athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.626
- Πόντοι
- 12.756
Σε εμενα διπλασίασε το μηκος τυπε :S :S :S
Σε εμενα διπλασίασε το μηκος τυπε :S :S :S
κανει δουλεια το gel;Περίσσεψαν 3 σωληνάρια Titan gel από μεγαλύτερη παραγγελία.
Όχι είναι αγορασμένα από Ελλάδα τηλεφωνικά mulberry corp λέγεται η εταιρία, όποιος ενδιαφέρεται στέλνω απόδειξη με pm!
MpoρείΤον εχω 17 ποντους και αρκετα χοντρο... αν αγορασω αυτο το ταιταν τζελ παιζει να φτασει στους 20 που ειναι το αχτι μου;;;;
Mpoρεί
αλλα μπορεί και να φτάσει στους 14.
Εάν απλώσεις το gel χωρίς γάντια, μεγαλώνουν και τα δάχτυλα και οι παλάμες?
Για πες τύπε....Τι ασκήσεις,φάρμακα κτλ επικαλέστηκες;;;
Γαμησι φιλε! Το μουνι ειναι η τροφη του πουτσου!!! Οσο τρεφεται... μεγαλωνει ;)
Soy bazoyn metaforika an ueloyn kai se στελνουν και εοφ αν γουσταρουν αδελφεΤυπε συνεχιζεις να το παιζεις τρελιτσα. :S :S :S
Τα 2τεμ 20 ευρω....με δωρεαν μεταφορικα.
Ακομη και τελωνειο να ανοιχτούνε υπαρχει ατελεια 22 ευρω.
Τυπε μετα απο αυτη την πληροφορια που εδωσες πιστευω θα γεμισουν τα PM σου απο διαφορους που μπορει να ενδιαφερονται :S :S :SΔεν εχω θεμα... εχω ηδη μεγαλες πρισμενες τριχωτες αρχιδαρες....
Υπαρχει και αλλος τροπος τυπε.Βραζετε εναν σκαντζοχοιρο και αλειφετε την πουτσα σας με το ζουμι :S :S :S :SΤυποι ο μονος τροπος να μεγαλωσει η πουτσα σας ειναι να τον αλειφετε για 10 μερες με λαδι μαυρης γατας.
Αν σας ενδιαφερει να σας περιγραψω πως βγαζουμε απο την γατα λαδι.
Τυπε μετα απο αυτη την πληροφορια που εδωσες πιστευω θα γεμισουν τα PM σου απο διαφορους που μπορει να ενδιαφερονται :S :S :S
Υπαρχει και αλλος τροπος τυπε.Βραζετε εναν σκαντζοχοιρο και αλειφετε την πουτσα σας με το ζουμι :S :S :S :S
Soy bazoyn metaforika an ueloyn kai se στελνουν και εοφ αν γουσταρουν αδελφε