serg.boumka
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
πεινα μαν,,εχω κλεισει μηνα στο πατριντα!!! :SΝαι αλλά με την Πέπυ μου τα χάλασες!
μολις ξαναφυγω εξω , σε μια βδομαδα,θα ισιωσω παλι!!
πεινα μαν,,εχω κλεισει μηνα στο πατριντα!!! :SΝαι αλλά με την Πέπυ μου τα χάλασες!
Δεν τα ξέρεις καλά! Αυτό έγινε το 1923, ενώ ο Λένιν ήταν ήδη εκτός ηγεσίας και πολύ άρωστος και ο Στάλιν είχε δώσει ήδη δείγμα της ηγεσίας του από τον προηγούμενο χρόνο που ήταν ΗΔΗ ηγέτης της Σ.Ε. Την ηγεσία αυτή όμως είχε καταλάβει το 1922 με την υποστήριξη του Λένιν τότε, δεν μπορούσε να γίνει και αλλιώς άλλωστε.
Απλά όταν ο Στάλιν έπιασε τα πόστα έγραψε τον άρρωστο γέρο στ' αρχίδια του! Δεν τον χρειαζόνταν πλέον...
ορθοδοξος ηταν και αυτος ,ειχε περασει απο θρησκευτικο σχολειο.Μαλιστα τα βραδια χαλαρωνε ψελνοντας.εσυ δεν τα ξερεις καλα....το 1922 ο Σταλιν ηταν πιο ασημαντος πολιτικα και απο ελαιοχρωματιστη των γραφειων του κομματος....οι μετοχες του αρχισαν να ανεβαινουν μετα το 1925 οταν εκανε την περιφημη τροικα με τον Καμενεφ και τον Ζηνοβιεφ ωσπου στο τελος τους παραγκωνισε και αυτους....
Tώρα βέβαια αυτοαναιρείσαι διότι οι δηλώσεις του Λένιν που ΕΣΥ ανέφερες ανάγονται στο 1923 (το Γενάρη του '24 πέθανε εξ άλλου), οπότε γιατί να ασχολείτο ο τέως ηγέτης με τον "ελαιοχρωματιστή", αλλά δεν θα δώσω συνέχεια.εσυ δεν τα ξερεις καλα....το 1922 ο Σταλιν ηταν πιο ασημαντος πολιτικα και απο ελαιοχρωματιστη των γραφειων του κομματος....οι μετοχες του αρχισαν να ανεβαινουν μετα το 1925 οταν εκανε την περιφημη τροικα με τον Καμενεφ και τον Ζηνοβιεφ ωσπου στο τελος τους παραγκωνισε και αυτους....
Tώρα βέβαια αυτοαναιρείσαι διότι οι δηλώσεις του Λένιν που ΕΣΥ ανέφερες ανάγονται στο 1923 (το Γενάρη του '24 πέθανε εξ άλλου), οπότε γιατί να ασχολείτο ο τέως ηγέτης με τον "ελαιοχρωματιστή", αλλά δεν θα δώσω συνέχεια.
επιβεβαιωνω απο οδεσσιτικη τηλεορασηΜεταφέρω με κάθε επιφύλαξη.
Οπως μου είπαν πριν από λίγο, η τηλεόραση της Υπερδνειστερίας μετέδωσε την είδηση, ότι στη Ρωσσική Δούμα κατετέθη πρόταση νόμου από το κόμμα "Δίκαιη Ρωσσία (Справедливая Россия)" -το τρίτοι σε μέγεθος κόμμα στη φασιστική κατά τα άλλα Ρωσσία- περί τροποποίησης του νόμου ¨περί προσχώρησης νέου διοικητικού διαμερίσματος στη Ρωσσία " , με διάταξη που θα προβλέπει ότι για την ενσωμάτωση νέων των εδαφών στη Ρωσσία θα είναι αρκετή η βούληση του λαού, εκφρασμένη με τη μορφή δημοψηφίσματος. Μέχρι τώρα ο εν λόγω νόμος προβλέπει ότι η απόφαση για ένταξη στη Ρωσία μιας άλλης χώρας (ή τμήματός της)_γίνεται μετά από αμοιβαία συμφωνία μεταξύ της Ρωσίας και του εν λόγω ξένου κράτους, η οποία θα πρέπει να επιβεβαιωθεί με διεθνή συνθήκη.
