Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.107
- Πόντοι
- 1.686
Με το Ισλαμ καθεαυτο δεν εχω κανενα προβλημα ουτε με τους Μουσουλμανους. Ουτε καν με τους ακραιους. Φυσικα αναγνωριζω οτι αποτελει η ενδεχεται να αποτελεσει απειλη η ακραια μορφη και δε σκοπευω να καθομαι με σταυρμενα τα χερια αν απειληθω.
Αυτοι που συχαινομαι ειναι οι εμετικοι υποκριτες αριστεριστες "αλληλεγγυοι" που για την καρεκλα και το χρημα γινονται γλοιωδεις και παριστανουν τους ανθρωπιστες και τελοσπαντων πουλανε ελπιδα ενω ειναι απλως εμετικοι δημαγωγοι. Οπως δεν εχω προβλημα απολυτως κανενα με το δροσερο, σιχαινομαι ομως τους " υποστηρικτες των δικαιωματων των gay", δεν εχω προβλημα με τις γυναικες αλλα μου καθονται στο στομαχι οι " φεμινιστριες" και γενικα ολοι οι αυτοκλητοι σωτηρες που εχουν το συνδρομο του θεου.
Οσον αφορα ξενους στην Ελλαδα αυτοι που πρεπει να φυγουν με τις κλωτσιες ειναι οι γυφτορουμανοι. ( οχι οι κανονικοι ρουμανοι). Και οι γυφτοβουλγαροι ( οχι οι κανονικοι ).
Τωρα οι μουσουλμανικες κοινοτητες αν θελουν να ειναι στη χωρα και να ακολοθουν τις παραδοσεις τους δεν ενοχλουν. Αλλα να υπαρχει και ειδικη θρησκευτικη αστυνομια, οχι μονο στα λογια. Ουτε κλεβουν, ουτε πινουν, ουτε πουτανες, ουτε φασαριες ουτε τιποτα. Να μπει μουφτης τζαμι κλπ, και σαρια και οι μουσουλμανοι να υποκεινται στον καδη, οπως οι στρατιωικοι υποκεινται στο στρατοδικειο. Αν πιαστει κανα κολοπαιδι μαροκινος να κλεβει πορτοφολι , καταδικη απο τον καδη η τον ιμαμη και κοψιμο το χερακι. Το κρανιο του Πακιστανου που βιασε το κοριτσακι, ηδη να ηταν σε ξεχωριστο οστεοφυλακιο απο τον υπολοιπο σκελετο. Κλπ.
Σίγουρα είναι ενδιαφέρουσα άποψη !