Νέα

Πολιτική κρίση στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 156K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
πρώτον επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς
δεύτερον θα σου πω 4 ακόμα λόγους
1. Θρησκεία
2. Ανθρώπινη βλακεία
3. Απληστεία
3. Αποικιοποίηση για δημιουργία δικτύου
Γκέγκε??

Από τα τέσσερα που μου έγραψες είσαι τόσο στόκος που τα δύο (3) εντάσσονται στα χρήματα. Το (2) δεν είναι λόγος αλλά έχει να κάνει με την αξιολόγηση των λόγων.
Είναι άλλη έννοια συνεπώς δεν ανήκει στο ίδιο σύνολο. Απομένει ένα το οποίο και δέχομαι ως επιχείρημα αλλά το αμφισβητώ λόγο έλλειψης ιστορικών περιπτώσεων.
Εγώ δεν ξέρω αμοιγώς θρησκευτικό πόλεμο καταγεγραμμένο. Μην μπερδεύεις την αιτία με την αφορμή και αυτά τα δύο με την ρητορική και το ψυχολογικό ντοπάρισμα.
Βέβαια αν κρίνω από αυτά που γράφεις έχεις πολύ βασικότερες ελλείψεις ώσπου να φτάσεις εκεί.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Από τα τέσσερα που μου έγραψες είσαι τόσο στόκος που τα δύο (3) εντάσσονται στα χρήματα. Το (2) δεν είναι λόγος αλλά έχει να κάνει με την αξιολόγηση των λόγων.
Είναι άλλη έννοια συνεπώς δεν ανήκει στο ίδιο σύνολο. Απομένει ένα το οποίο και δέχομαι ως επιχείρημα αλλά το αμφισβητώ λόγο έλλειψης ιστορικών περιπτώσεων.
Εγώ δεν ξέρω αμοιγώς ιστορικό πόλεμο καταγεγραμμένο. Μην μπερδεύεις την αιτία με την αφορμή και αυτά τα δύο με την ρητορική και το ψυχολογικό ντοπάρισμα.
Βέβαια αν κρίνω από αυτά που γράφεις έχεις πολύ βασικότερες ελλείψεις ώσπου να φτάσεις εκεί.
οκ με γενικότητες του τύπου μουνί-λεφτά κλπ
όλα τα άλλα καταρρίπτονται και όλα δικαιολογούνται
καλή σου νύχτα γενικώς

teengenerate

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
6
ο παππούς μου ο κομμουνιστής, θεός σχωρέστον, έλεγε, μεγάλη πουτάνα η πολιτική.
για την πρώτη παράγραφο.

για την δεύτερη, η συμφωνία του Μονάχου, ήταν μία κατευναστική συμφωνία με τον Χίτλερ, δεν ήταν συμμαχία.

το ερώτημα μου ακόμη δεν απαντιέται επαρκώς, πάω να φάω λίγο χαλβά και να βάλω τα φασόλια για αύριο.

επανέρχομαι σε λίγο. όσο λείπω και πάλι, αφού για τους αριστερούς ο φασισμός είναι η ακραία εκδοχή του καπιταλισμού για να υποταχθούν οι λαικές μάζες γιατί στον Β΄ ΠΠ οι Αγγλοαμερικάνοι δεν ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον ιδεολογικό τους σύμμαχο Χίτλερ να γαμήσουν τα κουμούνια?

μήπως στην ιστορία παίζουν πολλά πράγματα?

όταν γυρίσω δεν θέλω να ξαναδιαβάσω παπαριές.
Τις ένωσαν το 1938,όταν κάναν το ντηλ για την Τσεχοσλοβακία.Μετά όμως ο Αδόλφος προτίμησε να τους τη φέρει.Ο οποίος Αδόλφος έβλεπε ανατολικά απο παλιά.

Αυτά συμβαίνουν όταν κάποιος ιδεολογικοποιεί ΤΑ ΠΑΝΤΑ(και ταυτοχρόνως χρεώνει στους άλλους ιδεολογικό κόλλημα,καλό κόλπο),καταλήγει με απορίες γιατί έτσι και όχι αλλιώς και τα ρέστα.