Η πρόταση έτυχε επιδοκιμασίας ΑΠΟ ΟΛΑ τα κόμματα (κυβερνών και αντιπολίτευση) και αναμένεται η ψήφιση της.
Αν είναι αλήθεια (γιατί η τηλεόραση της ΠΜΡ δεν φημίζεται για την αντικειμενικότητά της) μπαίνουμε σε μιά νέα φάση.
Χωρες όπως η ΠΜΡ. Οσσετία, τα ουκρανικά όμπλαστ κλπ (και γιατί όχι και η Εσθονία0 θα μπορούν με ένα δημοψήφισμα να ενταχθούν στην Ρ.Ο .
Χαμός
Α ναι. για πες -αν θες- τι άποψη είχαν οι σχολιαστές και ο κόσμος(αν άκουσες). Και πως είναι τα πράγματα στην Οντέσσα ? Λογικά πρέπει νάναι διχασμένοι. Το σίγουρο είναι ότι μισούν τους δυτικο - Ουκρανούς.επιβεβαιωνω απο οδεσσιτικη τηλεοραση
αντε αυριο παλι ελλαδα
Α ναι. για πες -αν θες- τι άποψη είχαν οι σχολιαστές και ο κόσμος(αν άκουσες). Και πως είναι τα πράγματα στην Οντέσσα ? Λογικά πρέπει νάναι διχασμένοι. Το σίγουρο είναι ότι μισούν τους δυτικο - Ουκρανούς.
συντροφε ντοπιος εκει εισαι???? εδο πανο λενε οτι αν πολεμησουν οι ουκρανοι θα πολεμησουν μονο για την οντεσσα !! γιατι αν χασουν και το λιμανι αυτο τετελεστε !!! γιαυτο μετεφεραν και οτι εμεινε απο τον στολο εκει!!!! το λιμανη της οντεσας ειναι στρατιγικο για τουσ ουκρανους !!! για να φτιαξουν τον καινουργειο αυτοκηνητοδρομο για κιεβο σε χρονο ρεκορ ξεσπητοσαν πολη κοσμο μαστιγιο επεσε!!!!δεν τους μισουν
νιωθουν ουκρανοι, αυτο ειναι σιγουρο...πιο πολυ ομως νιωυουν οδεσσιτες...ολοι οσοι σχεδον επιασα κουβεντα μου απαντησαν καρμπον το ιδιο
εδω ισως ειναι η πιο ουδετερη μεγαλη πολη της ουκρανιας
συγκεντρωση για την ειρηνη σημερα 2-3000
για την ουκρανια χτες 300-500 νομοταιοι
υπερ της ρωσσιας 2-3000
δεν ειναι τυχαιο οτι ανεβασαν ρωσσικη σημαια και κατεβηκε στο 20λεπτο
ολοι ανησυχουν, μεχρι και οι γκομενιτσες εχουν πλεον πολιτικη αποψη
αλλα ειναι απελπιστικα ηρεμα
λες και δεν γινετε τιποτα στην χωρα,σε εντελως χαλαρους ρυθμους..και μια πολυ (κατα την αποψη μου) περιεργη σταση αναμονης
αν δεν διαβαζες τα μπλογκς η δεν εβλεπες ειδησεις θα νομιζε καποιος οτι δεν τρεχει καστανο
και κιεβο που ημουν εκτος πλατειας οι ρυθμοι επισεις ηταν ηρεμοι
αλλα λογικο
το ιδιο και οταν γινονταν κακος χαμος στο συνταγμα στην καλλιθεα πχ ηταν ηρεμα οποτε....
αλλο το ενα θεμα αλλο το αλλοσυντροφε ντοπιος εκει εισαι???? εδο πανο λενε οτι αν πολεμησουν οι ουκρανοι θα πολεμησουν μονο για την οντεσσα !! γιατι αν χασουν και το λιμανι αυτο τετελεστε !!! γιαυτο μετεφεραν και οτι εμεινε απο τον στολο εκει!!!! το λιμανη της οντεσας ειναι στρατιγικο για τουσ ουκρανους !!! για να φτιαξουν τον καινουργειο αυτοκηνητοδρομο για κιεβο σε χρονο ρεκορ ξεσπητοσαν πολη κοσμο μαστιγιο επεσε!!!!
ξερο μετα τα 3 που φαγατε τα δατε ολα κοκινα δεν πιστευο συντροφε να σε κανας κουμουνας???????οριτζιναλ οντεσιοτης????αλλο το ενα θεμα αλλο το αλλο