Νέα

Πωλούνται Κινητα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vale_Lee
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Vale_Lee

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πουλάω τα κινητά μου λόγω αγοράς καινούριου!!!

Τα κινητά είναι:

1. Apple Iphone 3G 16GB (original) σε άριστη κατάσταση, crackαρισμένο και με πρόγραμμα για bluetooth ( το ποιο σημαντικό!!! ) με πάρα πολλές εφαρμογές. Είναι στο κουτί του μέσα στην εγγύηση, ελληνικής αντιπροσωπείας. Τιμή 350 ευρώ (καινούριο κοστίζει 550!!! ) Χρώμα Μαύρο.

2. Nokia N96 16GB. Άριστο, με δωρεάν GPS περασμένο. Με κουτί, απόδειξη κλπ. Τιμή 300 ευρώ. (καινούριο 400)

3. Sony Ericsson C905 silver. Ούτε γρατζουνιά στο κουτί του. Δεν είναι Vodafone είναι σκέτη συσκευη. Τιμή 220 ευρώ. (καινουριο 320) Να σημειώσω οτι διαθέτει μία από τις καλύτερες κάμερες που μπορεί να βρεθεί σε κινητό.

Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει pm.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε φιλε επεσαν απο καμια νταλικα μηπως?

OP
OP
V

Vale_Lee

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Χαχα...Όχι φίλε μου...Απλά τα έχω όλα αυτα και θέλω να τα ξεφορτωθώ. Είναι όλα με απόδειξη!!! Κοψοχρονιά λεμεεεε!!!!

homan

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
267
Πόντοι
6
Πουλάω τα κινητά μου λόγω αγοράς καινούριου!!!

Τα κινητά είναι:

1. Apple Iphone 3G 16GB (original) σε άριστη κατάσταση, crackαρισμένο και με πρόγραμμα για bluetooth ( το ποιο σημαντικό!!! ) με πάρα πολλές εφαρμογές. Είναι στο κουτί του μέσα στην εγγύηση, ελληνικής αντιπροσωπείας. Τιμή 450 ευρώ (καινούριο κοστίζει 550!!! ) Χρώμα Μαύρο.

2. Nokia N96 16GB. Άριστο, με δωρεάν GPS περασμένο. Με κουτί, απόδειξη κλπ. Τιμή 300 ευρώ. (καινούριο 400)

3. Sony Ericsson C905 silver. Ούτε γρατζουνιά στο κουτί του. Δεν είναι Vodafone είναι σκέτη συσκευη. Τιμή 220 ευρώ. (καινουριο 320) Να σημειώσω οτι διαθέτει μία από τις καλύτερες κάμερες που μπορεί να βρεθεί σε κινητό.

Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει pm.
βαλτα σε καμμια χρυση ευκαιρια ολο και καποιο κοροιδο θα βρεις(αν υπαρχουν ακομα βεβαια)Σε καποια αλλα site(στο myphone) τα δινουν μιση τιμη απο σενα και δεν μπορουν να τα πουλησουν

OP
OP
V

Vale_Lee

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τι να κάνουμε...Δεν πειράζει...Άν θες κάποιο που χλωμό το κόβω γιατι το Ν96 είναι καταπληκτικό κινητό πές μου.

OP
OP
V

Vale_Lee

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
βαλτα σε καμμια χρυση ευκαιρια ολο και καποιο κοροιδο θα βρεις(αν υπαρχουν ακομα βεβαια)Σε καποια αλλα site(στο myphone) τα δινουν μιση τιμη απο σενα και δεν μπορουν να τα πουλησουν

Για κορόιδα δεν ψάχνω. Και ούτε υποχρεώνω κάποιον να α πάρει. Λέω πόσο τα πουλάω από εκεί και πέρα όποιος θέλει αποφασίζει.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Σε κάποιους ξέρεις μπορεί να μην τους περισεύουν. Και είδα και εγώ αυτές τις τιμές που μου λες. Τα κινητά είναι σε άριστη κατάσταση. Είναι σαν καινούρια.

αυτο σου λεω.καλα τα αλλα,το i phone ειδες τιμη σε καινουργιο?κανε μια αλλαγη..

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Δεν τα βάζεις σε καμια δημοπρασία του Emarket.gr να ξεμπερδεύεις; Εκει θα φανούν και πόσο πιανουν στην αγορά.Το σαιτ είναι αξιόπιστο το έχω χρησιμοποίησει πολές φορές με μηδέν προβλήμματα