ΥΓ Δεν με ενδιαφέρει τι έκανε ο παππούς σου.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
γενικώς ο Αδόλφος αναζητούσε ζωτικό χώρο για την Αρεία Φυλή (και πρώτες ύλες και καύσιμα)...

οι Αγγλοι δεν θέλαν τίποτε γιατί είχαν από όλα...

ο πατερούλης βρήκε μια καλή ευκαιρία να την κάνει στην Πολωνία και στην Φιλανδία (όπου έφαγε την πούτσα του αιώνα)

στην Γαλλία το Κομμουνιστικό Κόμμα φώναζε "Pourquoi"

και πάει λέγοντας....

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Μάλλον ήταν η Πολωνία του μεσοπολέμου που είχε σαγονιάσει τη μισή Λευκορωσσία,και μιλάμε για περιοχές με καθαρά ρωσσικούς πληθυσμούς...α,ναι είχε τσιμπήσει και το μερτικό της απο την Τσεχοσλοβακία το 1938,διαφεύγει αυτό βέβαια απο αρκετούς...

Σε μερικούς άλλους βέβαια διαφεύγουν κάποια "γεγονότα" στο Κατύν! ;)

"Ανθρωπιστές" αυτοί οι Ρώσσοι πάντα...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
ελα ρε ντόκ τώρα... αντικομμουνιστική προπαγάνδα είναι το Κατύν...  :grin:

Α, τον αλήτη τον Βλαδίμηρο! Τον τσιμπήσαμε που διασύρει τους προγόνους του και παραδέχτηκε πως ήταν έργο των Σοβιετικών! :grin:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Αυτομόλησε ο επικεφαλής του ουκρανικού στόλου?

σχόλιο στον Guardian.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
οκ με γενικότητες του τύπου μουνί-λεφτά κλπ
όλα τα άλλα καταρρίπτονται και όλα δικαιολογούνται
καλή σου νύχτα γενικώς

Καλά είσαι νούμερο; Ηλικία;
Ξεκινάτε: Γιατί δεν κάνανε πόλεμο στον Σταλιν αφού ήταν παλιάνθρωπος. Ότι δηλαδή κάνανε πόλεμο στη Γερμανία για να δείρουνε τον Χίτλερ. Ποιό αφελής πεθαίνεις :jerking:
Μετά λέτε το '41. Το '41 έχεις εποπτεία να μας πεις τι πόλεμος υπήρχε; Λες οι δυτικοί; Ποιούς αποκαλείς δυτικούς; Με ποια κριτήρια;

Σε λεω με το όνομά σου δηλαδή βλήμα και παρεξηγήσαι !

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Από BBC
ω ναι, αυτομόλησε και ορκίσθηκε πίστη στην νέα κυβέρνηση της Κριμαίας.

Συνημμένα

• _73317645_73317643.jpg
    _73317645_73317643.jpg
    29,1 KB · Εμφανίσεις: 30

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.206
Πόντοι
2.606
Σε μερικούς άλλους βέβαια διαφεύγουν κάποια "γεγονότα" στο Κατύν! ;)

"Ανθρωπιστές" αυτοί οι Ρώσσοι πάντα...
Ανεκαθεν απο τα μεγαλυτερα μουνοπανα και πουληταρια της παγκοσμιας ιστοριας.....αλλα μηπως σου διαφευγει οτι η ρωσια ειναι περα για περα καπιταληστιρικη -φασιστοκρατουμενη και ακρως ιμπεριαλιστικη?Τι ειναι αυτο που σου χαλαει το γλυκο με την παρτη της? Οτι δειχνει τα αρχιδια της στα αλλα μουνοφτυματα -παγκοσμιους χωροφυλακες εε και ηπα?...Καραμπαμ στημενη φαση ειναι ,μην τσιμπας...ο πουστριν δεν μπορουσε να δειξει αδιαφορος ...θα το παει μεχρι την κριμαια(που ετσι αλλιως την ειχε) οι αλλοι θα κανουν τους πονηρους για λιγο και μετα ολα καλα...αλλωστε ο ΚΑΝΟΝΑΣ ειναι ενας στον καπιταλισμο....ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ αρα αναμονη και θα τα βρουνε ως δια μαγειας....τα ουκρανα λυπαμαι!

