Νέα

Ipad 4th Generation 32GB WIFI μαύρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα babinos077
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.548
Πόντοι
7.095
Αυτοί που το πουλάνε κάτω από τα 639 το φερνουν συνήθως από άλλες χώρες που το βρίσκουν πιο φθηνό...η apple ποτέ δεν αφήνει μεγάλα περιθώρια κέρδους ώστε να το βρίσκεις παντού με την ίδια τιμή...όλα τα γνωστά μεγάλα καταστήματα της Ελλάδας 639 το πουλάνε καινούριο
Δεν αντιλέγω καθώς κι εγώ ήμουν επιφυλακτικός στο να αγοράσω από "τέτοιο" μαγαζί, μέχρι που είδα ότι και το iPad ήταν ακριβώς το ίδιο και η εγγύηση ήταν η ίδια αλλά και ο καταστηματάρχης με εξυπηρέτησε 5 φορές καλύτερα.
Είναι καιρός για όλους μας να σταματήσουμε να πληρώνουμε νταβατζιλίκια.
Δεν έχω καμιά διάθεση αντιπαράθεσης, ίσα ίσα σου εύχομαι να το δώσεις σύντομα και όσο πιο καλά μπορείς. Απλά φίλε δε νομίζω ότι θα τα πιάσεις αυτά τα λεφτά. Για μένα πάντως κράτα το -αν είναι να το σκοτώσεις- γιατί καλό το mini (λιγότερο καλό το iPhone) αλλά σαν το iPad ΔΕΝ ΕΧΕΙ!

OP
OP
babinos077

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Δεν αντιλέγω καθώς κι εγώ ήμουν επιφυλακτικός στο να αγοράσω από "τέτοιο" μαγαζί, μέχρι που είδα ότι και το iPad ήταν ακριβώς το ίδιο και η εγγύηση ήταν η ίδια αλλά και ο καταστηματάρχης με εξυπηρέτησε 5 φορές καλύτερα.
Είναι καιρός για όλους μας να σταματήσουμε να πληρώνουμε νταβατζιλίκια.
Δεν έχω καμιά διάθεση αντιπαράθεσης, ίσα ίσα σου εύχομαι να το δώσεις σύντομα και όσο πιο καλά μπορείς. Απλά φίλε δε νομίζω ότι θα τα πιάσεις αυτά τα λεφτά. Για μένα πάντως κράτα το -αν είναι να το σκοτώσεις- γιατί καλό το mini (λιγότερο καλό το iPhone) αλλά σαν το iPad ΔΕΝ ΕΧΕΙ!
Είμαι κολλημένος με την apple, έχω και macbook pro retina, και ipad4 και ipad mini και iphone5...προσωπικά το ιδανικότερα σε tablet για μένα τουλάχιστον θα είναι το ipad mini αλλά με ρέτινα

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.548
Πόντοι
7.095
Μικρό είναι ρε γαμώτο για κάποιες χρήσεις...και ειδικά μετά τη retina το χάος.

Πάντως δική μου γνώμη μην τους τα σκάς τα +100 - +250 (για macbook) χωρίς λόγο. Είναι ακριβώς ίδια η κάλυψη, μου το τόνισε και η αντιπροσωπεία!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom