Νέα

Πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kronos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
ενω....οι φλαμανδοι "γνησιοι" κομηδες ,λιγα εκατομμυρια ανθρωπους  εχουν θαψει!!!!  πλακα κανετε ρε σεις ,ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβετε πως ενα ματσο κατευθυνομενοι μουρλοι ,σπρωχνουν απλως την  κατασταση προς την επιθυμητη καταληξη,που δεν ειναι αλλη απο την χωρις προηγουμενο οργουελικη αστυνομευση και παρακολουθηση της ιδιωτικης ζωης.....Εχετε καταλαβει τι σαρωτικο τσουναμι καταπατησης ελευθεριων στο ονομα "αορατων" απειλων κοντοζυγωνει????? ΘΑ ΧΑΘΕΙ Η ΜΠΑΛΑ!
Nαι τύπε. Θα παρακολουθουν τι γραφεις στο μπου κομ και θα σου στελνουν μειλ να συμμορφωθεις επειδη εισαι επικινδυνος.
Τα μετρα ασφαλειας τα φοβουνται μονο οι κομπλεξικοι, οι βλακες και οι ενοχοι.
Διαλεξε τι θελεις να εισαι απ ολα.

Ετσι πηγε ενας φιλος μου στο Ισραηλ για τουρισμο, και τον υποδεχθηκε ισραηλινος φιλος του. Σε καθε δρομο υπηρχαν ενστολοι με οπλα για λογους ασφαλειας. Ο φιλος μου, εδειξε ενοχληση. Ο Ισραηλινος απορησε "τι προβλημα εχεις?" Του απανταει ο αλλος "με ενοχλει να βλεπω παντου αστυνομια, μου προκαλει ανασφαλεια". "Ανασφαλεια σου προκαλει η αστυνομια? Τι εισαι, τρομοκρατης ή ανοητος? Εμας αγαλλιαζει η καρδια μας να τους βλεπουμε σε καθε δρομο".

Προφανως κι εσυ κλοουζερακο, αν σκαγανε οι μπομπες στη γειτονια σου, θα ειχες αλλη αποψη.
Τωρα εισαι απλως ενας ακομη προοδευτικος του καναπε, που φοβαται την...αστυνομευση για ιδεοληπτικους ανευ σημασιας λογους.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Οι χιλιαδες που πνιγηκαν στη μεσογειο δεν πηγαιναν διακοπες,εφυγαν γιατι κατεστρεψαν και εκλεψαν τις χωρες τους οι δυτικοι, οτι δηλαδη κανουν στην ελλαδα,
Πατε καλα ρε, οτι γινεται τωρα στην ευρωπη ειναι το φυσικο επακολουθο.
Ειναι φυσικο επακολουθο του οτι με προσχημα τη δημοκρατία κάποιοι "δυτικοι" επιβαλουν στους λαούς να ανεχτουν αυτους που ολοφάνερα δηλώνουν οτι θα τους κάνουν κομματακια με τη πρωτη ευκαιρία,για να σε βοηθησω ειναι οι ιδιοι ¨δυτικοι" που κλέβουν τις τριτοκοσμικές χώρες
και τι σε πειραζει ρε τι εχεις να κρυψεις?  :dancing:
σε καθεστως ολοκληρωτικού χαφιεδισμου όπως στα σοβιέτ δε χρειαζεται να εχεις κάτι για να σε παρακολουθουν

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Την θεια μου την θεούσα την ενδιαφέρει τύπε :sunglasses:
Οπως και μερικούς άλλους βλέπω, που πιστεύουν ότι οι μυστικές υπηρεσιες θα ασχολούνται με το σε ποια μπάζα κάνουν λάικ

