το κινητο τηλεφωνο ειναι μια πολυχρηστικη συσκευη που παρεχει ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ αλλες ευκολιες και λειτουργιες,εκτος απο το "να μιλας οταν δεν εισαι στο σπιτι η στο γραφειο"...
Λάθος φίλε μου. Το τηλέφωνο πρέπει να χρησιμοποιείται ως ΤΗΛΕΦΩΝΟ και μόνο! Εάν θέλω φωτογραφική μηχανή ή κάμερα, θα αγοράσω μια. Εάν θέλω πλατφόρμα για να σερφάρω στο ίντερνετ, θα αγοράσω ένα netbook και πάει λέγοντας. Εκτός κι αν είσαι της λογικής να αγοράζεις πολυσυσκευές, οπότε την επόμενη φορά που θα αγοράσεις ΤV, ψάξε μια που να λειτουργεί και ως ψυγειοκαταψύκτης, ως φρυτέζα, ως βίντεο και ως ηλεκτρική σκούπα επίσης! Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω...
Με τη λογικη που μιλας,ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ειναι και οποιος εχει αμαξι...Αφου μπορεις να πας καπου και με τα ποδια η με ποδηλατο...Γιατι να παρεις αμαξι?
Και πάλι δεν με κατάλαβες, ή δεν θέλεις να καταλάβεις. Ανόήτος και κάγκουρας, σαφώς και δεν είναι αυτός που αγοράζει αυτοκίνητο - αλίμονο! Είναι όμως ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ, ένας που χρεώνεται μέχρι το λαιμό για να αποκτήσει αυτοκίνητο των 100 χιλιάδων euro, όταν είναι χαμηλόμισθος ή ακόμη χειρότερα άνεργος. Ακόμη πιο "καμμένος" είναι αυτός που θεωρεί το αυτοκίνητο (ή το κινητό τηλέφωνο για το οποίο συζητάμε) ως μέσο κοινωνικής καταξίωσης ή μέσο για να γαμήσει μια γκόμενα και στην προσπάθεια να το αποκτήσει ενώ δεν έχει την οικονομική δυνατότητα, στο τέλος ΚΑΙ χάνει το αυτοκίνητο αφού δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στην πληρωμή των δόσεων ΚΑΙ στιγματίζεται στον Τειρεσία. Και μια που ανέφερες το θέμα αυτοκίνητο... έχεις υπ' όψη σου ΣΗΜΕΡΑ που μιλάμε, πόσα αυτοκίνητα ΧΛΙΔΑΝΕΡΓΩΝ κατάσχονται από τις τράπεζες διότι οι ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ δεν μπορούν να τα πληρώσουν?
Αντιστοίχως μιλώντας λοιπόν, και με βάση όσα γράφτηκαν παραπάνω, ναι, εφόσον το κινητό τηλέφωνο το χρησιμοποιούμε ΜΟΝΟ για να μιλάμε και να στέλνουμε SMS, είναι υπερβολή και ικανοποίηση μιας ηλίθιας ματαιοδοξίας, άτομα που δεν έχουν την δυνατότητα να ξοδεύουν το κάτι παραπάνω για μια "κάβλα" τους, αλλά ζουν με το χαρτζιλίκι του μπαμπά, ή το επίδομα ανεργίας, να καταπίνουν την περηφάνεια τους τώρα, για να μην χρειαστεί να καταπιούν πολλά περισσότερα αργότερα και να αποκτήσουν ένα ταπεινό τηλεφωνάκι των 20, 30 άντε 40 ευρώ, αντί να μοστράρουν συσκευές των 500 ή ακόμη περισσότερο ευρω. Το πιο απίθανο στην περίπτωση που συζητούμε είναι, οτι όλοι αυτοί οι χλιδάνεργοι που κάνουν το σκατό τους παξιμάδι για να μπορέσουν να αγοράσουν το κινητό των 500 ευρώ, βάζουν μια κάρτα το εξάμηνο και μιλάνε μόνο με συνθηματικές αναπάντητες κλήσεις διότι δεν έχουν ΚΑΝ τη δυνατότητα να πληρώνουν συμβόλαια των 100, 200 ή παραπάνω ευρω το μήνα. Ποιοί? Αυτοί που το ακουμπούν επιδεικτικά στο τραπέζι δίπλα στον καφέ τους - ΟΥΤΕ τα κλειδιά Ferrari να ήτανε δεν θα είχαν τέτοιο τουπέ! Κάνε μια βόλτα σε μια καφετερία και να δεις πόσοι και πόσες (ειδικά το πόσες!) ΧΛΙΔΑΝΕΡΓΟΙ/ΕΣ ικανοποιούν το βίτσιο να αισθανθούν σπουδαίοι/ες κατέχοντας ένα ακριβό κινητό το οποίο στην πραγματικότητα, ΔΕΝ χρειάζονται! Για να μην αναφέρω την λεπτομέρεια, οτι αν τους/τις γυρίσεις ανάποδα, ΟΥΤΕ ψιλά δεν θα πέσουν από τις τσέπες τους!
Κλείνοντας λοιπόν, επείδη κατά την προσωπική μου άποψη ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ, κι επειδή δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ τους στην πιστότητα ήχου, στην λήψη κλπ, κάθε ακριβό κινητό είναι απλά "χαμένα λεφτά". Ναι, να δώσω το κάτι παραπάνω για ένα ακριβό στερεωφωνικό, ένα ακριβό αυτοκίνητο, μια ακριβή τηλεόραση ή ένα ακριβό σπίτι. Γιατί? Επειδή, το ακριβό στα είδη αυτά ΕΧΕΙ διαφορά με το φθηνό, στην πιστότητα ήχου, τις επιδόσεις, την άνεση, την εικόνα κλπ. Τα τηλέφωνα όμως, απλά ΜΙΛΑΝΕ! Και το καλύτερο?... ΜΙΛΑΝΕ το ίδιο καλά, είτε είναι ακριβά, είτε φθηνά!