Νέα

Πολωνέζες vs Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.341
Πόντοι
22.266
βεβαια υπαρχουν και αυτα τα ππολωνικα αυτοκινητα!!!! :grin:

Συνημμένα

• 800px-POL_NYSA_milicja.jpg
    800px-POL_NYSA_milicja.jpg
    117,9 KB · Εμφανίσεις: 41

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
υπαρχουν και αυτα  :2funny:

Συνημμένα

• imagesCAKPACP9.jpg
    imagesCAKPACP9.jpg
    19,6 KB · Εμφανίσεις: 73
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Τι λες βρε ασχετε,εισαι και απο Θεσσαλονικη.Τα καλυτερα μουνακια εχετε εκει πανω.
Το προβλημα σας ειναι οτι δεν τα γαματε εσεις,αλλα εμεις οι αθηναιοι. :grin:
Ξέρεις είναι απο ποια πλευρά το βλέπει κανεις. Εγω όταν κατεβαίνω κάτω μια χαρά γυναίκες βλεπω... Δεν νομίζω ότι είναι τοοοςο πιο ωραίες οι θεσσαλονικιες. Αλλά ακόμη ετσι ναναι οι Αθηναίες (αυτές που γνώρισα εγω τουλάχιστον ) ήταν πιο ανοιχτές σε γνωριμία και γενικά πιο "ευρωπαιες" σε θέματα σχέσεων. Οι Πολωνεζες ομως και πιο ωραίες είναι και πιο εύκολες γενικώς (οχι μονο στο σεξ δηλαδή)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Ναι αυτο ειναι

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
ωραίς γυναίκες οι Πωλονέζες αξίζουν , τρομερά μουνιά καμία σχέση με Αλβανίδες , Ρουμανοβλάχες και τσιγγανοβουλγάρες

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
hot rod bikini by varvatos ... η γκόμενα η συγκεκριμένη είναι από Πολωνία

Συνημμένα

• e3a4d1c1b51876cff91209fec9479617.jpg
    e3a4d1c1b51876cff91209fec9479617.jpg
    12,4 KB · Εμφανίσεις: 43
Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
ωραίς γυναίκες οι Πωλονέζες αξίζουν , τρομερά μουνιά καμία σχέση με Αλβανίδες , Ρουμανοβλάχες και τσιγγανοβουλγάρες
Άμα είναι καβλιάρα η γυναίκα δεν έχει σημασία ο τόπος καταγωγής  :grin:

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
ρε σεις δεν υπαρχουν κανονες στις γυναικες

εγω το καλυτερο γαμησι το εχω κανει με Ελληνιδα , καψουρεμενη...!!!!!

μιλαμε για γαμησια απο αλλο πλανητη

αααα , και με μια Γαλλίδα , παλι καψουρεμενη , αλλα αυτη ερχεται δευτερη

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

mmastoras

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
εχοντας αρκετη πειρα στο θεμα για μη επαγκελματιες εννοω οι πολωνες ειναι φοβερες εμφανησιακα εχουν απιστευτο δερμα -σωμα φοβερα ματια στο προσωπο επι το πληστον ειναι λιγο αγρια τα χαραξτηριστικα τους αλλα κορμια λαμπαδα ακομα και σε ηλικειες ανω των 30.. στο γαμησι δεν παιζονται αμα σε γουσταρουν ! Με πολωνη ηταν η καλητερη εμπειρια που ειχα 1+ χρονο δεν μπορουσα να σκεφτω τι αλλο θα εκανα μαζι της ειχαν στερεψει ολες οι φαντασιωσεις μου! :knockinb:Τωρα οσο αφορα στην σχεση ειναι δοτικες αλλα περιμενουν και απο σενα λογικο βεβαια αλλα δεν το κανουν με την κουτοπονηρια της ελληνιδας.Οσο αφορα τα λεφτα ειναι παντα σε φαση τεχνοκρατη προσθεση αφαιρεση διαιρεση και οσα βγαζουν τα ξοδευουν μονο για τον εαυτο τους η τελευταια που ειχα επαιζε μπουνιες με την μανα της για 20 ευρο :rockon:
ειναι γενικα πολυ ξηγημενες αλλα πολυ συμφεροντολογες α και ποτε μην διανοηθεις να κανεις παιχνιδι με αλλη δεν περνουν απο λογια σου βαζουν ενα τεραστιο Χ και δεν τις τουμπαρεις με τιποτα ειναι αρκετα εκδικητικες  :s&m_1:
Ειναι οντως θρησκες μεχρι και αυτες που γαμιουνται αβερτα μια φορα φοραγα τον σταυρο με την αλυσιδα ενω την γαμουσα και εφαγε μια φλασια και με παρακαλεσε να το βγαλω για να συνεχισουμε  :idiot:. Τωρα οσο αφορα αν δινουν κωλο εξαρταται πιστευω απο την καθε μια αλλα με αυτες που εχω παει μονο μια τον ετρωγε αδιαμαρτυρητα.Συναγωνιστες κατα την ταπινη μου γνωμη οι δικες μας δεν πιανουν μια μπροστα τους και μην ξεχναμε οτι εδω εχουν ερθει πολωνες οχι και πρωτης διαλογης και φανταστητε οτι και παλι δεν συγκρινονται :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: εγω απο τοτε που δοκημασα εχω κολησει και συχναζω σε μερη που συχναζουνε και κανω παιχνιδι αρκετα τωρα αν την πατησω με καμια και το παιδακι μου θα εχει πρασινα ματακια δεν ξερω :dancing: αλλα δεν γαμιεται ισως να ναι και καλητερα ετσι

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.533
Πόντοι
216
Δεν υπαρχει συγκριση με Ελλεηνιδες, ουτε σε στυλ και εμφανιση , ουτε σε συμπεριφορα (κυριως)

Αφου ειναι σχεδον κοινη ομολογια η απιστευτη ομορφια τους, θα ελεγα να πουμε σχετικα με θεματα συμπεριφορας σε σχεση. Και εστω και μια 'ακυρη' συγκριση με ελληνιδες.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Εμενα παντως η τελευταια πολωνεζα που τραβιομουν,δεν μου καθισε,καναμε τα παντα εκτος απο σεξ και μπορω να πω οτι μου τραβηξε την πιο ωραια μαλακια που μου χουν τραβηξει ποτε!και οχι μονο μια φορα,οποτε βρισκομασταν και φασωνομασταν...ουτε εγω δεν την πετυχαινω ετσι...
Επισης γουσταρε τρελλα δαχτυλα στον κωλο και χυσιμο στη μαπα.
Το γιατι δεν μου καθισε το εξερευνω ακομη...
Εχω καταληξει σε 2 συμπερασματα...η ηθελε σχεση και μετα να γαμηθουμε η ηταν ακομα παρθενα...
να σας πω την αληθεια κλινω προς το δευτερο γιατι σε δαχτυλο που της εβαζα ηταν τρομερα στενη,αφου και το δαχτυλο μου ζοριζοτανε να μπει μεσα και στο βαθος θα ορκιζομουν οτι επιανα τον υμενα...
Οταν της το πα ομως δεν το παραδεχτηκε και μου γελασε με νοημα...και μολις ειδε το καυλι μου την πρωτη φορα μου ειπε "αυτο με τιποτα δεν μπαινει εδω!!" δειχνοντας το μουνι της...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
  Πολωνέζα δεν έχω συναντήσει στην Ελλάδα.

Στην Πολωνία που είχα βρεθεί για δουλειά κάποτε στο Γκντανσκ, είχα την ευκαιρία να παρατηρήσω τις Πολωνέζες από κοντά.

Δεν έχω γαμήσει καμμία από αυτές.

Η εμπειρία μου εξαντλείται στις συζητήσεις και την παρατήρηση.

Πολύ ωραίες γυναίκες για τα δικά μας γούστα. Ξανθιές, ψηλές με πολύ ωραία σώματα.

Ψηλά πόδια, μικρά στηθη, σλάβικα χαρακτηριστικά με προτεταμένα μήλα, καθαρό δέρμα που "σπάει" όμως γρηγορα λόγω έλλειψης ελαιολάδου στη χώρα τους.
Οι περισσότερες είναι γαλανομάτες.

Η αίσθηση που μου δόθηκε είναι πως οι Πολωνέζες δεν πολυγουστάρουν τους άντρες της φυλής τους. Οι Πολωνοί πίνουν πολύ, γίνονται στουπί στο μεθύσι, ξερνάνε και μετατρέπονται σε γουρούνια. Και οι περισσότεροι από αυτούς δεν είναι και ωραίοι άντρες.  Τα πρόσωπά τους είναι από άγρια έως αποκρουστικά.

Η φυλή με την οποία μοιάζουν πολύ οι Πολωνοί είναι οι Φιλανδοί και ίσως λίγο οι Λετονοί. Τα ίδια χαρακτηριστικά, ίδια νοοτροπία πάνω κάτω.

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
σε στριπτηζάδικα δουλεύουν πολλές Πολωνές σίγουρα

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
μακράν Πολωνέζες!
τουλάχιστον στο γαμήσι!!
για τα υπόλοιπα δεν ξέρω και who cares

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Πανέμορφες γυναίκες. Οι περισσότερες ζουν στη Μιχαήλ Βόδα κοντά στην καθολική εκκλησία. Κάνουν μεγάλη κατανάλωση σε αλλαντικά και μπύρες που προμηθεύονται από τα δικά τους ντελικατέσεν.
Πριν από 10-15 χρόνια σε μια πολωνική ταβέρνα κοντα στο σταθμό λαρίσης εχω δει την ομορφότερη γυναικα που εχω δει ποτε live

Ταβέρνα "u rozgara" Ηπείρου και Αλκιβιάδου.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αυτή πρέπει να ειναι ρε μάγκα η ταβέρνα

Stories