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
έχω μία απορία. Οι Δυτικοί το 41 γιατί δεν τη φέραν στον Στάλιν μαζί με τον Χίτλερ?

ερωτήματα που με απασχολούσαν από παιδάκι.
περιληπτικα ο σταλιν συμφωνια με αυτους προσπαθουσε να κλεισει.Αλλα οι δυτικοι τον γραψαν στα αρχιδια τους με την συμφωνια του μοναχου το 38 και αλλαξε και αυτος κατευθηνση.
Παντως η αληθεια ειναι οτι τους εμπιστευοταν τους γερμανους.Τις πρωτες ωρες της επιθεσης δεν αντεδρασε θεωρωντας οτι προκειται για προβοκατσια(!).

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.206
Πόντοι
2.606
:offtopic:   Ο ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ TI ωρα χυνει σημερα ???????

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ανεκαθεν απο τα μεγαλυτερα μουνοπανα και πουληταρια της παγκοσμιας ιστοριας.....αλλα μηπως σου διαφευγει οτι η ρωσια ειναι περα για περα καπιταληστιρικη -φασιστοκρατουμενη και ακρως ιμπεριαλιστικη?Τι ειναι αυτο που σου χαλαει το γλυκο με την παρτη της? Οτι δειχνει τα αρχιδια της στα αλλα μουνοφτυματα -παγκοσμιους χωροφυλακες εε και ηπα?...Καραμπαμ στημενη φαση ειναι ,μην τσιμπας...ο πουστριν δεν μπορουσε να δειξει αδιαφορος ...θα το παει μεχρι την κριμαια(που ετσι αλλιως την ειχε) οι αλλοι θα κανουν τους πονηρους για λιγο και μετα ολα καλα...αλλωστε ο ΚΑΝΟΝΑΣ ειναι ενας στον καπιταλισμο....ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ αρα αναμονη και θα τα βρουνε ως δια μαγειας....τα ουκρανα λυπαμαι!

ξέρεις το Κατύν δεν το έκανε καμμία περα για περα καπιταληστιρικη -φασιστοκρατουμενη και ακρως ιμπεριαλιστικη Ρωσία αλλά μία σοσιαλιστική Σοβιετική Ενωση υπό την καθοδήγηση του ηγέτη των λαών Ιωσήφ και ινδάλματος αρκετών εδώ μέσα...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
ξέρεις το Κατύν δεν το έκανε καμμία περα για περα καπιταληστιρικη -φασιστοκρατουμενη και ακρως ιμπεριαλιστικη Ρωσία αλλά μία σοσιαλιστική Σοβιετική Ενωση υπό την καθοδήγηση του ηγέτη των λαών Ιωσήφ και ινδάλματος αρκετών εδώ μέσα...

Με πρόλαβες, διότι έβλεπα το τέλος του αγώνα.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Καλά είσαι νούμερο; Ηλικία;
Ξεκινάτε: Γιατί δεν κάνανε πόλεμο στον Σταλιν αφού ήταν παλιάνθρωπος. Ότι δηλαδή κάνανε πόλεμο στη Γερμανία για να δείρουνε τον Χίτλερ. Ποιό αφελής πεθαίνεις :jerking:
Μετά λέτε το '41. Το '41 έχεις εποπτεία να μας πεις τι πόλεμος υπήρχε; Λες οι δυτικοί; Ποιούς αποκαλείς δυτικούς; Με ποια κριτήρια;

Σε λεω με το όνομά σου δηλαδή βλήμα και παρεξηγήσαι !
1. Είμαι πάνω από 40
2. Οποιαδήποτε συζήτηση μαζί σου δεν έχει νόημα
3. Με έβρισες χωρίς να έχω δώσει κανένα δικαίωμα (για αυτό και δεν συνεχίζω την κουβέντα)
4. Καλή σου νύχτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom