alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Nαι τύπε. Θα παρακολουθουν τι γραφεις στο μπου κομ και θα σου στελνουν μειλ να συμμορφωθεις επειδη εισαι επικινδυνος.ενω....οι φλαμανδοι "γνησιοι" κομηδες ,λιγα εκατομμυρια ανθρωπους εχουν θαψει!!!! πλακα κανετε ρε σεις ,ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβετε πως ενα ματσο κατευθυνομενοι μουρλοι ,σπρωχνουν απλως την κατασταση προς την επιθυμητη καταληξη,που δεν ειναι αλλη απο την χωρις προηγουμενο οργουελικη αστυνομευση και παρακολουθηση της ιδιωτικης ζωης.....Εχετε καταλαβει τι σαρωτικο τσουναμι καταπατησης ελευθεριων στο ονομα "αορατων" απειλων κοντοζυγωνει????? ΘΑ ΧΑΘΕΙ Η ΜΠΑΛΑ!
Τα μετρα ασφαλειας τα φοβουνται μονο οι κομπλεξικοι, οι βλακες και οι ενοχοι.
Διαλεξε τι θελεις να εισαι απ ολα.
Ετσι πηγε ενας φιλος μου στο Ισραηλ για τουρισμο, και τον υποδεχθηκε ισραηλινος φιλος του. Σε καθε δρομο υπηρχαν ενστολοι με οπλα για λογους ασφαλειας. Ο φιλος μου, εδειξε ενοχληση. Ο Ισραηλινος απορησε "τι προβλημα εχεις?" Του απανταει ο αλλος "με ενοχλει να βλεπω παντου αστυνομια, μου προκαλει ανασφαλεια". "Ανασφαλεια σου προκαλει η αστυνομια? Τι εισαι, τρομοκρατης ή ανοητος? Εμας αγαλλιαζει η καρδια μας να τους βλεπουμε σε καθε δρομο".
Προφανως κι εσυ κλοουζερακο, αν σκαγανε οι μπομπες στη γειτονια σου, θα ειχες αλλη αποψη.
Τωρα εισαι απλως ενας ακομη προοδευτικος του καναπε, που φοβαται την...αστυνομευση για ιδεοληπτικους ανευ σημασιας λογους.