Σα να εχει παραγινει αυτο με τις βομβες. Η πρεπει να υπαρχουν περισσοτεροι ελεγχοι, η πρεπει να παρουν σουτ οι μουσουλμανοι, τουλαχιστον οι υποπτοι. Αλλιως δε γινεται. Εκτος και αν μαθουμε να ζουμε με αυτο που λεμε μερικοι. Ναι ειναι φυσιολογικο δηλαδη να πας να κανεις ενα ταξιδι η να πηγαινεις σε ενα εμπορικο κεντρο η στο μετρο και να γινεσαι κιμας, η να ακρωτηριαζεσαι.
Χθες πχ θα μπορουσε ανετα να ειναι ενας απο εμας εκει. Υπαρχουν πολλοι λογοι για να βρισκεται καποιος φυσιολογικος ανθρωπος στο τσεκ ιν αεροδρομιου μιας ευρωπαικης πρωτευουσας. Δεν ειναι πχ καποια βαση αμερικανων στη μεση ανατολη, καποιο κτηριο του αμερικανικου στρατου στη βαγδατη, καμια νατοικη βαση, αντε καποιο στρατοπεδο εστω σε δυτικη χωρα εμπολεμη να πεις αντε. Ο στοχος εχει καποια σχεση.
Εδω μιλαμε για παρανοικους που απλα γουσταρουν να καθαριζουν κοσμο.
Μη ψαχνετε να βρειτε δικαιολογια στα κινητρα αυτων . Το κινητρο ειναι καθαρα ο φονος των απιστων ειτε σας αρεσει ειτε οχι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Nαι τύπε. Θα παρακολουθουν τι γραφεις στο μπου κομ και θα σου στελνουν μειλ να συμμορφωθεις επειδη εισαι επικινδυνος.
Τα μετρα ασφαλειας τα φοβουνται μονο οι κομπλεξικοι, οι βλακες και οι ενοχοι.
Διαλεξε τι θελεις να εισαι απ ολα.

Ετσι πηγε ενας φιλος μου στο Ισραηλ για τουρισμο, και τον υποδεχθηκε ισραηλινος φιλος του. Σε καθε δρομο υπηρχαν ενστολοι με οπλα για λογους ασφαλειας. Ο φιλος μου, εδειξε ενοχληση. Ο Ισραηλινος απορησε "τι προβλημα εχεις?" Του απανταει ο αλλος "με ενοχλει να βλεπω παντου αστυνομια, μου προκαλει ανασφαλεια". "Ανασφαλεια σου προκαλει η αστυνομια? Τι εισαι, τρομοκρατης ή ανοητος? Εμας αγαλλιαζει η καρδια μας να τους βλεπουμε σε καθε δρομο".

Προφανως κι εσυ κλοουζερακο, αν σκαγανε οι μπομπες στη γειτονια σου, θα ειχες αλλη αποψη.
Τωρα εισαι απλως ενας ακομη προοδευτικος του καναπε, που φοβαται την...αστυνομευση για ιδεοληπτικους ανευ σημασιας λογους.

βρηκες παραδειγμα και συ τους εβραιους. που αμα βρεθει ενας εβραιος να μην εχει φοβια καταδιωξης τον στελνουν στον ψυχολογο να δει τι δεν παει καλα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
σε καθεστως ολοκληρωτικού χαφιεδισμου όπως στα σοβιέτ δε χρειαζεται να εχεις κάτι για να σε παρακολουθουν
Ελα ομως που ειναι οι...σοβιετολαγνοι αυτοι που "ανησυχουν" μην χασουν την ιδιωτικοτητα που τους παρεχει ο δυτικος τροπος σκεψης.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Σα να εχει παραγινει αυτο με τις βομβες. Η πρεπει να υπαρχουν περισσοτεροι ελεγχοι, η πρεπει να παρουν σουτ οι μουσουλμανοι, τουλαχιστον οι υποπτοι. Αλλιως δε γινεται. Εκτος και αν μαθουμε να ζουμε με αυτο που λεμε μερικοι. Ναι ειναι φυσιολογικο δηλαδη να πας να κανεις ενα ταξιδι η να πηγαινεις σε ενα εμπορικο κεντρο η στο μετρο και να γινεσαι κιμας, η να ακρωτηριαζεσαι.
Χθες πχ θα μπορουσε ανετα να ειναι ενας απο εμας εκει. Υπαρχουν πολλοι λογοι για να βρισκεται καποιος φυσιολογικος ανθρωπος στο τσεκ ιν αεροδρομιου μιας ευρωπαικης πρωτευουσας. Δεν ειναι πχ καποια βαση αμερικανων στη μεση ανατολη, καποιο κτηριο του αμερικανικου στρατου στη βαγδατη, καμια νατοικη βαση, αντε καποιο στρατοπεδο εστω σε δυτικη χωρα εμπολεμη να πεις αντε. Ο στοχος εχει καποια σχεση.
Μη ψαχνετε να βρειτε δικαιολογια στα κινητρα αυτων . Το κινητρο ειναι καθαρα ο φονος των απιστων ειτε σας αρεσει ειτε οχι.

Ειναι απλό.
Η δεχομαστε ότι θα έχουμε συχνα νεκρους και ακρωτηριασμένους απο βόμβες
Η διώχνουμε όλους τους μουσουλμάνους.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Φιντελε,
Μπορεις να βριζεις, no problem.

Δε σε βριζω. Την πραγματικοτητα λεω. Οταν χθες καποιος τρελος εχει κανει εντερα και στομαχια 35 ανθρωπους που ουτε τους ηξερε, που θα μπορουσα να ημουν και εγω η καποιος κοντινος μου και εσυ λες οτι καλα εκανε, τοτε απλα περιγραφω την πραγματικοτητα οτι εισαι ενας σκατροψυχος κρετινος. Τι εισαι δηλαδη καλος ανθρωπος?
Εσενα αν ερθει ο κολλητος μου και σου καθαρισει ολη την οικογενεια στο σπιτι ενω κοιμαται και εγω πω καλα εκανε θα μου πεις μπραβο μεγαλε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Καλα κανουν ρε τύπε, αφου οι φλαμανδοι κομητες σκοτωσαν καποιους, καπου, καποτε.  :jerking:

Επειδη ομως τελικα η πραγματικοτητα και η αληθεια ειναι ξεροκεφαλη, αυτα τα αριστερο-κουλτουριαρικα ειναι καταδικασμενα σε πληρη απαξιωση.

Μετα θα αρχισουν την κλαούνα καποιοι "αχου κλαψ κλαψ γιατι ανεβαινει η ακροδεξια??"

Εσεις την ανεβαζετε ρε βλακες αριστεροι, που ειστε ετοιμοι να στηριξετε την καθε κατσαριδα απλα για να φανειτε "διαφορετικοι" και να μην σας πουν νοικοκυραιους (λες και ειναι βρισια).
Λες και δεν ειστε εσεις οι πρωτοι που θα αποκεφαλιζαν οι ισλαμοφασιστες. Ανοητοι.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
  Εκτος και αν μαθουμε να ζουμε με αυτο που λεμε μερικοι. 
Μη σε εκπλήσσει η απάθεια της Δύσης,το ιδεολογικό της πρόβλημα και ο θάνατος της εχουν αναλυθει προ πολλού
Ελα ομως που ειναι οι...σοβιετολαγνοι αυτοι που "ανησυχουν" μην χασουν την ιδιωτικοτητα που τους παρεχει ο δυτικος τροπος σκεψης.
υπάρχουν και χειρότερα,γκέηδες υπέρ του ισλάμ,η Δυση ειναι άρρωστη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
υπάρχουν και χειρότερα,γκέηδες υπέρ του ισλάμ,η Δυση ειναι άρρωστη
Α ναι, που το πας αυτο?
Οι ομοφυλοφιλοι, τους οποιους οι ισλαμιστες πετανε απο τα μπαλκονια και μετα τους λιθοβολουν.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.022
Πόντοι
6.256
Δε σε βριζω. Την πραγματικοτητα λεω. Οταν χθες καποιος τρελος εχει κανει εντερα και στομαχια 35 ανθρωπους που ουτε τους ηξερε, που θα μπορουσα να ημουν και εγω η καποιος κοντινος μου και εσυ λες οτι καλα εκανε, τοτε απλα περιγραφω την πραγματικοτητα οτι εισαι ενας σκατροψυχος κρετινος. Τι εισαι δηλαδη καλος ανθρωπος?
Εσενα αν ερθει ο κολλητος μου και σου καθαρισει ολη την οικογενεια στο σπιτι ενω κοιμαται και εγω πω καλα εκανε θα μου πεις μπραβο μεγαλε?
Α, καλα, αυτο καταλαβες? ;ειναι δυνατον να εννοω κατι τετοιο?
Η λαθος εκφραστηκα η λαθος καταλαβες, τεσπα, τελος.-