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
δεν τα δινεις και καμια τρελη τιμη.για μενα δεν αξιζει να τα παρει καποιος απο σενα!για να κερδισει 50 και 100ε?μπα...
Σε κάποιους ξέρεις μπορεί να μην τους περισεύουν.
Αμα δεν τους περισεύουν και πάνε να σκάσουν 200, 300 ή ακόμη παραπάνω γιούρια (πιθανότατα όχι δικά τους, αφού δεν τους περισευουν) για να αγοράσουν ένα γαμημένο κωλοτηλέφωνο (όχι το δικό σου ειδικά, αλλά ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ) για να "μιλάνε με στυλ" και να πουλάνε μούρη στην παρέα ή την γκόμενα που θα γαμηθεί επειδή θα ψαρώσει, είναι άξιοι της ΠΤΩΧΗΣ και "μη έχουσας το περίσευμα" μοίρας τους. Εφόσον το κινητό το έχουμε για να μιλάμε, όταν δεν είμαστε στο γραφείο ή στο σπίτι, οποιοδήποτε badget άνω των 30 euro που κοστίζει το πιο φθηνό τηλέφωνο, είναι ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ και κενή ματαιοδοξία! Κι όσοι βιαστούν να απαντήσουν, ας σκεφτούν πρώτα...

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Σε κάποιους ξέρεις μπορεί να μην τους περισεύουν.Αμα δεν τους περισεύουν και πάνε να σκάσουν 200, 300 ή ακόμη παραπάνω γιούρια (πιθανότατα όχι δικά τους, αφού δεν τους περισευουν) για να αγοράσουν ένα γαμημένο κωλοτηλέφωνο (όχι το δικό σου ειδικά, αλλά ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ) για να "μιλάνε με στυλ" και να πουλάνε μούρη στην παρέα ή την γκόμενα που θα γαμηθεί επειδή θα ψαρώσει, είναι άξιοι της ΠΤΩΧΗΣ και "μη έχουσας το περίσευμα" μοίρας τους. Εφόσον το κινητό το έχουμε για να μιλάμε, όταν δεν είμαστε στο γραφείο ή στο σπίτι, οποιοδήποτε badget άνω των 30 euro που κοστίζει το πιο φθηνό τηλέφωνο, είναι ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ και κενή ματαιοδοξία! Κι όσοι βιαστούν να απαντήσουν, ας σκεφτούν πρώτα...

+10000000000000000000000

ολα αυτά είναι λίγο από όλα και λίγο τηλέφωνα....
χώρια που για να τα χρησιμοποιήσεις πρέπει να διαβάσεις τόσο καιρό που μόλις τελείωσεις το κινητό είναι πλέον για πέταμα...

εγώ ακόμη χρησιμοποιώ το παλίο καλό μου ΝΟΚΙΑ 6130i...

Επισκέπτης
+10000000000000000000000

ολα αυτά είναι λίγο από όλα και λίγο τηλέφωνα....
χώρια που για να τα χρησιμοποιήσεις πρέπει να διαβάσεις τόσο καιρό που μόλις τελείωσεις το κινητό είναι πλέον για πέταμα...

:2funny: :2funny:
Πιστος ρε χοντρε παντα στην πολιτικη γραμμη του ξιγκου Καραμαν Αλη σεμνοτητα και λιτοτητα ε?
:pipa2:

Επισκέπτης
αει σιχτίρι ρε κόπανε...

αει σιχτιρι να πας να πεις στον μαλακα τον ξεφτυλα τον γιο σου που σε ανεχεται η στην μαλακισμενη χαζη γυναικα σου που σε εχει φορτωθει στην πλατη της αχρηστε.
warnpmod.gif
 Τρεις[/URL] μερούλες και στους δυο σας για "απρεπή συμπεριφορά".
Αν το ξεχάσω να σας το βγάλω, θυμίστε το μου στις 24 Οκτ με ΡΜ.

Knight Rider

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Αυτο το μοντελο ειναι διαμαντι

Στην κυριολεξια ξεχναει να αδειασει η μπαταρια
και φορτιζει και γρηγορα  ;)

Τ ο ειχα και μετανιωσα που το εδωσα !!!

OP
OP
V

Vale_Lee

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια έλεος το ξεφτιλισατε το θεμα. Εγω μια αγγελια εβαλα ωστε να την κοιταξουν αυτοι που πραγματικα ενδιαφερονται...αν ειναι να λεγονται ολες αυτες οι μ***κιες δεν υπαρχει λογως στο site να υπαρχει τομεας αγγελιων. Πραγματικα δεν καταλαβαινω το σκεπτικο καποιον. Αν δεν σας ενδιαφερει μην ασχολειστε. Ειναι αναγκη να γραφεται ολα αυτα χωρις να εχετε λογω? Ακουσα κριτικη για τις τιμες των κινητων. Αυτες οι τιμες μου δωθηκαν απο καταστημα μεταχειρησμενων κινητων για την αγορα των δικων μου απο αυτους. Απλα θεωρησα οτι απο να τους τα δωσω σε αυτη την τιμη και αυτη μετα να βαλουν αλλα 100 ευρω παραπανω και να τα αγορασει καποιος, να τα πουλησω σε ατομα που τα θελουν στην τιμη που μου τα αγοραζουν αυτοι. Αν καποιοι θεωρουν υπερβολικη την τιμη ας μην ασχοληθουν. Τις τιμες δεν μπορω να τις "ριξω" καθως μπορω να εχω τα λεφτα απο το καταστημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom