εχοντας αρκετη πειρα στο θεμα για μη επαγκελματιες εννοω οι πολωνες ειναι φοβερες εμφανησιακα εχουν απιστευτο δερμα -σωμα φοβερα ματια στο προσωπο επι το πληστον ειναι λιγο αγρια τα χαραξτηριστικα τους αλλα κορμια λαμπαδα ακομα και σε ηλικειες ανω των 30.. στο γαμησι δεν παιζονται αμα σε γουσταρουν ! Με πολωνη ηταν η καλητερη εμπειρια που ειχα 1+ χρονο δεν μπορουσα να σκεφτω τι αλλο θα εκανα μαζι της ειχαν στερεψει ολες οι φαντασιωσεις μου!
Τωρα οσο αφορα στην σχεση ειναι δοτικες αλλα περιμενουν και απο σενα λογικο βεβαια αλλα δεν το κανουν με την κουτοπονηρια της ελληνιδας.Οσο αφορα τα λεφτα ειναι παντα σε φαση τεχνοκρατη προσθεση αφαιρεση διαιρεση και οσα βγαζουν τα ξοδευουν μονο για τον εαυτο τους η τελευταια που ειχα επαιζε μπουνιες με την μανα της για 20 ευρο
ειναι γενικα πολυ ξηγημενες αλλα πολυ συμφεροντολογες α και ποτε μην διανοηθεις να κανεις παιχνιδι με αλλη δεν περνουν απο λογια σου βαζουν ενα τεραστιο Χ και δεν τις τουμπαρεις με τιποτα ειναι αρκετα εκδικητικες
Ειναι οντως θρησκες μεχρι και αυτες που γαμιουνται αβερτα μια φορα φοραγα τον σταυρο με την αλυσιδα ενω την γαμουσα και εφαγε μια φλασια και με παρακαλεσε να το βγαλω για να συνεχισουμε
. Τωρα οσο αφορα αν δινουν κωλο εξαρταται πιστευω απο την καθε μια αλλα με αυτες που εχω παει μονο μια τον ετρωγε αδιαμαρτυρητα.Συναγωνιστες κατα την ταπινη μου γνωμη οι δικες μας δεν πιανουν μια μπροστα τους και μην ξεχναμε οτι εδω εχουν ερθει πολωνες οχι και πρωτης διαλογης και φανταστητε οτι και παλι δεν συγκρινονται
εγω απο τοτε που δοκημασα εχω κολησει και συχναζω σε μερη που συχναζουνε και κανω παιχνιδι αρκετα τωρα αν την πατησω με καμια και το παιδακι μου θα εχει πρασινα ματακια δεν ξερω
αλλα δεν γαμιεται ισως να ναι και καλητερα ετσι