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Καλα κανουν ρε τύπε, αφου οι φλαμανδοι κομητες σκοτωσαν καποιους, καπου, καποτε.  :jerking:

Επειδη ομως τελικα η πραγματικοτητα και η αληθεια ειναι ξεροκεφαλη, αυτα τα αριστερο-κουλτουριαρικα ειναι καταδικασμενα σε πληρη απαξιωση.

Μετα θα αρχισουν την κλαούνα καποιοι "αχου κλαψ κλαψ γιατι ανεβαινει η ακροδεξια??"

Εσεις την ανεβαζετε ρε βλακες αριστεροι, που ειστε ετοιμοι να στηριξετε την καθε κατσαριδα απλα για να φανειτε "διαφορετικοι" και να μην σας πουν νοικοκυραιους (λες και ειναι βρισια).
Λες και δεν ειστε εσεις οι πρωτοι που θα αποκεφαλιζαν οι ισλαμοφασιστες. Ανοητοι.

Φιλε Αλεξ.
Μονο ο Κασιδιαρης μιλησε σημερα για κλειστα σύνορα και κινδυνο ισλαμοποιησης
Οι ΝΔκρατες κατι αερολογιες σαν αυτές των Συριζαιων έλεγαν.
Μην την λες μετα στον κοσμο γιατι δεν ψήφισε ΝΔ..

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006

δηλαδη εσυ μες στο μυαλο σου εχεις σχηματισει την πεποιθηση οτι οι αριστεροι και δεν ξερω εγω ποιοι αλλοι στηριζουν τον ισισ και με βαση αυτο το δεδομενο κανεις κουβεντα.... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τυπε δεν απαντανε ετσι νεροβραστα στην τραμπουκα. σε καταστολη με αγχολυτικα εισαι?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Φιλε Αλεξ.
Μονο ο Κασιδιαρης μιλησε σημερα για κλειστα σύνορα και κινδυνο ισλαμοποιησης
Οι ΝΔκρατες κατι αερολογιες σαν αυτές των Συριζαιων έλεγαν.
Μην την λες μετα στον κοσμο γιατι δεν ψήφισε ΝΔ..
Ο Κασιδιαρης για το μονο που ειναι ικανος τυπε ειναι να πυροβολαει πινακιδες,φοβουμενος μην
πινακιδοποιηθουμε.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Eιπες φυσικο επακολυθο? Τι θα πει φυσικο επακολουθο? Γιατι εγω το να ανατιναζει καποιος κοσμο επιτηδες στο τσεκ ιν ενος πολιτικου αεροδρομιου δε το βλεπω καθολου φυσικο επακολουθο. Ειναι η απολυτη αρρωστια παρανοια απανθρωπια η πλεον ειδεχθης και εγκληματικη πραξη. Οπως και αυτο που εγινε στο Παρισι φυσικα.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ο Κασιδιαρης για το μονο που ειναι ικανος τυπε ειναι να πυροβολαει πινακιδες,φοβουμενος μην
πινακιδοποιηθουμε.

Γαμουσε και ενα γυμνασμένο ξανθο μουνι τυπε.
Ο Αλεξης που ψήφισες παντρευτηκε την πρώτη που του άνοιξε τα ποδια :priest:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δηλαδη εσυ μες στο μυαλο σου εχεις σχηματισει την πεποιθηση οτι οι αριστεροι και δεν ξερω εγω ποιοι αλλοι στηριζουν τον ισισ και με βαση αυτο το δεδομενο κανεις κουβεντα.... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Δε στηριζουν αλλα οταν παει να γινει κατι ολο σκουζουν σα πουτανες και μα μου και τα ανθρωπινα δικαιωματα. Αυτο ειναι στηριξη και μαλιστα οχι αντρικια και καθαρη αλλα πουστικη ξηγα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom