Νέα

Πολλά τα λεφτά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prigkhpas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ρε μη πιστευετε ολους οσους γραφουν με ποσες πουτανες πανε μουρη πουλανε και τιποτα αλλο...
ειναι ιδιοι που γραφουν για τη γενια των 700 ευρω :jerking: :jerking:

σωστοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς το ποσοι πουλαν μουρη εδω μεσα δεν λεγετε

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Μαγκες , ο πριγκηπας εχει δικιο.Εγω προσωπικα επαιρνα 4-6 cg's τον μηνα, τωρα το εχω μειωσει στα 2 και αντε..και δεν ειμαι μισθωτος των 700!!!Οντως οι τιμες εχουν ξεφυγει απελπιστικα και κατι πρεπει να γινει ,μπας και οι σκροφες με τις ΜΒ και ταJEEP, τις κατεβασουν σε πιο λογικα επιπεδα!!!(π.χ , 1ωρα με κοριτσι του Μισελακου παει 150 γιουρια, βαλε και 30 το ξενοδοχειο , αντε και αλλα 30 για λοκο , μας κανει 210 γιουρια για 1 ωρα , η 71,500 παλιες δρχ...το φανταζεστε;;,71,000δρχ για να γαμησετε για 1 ωρα ........:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :jerking: :jerking: :jerking:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Μαγκες , ο πριγκηπας εχει δικιο.Εγω προσωπικα επαιρνα 4-6 cg's τον μηνα, τωρα το εχω μειωσει στα 2 και αντε..και δεν ειμαι μισθωτος των 700!!!Οντως οι τιμες εχουν ξεφυγει απελπιστικα και κατι πρεπει να γινει ,μπας και οι σκροφες με τις ΜΒ και ταJEEP, τις κατεβασουν σε πιο λογικα επιπεδα!!!(π.χ , 1ωρα με κοριτσι του Μισελακου παει 150 γιουρια, βαλε και 30 το ξενοδοχειο , αντε και αλλα 30 για λοκο , μας κανει 210 γιουρια για 1 ωρα , η 71,500 παλιες δρχ...το φανταζεστε;;,71,000δρχ για να γαμησετε για 1 ωρα ........:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :jerking: :jerking: :jerking:
τα λεμε καιρο τωρα...παλια ηταν 20 με 25 χιλιαρικα.τωρα για καθε εξτρα συν 20 ευρω....συν συν συν χανεις τη μπαλλα λεμε.

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
δικιο  εχεις στο πρωτο μπουρδελο που πηγα πληρωσα 250 δραχμες.
ομως δραχμη δεν υπαρχει πια οποτε δεν κερδιζουμε τιποτα κανωντας την αναγωγη -τοσα ευρω τοσες δραχμες κ.λ.π
ημασταν καλα και δε το ξεραμε μου ειπε μια γιαγιακα μια μερα.

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Εδώ μέσα υπάρχουν τύποι που χαλάνε, με πρόχειρους υπολογισμούς, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3-5 χιλιάρικα το μήνα σε τουρίστριες. Μερικοί απ' αυτούς είναι και πιτσιρικάδες, απ' ό,τι φαίνεται. Επομένως, το αν είναι πολλά ή λίγα τα λεφτά, είναι ΣΧΕΤΙΚΟ. Εξαρτάται από το πόσα έχεις/ βγάζεις/ σου δίνει ο "μπαμπάκας" κ.λπ. 

Συναγωνιστές,
Πιστεύω πως o 21Grams έθεσε το θέμα στη σωστή του βάση.
Οι προσδιορισμοί "πολλά-λίγα", "ακριβά-φθηνά" είναι απολύτως σχετικοί.
Για κάποιον που οδηγεί ΚΙΑ σίγουρα η FERRARI είναι όχι μόνο "πανάκριβη" αλλά άπιαστο όνειρο.
Ανάλογα και στο "hobby" με το οποίο ασχολούμαστε όλοι εδώ, υπάρχουν και "ΚΙΑ" και "FERRARI".
Αν βγάζεις 50Euro την ημέρα "καβαλάς" ΚΙΑ, αν βγάζεις 5000, "καβαλάς" ό,τι γουστάρεις! ;)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Αγαπητοί συναγωνιστές,

Από ότι διαπιστώνω, οι τιμες στα Στούντιο έχουν πάρει την ανιούσα.
Σιγά - σιγά, ανά 10 - 10 €, οι τιμες για μια εκτόνωση των 15' θα κοστίζει όσο μια επίσκεψη σε ξενοδοχείο 1 ώρας.  :uglystupid:

Πας στην Νάνση της Βριλησσού 60 και ζητάει 80 € για σεξ + 69.
Πας στην Κιμ της Βριλησσού 46 και ζητάει 70 € για σεξ + 69.

Ευτυχώς που κάποια άλλα στούντιο παρέχουν τα εν λόγο έξτρας σε πιό προσιτές τιμές¨50 ή 60 €. Δέν λέω, πρέπει κάπως να διαφέρουν από τα μπουρδέλα της Φυλής , αλλά μην το παρακάνουμε.  :huh:

Μία κοπέλλα από γραφείο, για 1 ώρα σπίτι σου, θέλει το πολύ 150 €, με όλα τα έξτρα μέσα. Και τα στούντιο, ανάλλογα την κοπέλα βέβαια & την διεύθυνση, ζητάνε τα μισά για το 1/4 της ώρας !!!!!!!!!!!!!!! :headbang:

Μήπως πρέπει να ξεκινήσουμε καμιά "αποχή" από μερικά στούντιο, μπάς και βάλουνε μυαλό??  :helpplea:

Ευχαριστώ.

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom