Mexikanos_
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2011
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Συριζοπουστρακι ειναι
Έτσι λέγομαστε εμείς που γαμάμε φασιστάκια με IQ κωλοβακτηριδίου όπως εσύ;
Ας είναι... είμαστε (ενεργητικά) "Συριζοπουστράκια".
Συριζοπουστρακι ειναι
ηλιθιε μαλακα εμαθες η θες και αλλη βοηθεια? ηλιθιε μαλακα
Κοίτα, όσες φορές και να βρίσεις και οι δύο ξέρουμε ότι είπες κοτσάνα. Μεγάλη.
Ρούφα λίγο το αυγό σου τώρα γιατί με το να λες τα ίδια και τα ίδια κουράζεις. ;)
εισαι στουρνος μαλακας με αποδειξεις. το οτι επιμενεις απλα προσθετει και το ξεφτιλας.
Εγώ να αποδείξω ότι δεν απαγορεύεται οι μουσουλμάνοι να χρησιμοποιούν χαρτί και ότι δε χρησιμοποιούν γάντι που το πλένουν;
Εσύ ισχυρίστηκες το αντίθετο.
Είσαι ηλίθιος;
(ρητορικό το ερώτημα)
Τυπε στο ντουμπαι ειχα ακουσει και εγω οτι η θρησκεια τους απαγορευει το χαρτι υγειας.Μονο με νερο,το αριστερο χερι,Εγώ να αποδείξω ότι δεν απαγορεύεται οι μουσουλμάνοι να χρησιμοποιούν χαρτί και ότι δε χρησιμοποιούν γάντι που το πλένουν;
Εσύ ισχυρίστηκες το αντίθετο.
Είσαι ηλίθιος;
(ρητορικό το ερώτημα)
σου ειπα να γουγλαρεις ξεφτιλα. παντου θα το βρεις οτι δεν σκουπιζονται με χαρτι. δεν σου αρκει να εισαι στουρνος δεν σου αρκει μαλακας θες και ξεφτιλας.
Oποιος διαβαζει το κορανι που προτρεπει σε δολοφονιες των απιστων πρεπει να συλαμβανεται τελος
Γαμησι ξυλο και επιστροφη στα δεντρα απο οπου ηρθαν τα πιθηκια του ισλαμ
"Γούγλαρα" λοιπόν και δε βρήκα πουθενά να:
1) απαγορεύεται να χρησιμοποιήσουν χαρτί τουαλέτας
2) να χρησιμοποιούνε γάντι αντ' αυτού
Γιατί επιμένεις μικρέ μου τενεκέ ξεγάνωτε;
Ας το κλείσουμε εδώ γιατί έχεις αρχίσει και να το αλλάζεις λίγο και καταντάει κουραστικό... ;)
Δεν χρειάζεται να γονατίσει την ευρώπη, μερικοί καμικάζι πέρασαν χωρίς έλεγχο με την ευκαιρία του συριζα στην κυβέρνηση που σε διαφορετική περίπτωση δεν θα πέρναγαν ή τουλάχιστον θα φακελώνονταν και το αποτέλεσμα ήταν κάποιοι εκατοντάδες νεκροί στην ευρώπη
Τυπε στο ντουμπαι ειχα ακουσει και εγω οτι η θρησκεια τους απαγορευει το χαρτι υγειας.Μονο με νερο,το αριστερο χερι,
η πετρες.Τωρα αληθεια ψεματα δεν ξερω,φιλη που εμενε μονιμα εκει μου το ειχε πει,και δεν ειχε λογο να μου πει ψεματα.
Απλα μου φανηκε περιεργο που μας ρωτησαν στο χοτελ αν ειμαστε μουσουλμανοι για να μας δωσουν και αναλογο δωματιο.
μουσουλμάνοι αλλά όχι φανατισμένοι ψυχακιδες.βέβαια όπως και να έχει κάτι πρέπει να γίνει με την αρρώστια της θρησκείας τους1.7 δις οι Μουσουλμάνοι στη Γη !
Το παραλήρημα έχει εξαπλωθει .
Δεν διαβαζω εβραικα συγγραματα
τιποτα σε Ελληνικοτερο εχεις να προτεινεις?
μουσουλμάνοι αλλά όχι φανατισμένοι ψυχακιδες.βέβαια όπως και να έχει κάτι πρέπει να γίνει με την αρρώστια της θρησκείας τους
...
Δυστυχώς έχει δίκιο ο Εκτωρ Λόπεζ !
Μόλις από πέρυσι στην Τουρκία επιτρέπεται το χαρτί υγείας
για πιστούς μουσουλμάνους !
όπου υπάρχει μουσουλμανισμος υπάρχει και σήψη.Είναι σαν να λέμε λίγο παιδεραστές.
Λίγο φασίστες.
Λίγο κλέφτες.
Η θρησκεία του Ισλάμ διδάσκει ΜΙΣΟΣ για τους μη μουσουλμάνους
και ΑΙΣΧΡΗ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ της γυναίκας και του σεξ .
Οι ψευτο-αριστεροί υποστηρίζουν τα Μουσλίμια,
διότι έχουν φάει την παραμύθα ότι τα Μουσλίμια
θα το ...εκτιμήσουν που τους υποστηρίζουν.