χριστιανικα κειμενα ειναι απο την εποχη του χριστου μεχρι και σημερα τα ιδια, σημαινει οτι δεν εχει αλλαξει το περιεχομενο τους...αρα ειναι ολα θεμα ερμηνειας : η ιερα εξεταση τα ερμηνευε ετσι, εσυ τωρα αλλιως...και οι δυο ομως χριστιανοι δηλωνατε (δηλωνετε)
κανενα κορανι δεν απαιτει την βια..σε μεμονομενες φρασεις στηριζεσαι μονο εσυ και ο ισις,οποτε να το προσεξεις αυτο...ειναι τουλαχιστον αστειο να μου λες οτι οι υπολοιποι 1,5 δισ μουσουλμανοι που δεν ανηκουν στον ισισ και δεν ανατιναζονται δεν ξερουν καλα το κορανι ή το ξερουν απλα κανουν τα στραβα ματια και δεν το εφαρμοζουν....