diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑ, το οπιο του ημιμαθηΑπίστευτη μπαρούφα που αναπαράγεται στο διαδίκτυο από διανοητικά καθυστερημένους...
ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑ, το οπιο του ημιμαθηΑπίστευτη μπαρούφα που αναπαράγεται στο διαδίκτυο από διανοητικά καθυστερημένους...
Οι δυο πιθηκες
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2016/03/23/aaa-foniades.JPG[/img[/URL]]
πως σε λενε αγορι μου?
-Ιμπραη ελ..
-ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ στα ισλαμοπιθηκια
πισω στην μεκκα να διαβαζουν το κορανι για τις σφαγες των απιστων
[/quote]
Kαι οι δύο είχαν φάκελο για ποινικά αδικηματα.
Αραβομουσλιμια που έκλεβαν την χώρα που τους αντιμετώπισε σαν ανθρώπους.
Δεν γουσταραν να ενσωματωθούν, αλλά προτιμησαν να παρασιτουν
Αχρηστα παρασιτα που όταν κάποιος τους έψησε για τις 72 παρθενες και αφθονο φαγητο, ανατιναχθηκαν ανάμεσα σε αθώους.
Αυτοι ειναι οι μουσουλμανοι
Μπαρουφα και αυτο φιλε;Το θεωρεις τυχαιο δηλαδη το οτι το Isis χρηματοδοτειται απο συμμαχους των αμερικανων;Απίστευτη μπαρούφα που αναπαράγεται στο διαδίκτυο από διανοητικά καθυστερημένους...
Οταν οι Βελγοι συνέλαβαν τον αρχιτρομοκράτη τις προάλλες σε συνοικια μουσουλμάνων, στους αστυνομικούς την έπεσαν οι Αραβες γειτονες βριζοντας τους και φωναζοντας τους να φύγουν :S
ποιοι συμμαχοι των αμερικανων;Μπαρουφα και αυτο φιλε;Το θεωρεις τυχαιο δηλαδη το οτι το Isis χρηματοδοτειται απο συμμαχους των αμερικανων;
Επισης θα ηθελα να μου πεις αν φυσικα γνωριζεις απο που προερχεται ολος αυτος ο οπλισμος;Γενικα ο εξοπλισμος τους;
Μπαρουφα και αυτο φιλε;Το θεωρεις τυχαιο δηλαδη το οτι το Isis χρηματοδοτειται απο συμμαχους των αμερικανων;
Επισης θα ηθελα να μου πεις αν φυσικα γνωριζεις απο που προερχεται ολος αυτος ο οπλισμος;Γενικα ο εξοπλισμος τους;
ποιοι συμμαχοι των αμερικανων;
Ολα για τα συμφεροντα γινινται,παρτε το χαμπαρι.
Παρε και αλλο.
Οι χιλιαδες που πνιγηκαν στη μεσογειο δεν πηγαιναν διακοπες,εφυγαν γιατι κατεστρεψαν και εκλεψαν τις χωρες τους οι δυτικοι, οτι δηλαδη κανουν στην ελλαδα,
Πατε καλα ρε, οτι γινεται τωρα στην ευρωπη ειναι το φυσικο επακολουθο.
ρε σεις η ερωτηση μου ειναι περισσοτεροι για να γινει κουβεντα. Εννοειται οτι γνωριζω για τη Σαουδικη Αραβια και ΚΑΠΟΙΕΣ αλλες μουσουλμανικες χωρες, οπως Ηνωμενα αραβικα εμιρατα, αλλα και τουρκια. Το ερωτημα ειναι γιατι το κανουν αυτο; επιδη απο πισω ειναι οι Αμερικάνοι;Εννοεί ότι ο Ίσις υποστηρίζεται οικονομικά στον εκεί εμφύλιο πόλεμο από την Σαουδική Αραβία και τα Εμιράτα του κόλπου που έχει μια βάση αληθείας, αλλά από αυτό μέχρι ότι οι Αμερικάνοι φταίνε για τους νεκρούς των Βρυξελλών η απόσταση της αλήθειας είναι τόσο τεράστια που η "είδηση" δεν είναι απλά μπαρούφα, είναι κακεντρεχής προπαγάνδα!